Şimdi Ara

Skoda SuperB'den inilip Citroen C5 Aircross'a binilirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, aracınızı güle güle kullanın.

Bir aracı ikinci el için, tutulduğu için değil, ithiyaç ve beğenilerin için tercih eden insanlara gerçekten ihtiyaç var. Aksi halde her yerde aynı aracı görmek aynı aracın muhabbetini duymak çok kötü.

Ben de şimdilik Erzurum'dayım. Erzurum skoda konusunda Elazığ'dan kat kat fazladır diye düşünüyorum, Elazığ'da o kadar Skoda yok diye hatırlıyorum.
  • melankolik23 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim babam erzurumda görev yaparken az gidip yememiştik. batıda hala o tatta döner bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

teşekkür ederim babam erzurumda görev yaparken az gidip yememiştik. batıda hala o tatta döner bulamadım.
    Canbaba'nın döneri iyidir ama Erzurum'da en iyi döneri yapan Sanayi'de bir esnaf lokantası. Birde herhalde Sivas'ta kapanan Mis döner.
  • Hayırlı,uğurlu olsun yeni aracınız...Güle güle binin...Bir şeyi merak ettim...SüperB'i satarken şemsiyeyi de verdiniz mi acaba?...
    Kimse yanlış anlama ve zorlama yorumlara girmesin lütfen,sadece merak...
  • hayırlı olsun Citroen C5 aircross benimde çok beğendiğim bir araba kısmet olursa bir ara kiralayıp denemk istiyorum :D
  • Merhabalar , ben de iş seyahati için kiraladım ve beklemediğim şekilde beni tatmin etti.
    DSG yi hiç aramayacaksınız ve gerçekten sessiz bir motor.VW fanı olarak tercih ederim Tiguan'e fiyat ve performans açısından.
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Evet her iki şemsiyeyi de verdim sonuçta araçla gelmişlerdi ve vermemem etik olmaz diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum et konusunda iddialı şehirlerimizden. Burada ben en çok hacıbabanın dönerini beğendim. İnşaallah şu virüs belası defolur da ağız tadı ile tekrar gidebiliriz hepimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almamış olsaydın parayı yatırımda kullanıp yaya kalmanı önerirdim. Zaten bir sürü masrafı var ve kalabalık trafiğin içine düşüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 28 Mart 2020; 22:30:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Erzurum et konusunda iddialı şehirlerimizden. Burada ben en çok hacıbabanın dönerini beğendim. İnşaallah şu virüs belası defolur da ağız tadı ile tekrar gidebiliriz hepimiz.
    Aynen öyle, Erzurum'da maalesef sebze ve meze kültürü pek yok ama et konsunda gerçekten iyi. Amin inşallah.
  • melankolik23 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler...Çok güzel bir davranış...Tahmin etmiştim zaten...
  • 2 hafta önce C5 Aircrossu test ettim sürüşü çok hoşuma gitti, özellikle çukurlarda süspansiyon çok zevkli.tek çekincem, birkaç yıl sonra malzeme kalitesi çat-çut ses yaparmı diye :) bayi sipariş almıyordu yoksa kaparo verip bekleyecektim aracı ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Erzurum et konusunda iddialı şehirlerimizden. Burada ben en çok hacıbabanın dönerini beğendim. İnşaallah şu virüs belası defolur da ağız tadı ile tekrar gidebiliriz hepimiz.
    Hacıbaba benim de favorim hocam. Erzurum'a geldiğimde cağdan önce Hacıbabaya giderim her daim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul gibi yer sıkıntısı olan dar sokagı olan bir yerde oturmuyorsan net skoda superb
  • Aralık ayından beri 2018 model 3008 kullanıyorum C5 aircross u da inceledim Gayet güzel bir seçenek Suv araç seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

o konuda bir bilgim yok ama a8 i s classtan (hele ki v12 motorlusu) kabul eden embesilce bir yayın.

Alıntıları Göster
    şaka gibisin. kaç kere a8'e bindin? patronda W12 a8 var ve s serisinde eksik bir tarafı yok. a8 ile s serisinin aynı sınıftan olmadığını ilk defa senden duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

şaka gibisin. kaç kere a8'e bindin? patronda W12 a8 var ve s serisinde eksik bir tarafı yok. a8 ile s serisinin aynı sınıftan olmadığını ilk defa senden duyuyorum.

Alıntıları Göster
    hiç roll royce a da binmedim ama uber lüks ve konforlu olduğunu okuduklarımdan, izlediklerimden biliyorum. hiç land cruiser e de binmedim ama dağ tepe demeden gittiğini biliyorum. hiç m3 sürmedim ama muazzam bir sürüş zevki olduğunu biliyorum. bütün dünya hele ki v12 seviyesinde mercedesten iyisinin bentley ve rolls olduğunu bilirken a8 in merc den iyi olduğunu iddia etmek bu işi bilmemektir. ayrıca a8 ile s serini nerede aynı sınıfa koymamışım? lütfen nickine bu kadar layık olmaya çalışma.

• Harika karşılaştırma, teşekkür ederim...
  • 2015 yeni kasa 1.6 TDI SUperb Prestige den 2020 agustosta c5 aircross 1.5 EAT8 shine a geçen biri olarak değerlendirmeler son derece doğru ve objektif yapılmış, tebrik ederim

Ben olsam Auto Hold da Skodaya 3 +verirdim, sesle arama/kontrole de 3 + verirdim

• c5 air gerçekten konforuyla D segmentin bile üstüne çıkmış bir arac C segmentte premiumlar dahil hiçbirisi yanına dahi yaklaşamaz.Malzeme kalitesi 1-2 yer hariç güzel..Tasarım desen jilet gibi heybetli..

Yalnız bu aracı 1.6 180 hp ile almak lazım dizeli hem sesli hem de performansı vasat, benzinli ise hem sessiz, hem de roket gibi benim diyen C segment sedanlar başedemez.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-ozel-seri-otonom-surus-3-boyutlu-navigasyon-ceki-demiri-867628762/detay tam olarak kastettiğim araba budur donanım gırtlak motor 10 numara renk şahane..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.