Şimdi Ara

SKODA YETİ 1.6 TDİ BENZINLIGIN YOLUNU UNUTTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar skoda yetı 1.6 tdı amb aracımla hepsi şehır ıcı olmka uzere (ist E-5 ve sahıl yolu) ve rodaj zamanı dolmamasına ragmen

1 depo ıle 1000 km gıttım .ışık bu sabah yenı yandı.(tabı bu deger normal kullanım ) içinde dur kalk da var ama yol acıkken 90-110 km hız

alırken 50.000 tl verıyoruz cok para falan dıyoduk ama 1 kere aldık.

BENZINLI alsaydık durmadan benzınlıge gıdecektık .her gıdısımdede daah cok acıtacaktı.

temmuz ayına kadar rodaj zamanı dolmus olur.ve tatıle aracımla gıdıcem heralde 1300 km gorurum

not: DEPO 55 LT

ort sı suanda 100 km /5.0 lt

yanı 50 lt ıle 1000 km ışık yandıktan sonra 100 km daha var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 17 Mayıs 2012; 15:39:05 >

• Yetinin deposu kaç litre? Birde yol bilgisayarı ortalama tüketim olarak ne gösteriyor?
  • Cok az yaktigini duymustum

Burada onemli olan arac kac litre mazot aliyor ortalama tuketim kac litre bunlari paylasirsamiz cok daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Yetinin deposu kaç litre? Birde yol bilgisayarı ortalama tüketim olarak ne gösteriyor?
    gayet güzel değerler...
  • Allah herkese böyle araba nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-390090328

Allah herkese böyle araba nasip etsin
    Allah nazardan saklasın, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Allah nazardan saklasın, güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    aracın şehir dışı değeri yanlış hatırlamıyorsan 4.6litreydi,daha yolu var biraz daha iner.

Şöyle bişi var,aman nasılsa az yakıyor diyip çok kullanılıyor,sonuç cepten çıkan para gene aynı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

aracın şehir dışı değeri yanlış hatırlamıyorsan 4.6litreydi,daha yolu var biraz daha iner.

Şöyle bişi var,aman nasılsa az yakıyor diyip çok kullanılıyor,sonuç cepten çıkan para gene aynı oluyor

Aynen öyle.

Benzinli aracı olan adam toplu taşıma ve yürüme gibi daha ekonomik ve akılcı yolları tercih ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

Alıntıları Göster
    depo 55 litre olduğu için mantıken 1000 km gitmiş olamazsınız. ışık yandığında yada yakıt dolumu diye uyarı verdiğinde yol bilgisayarı, depoda minimum 5-6 litre yakıt kalmış olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

depo 55 litre olduğu için mantıken 1000 km gitmiş olamazsınız. ışık yandığında yada yakıt dolumu diye uyarı verdiğinde yol bilgisayarı, depoda minimum 5-6 litre yakıt kalmış olmalı...

tamam ıste 1000 km oldu ve ısık yenı yandı. dememkkı daha bı 100 km daha gıdecek

yanı 50 lt ıle 1000 km gıtmıs,bunun neresı mantık dısı onu anlamadım.

5.5 lt ortalamayı ısık yanana kadar olan orandan verdım. dememkkı 5.5 lt den de az yakıyor.

allah allah aldıgım mazot bellı gıttıgım km bellı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 17 Mayıs 2012; 11:17:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyatrakya

quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

tamam ıste 1000 km oldu ve ısık yenı yandı. dememkkı daha bı 100 km daha gıdecek

yanı 50 lt ıle 1000 km gıtmıs,bunun neresı mantık dısı onu anlamadım.

5.5 lt ortalamayı ısık yanana kadar olan orandan verdım. dememkkı 5.5 lt den de az yakıyor.

allah allah aldıgım mazot bellı gıttıgım km bellı ..

Alıntıları Göster
    Navigasyon al bir tane...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Navigasyon al bir tane...

Alıntıları Göster
    şu şehir içi 1000 km birgün bende gidicem ya bi öyle araba almak kısmet olmadı özeniyorum artık
    2.0 motor ş.içi içiyor mübarek 700 km nın üstüne göremedım

• quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

şu şehir içi 1000 km birgün bende gidicem ya bi öyle araba almak kısmet olmadı özeniyorum artık
    2.0 motor ş.içi içiyor mübarek 700 km nın üstüne göremedım

Alıntıları Göster
    Ortalama hız kaç hocam ??

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Alıntıları Göster
    yıllık serviş ücretinin çok pahalı olduğunun duydum, yakıtı fazlasıyla telafi eder :))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Alıntıları Göster
    şehir yapısı da önemli. Hangi şehir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

şehir yapısı da önemli. Hangi şehir?

Alıntıları Göster
    sehır İST.

yıllık bakım ucretı 330 tl o cok dıyen arkadasa bu cevap.neresı cok sa. ıpe sapa gelmez bır yorum dıyorum

ortalama hızda 60-70 km arası degısıyor.

bu cüssede bır arac ıcın 100 km/5 lt cok ıyı bır rakam bence.cok memnunum.
    tavsıye ederım.

aracın tek eksıgı DSG olmayısı. oda 2 yıl ıcınde makyajla bırlıkte sunulucakmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 17 Mayıs 2012; 12:02:08 >
  • quote:

sehır İST.

yıllık bakım ucretı 330 tl o cok dıyen arkadasa bu cevap.neresı cok sa. ıpe sapa gelmez bır yorum dıyorum

tavsıye ederım.

aracın tek eksıgı DSG olmayısı. oda 2 yıl ıcınde makyajla bırlıkte sunulucakmıs.

Alıntıları Göster
    Bir hatırlatmada bulunayım arkadaşım:

Az yaktırmak için aracınızı devirsiz (maksimum tork devrinin altında) kullanmamaya özen gösteriniz.

TDI motorlarda DPF çok hassas ve çok çabuk tıkanıyor.

Yetkili servis 150 TL gibi bir ücret alıyor bu işten.

Ama güzel değerler gerçekten.

Kazasız belasız ve keyifle binmeniz dileğiyle...

• polo1.4 benzinli ile su anki ortalamam 4.4 Lt 320km gittim bir tik indi ibre( hizli düser bir ara kesin) benzini fullden 3,92'ye 53Lt aldim 208TL ve 5Lt yaktigimi bile düsünsen 19kr/km yakiyo ve 1000km'ye yakin yol yapmis oluyorum arabayida 37.400'e aldim ( 1.4 comf full man. trf.sig+ kasko dahil fiyat) Yani hocam bu hesapla aslinda muazzam ekonomi yapmis sayilmazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 18 Mayıs 2012; 12:12:01 >
  • quote:

sehır İST.

tavsıye ederım.

Yol menüsündeki ortalama hız bu ise :) Şehir içi denemez bu verilere ama ginede güzel :))
  • quote:

sehır İST.

tavsıye ederım.

Alıntıları Göster
    600 diye duymuştum, 300 ise harika
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.