Şimdi Ara

SKYDSL TURK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SKYDSL TURK ile ilgili her hangi bir bilgisi olan arkadaşlar lütfen buraya yazsın.

3 paketten bahsedilmiş. 90 Mbps filan yazmış. Limitsiz download yazmış. Yazmışta yazmış, bunun oluru nedir. TŞK

Elinizi korkak alıştırmayın.
    SKY DSL TURK

• niye 2 konu açtınki?
  • Bilgisayar eski, ilki gitmedi sanıp bir daha denedim
    Ltf arkadaşlar bilenler öteki başlığa yazsınlar.THX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theone01 -- 24 Şubat 2007; 12:39:15 >
  • ya gerçekten ben de merak ettim şimdi bu internet'i... neler istiyor, ne gibi fiyatlandırma var, tamam diyelim aldık pci kartını kıydık paraya, sonra nolacak? uydu kurulum falan? yok mu kullanan deneyen biri?
  • Sayfasında yazmış. 90 mbit download yapıyormuş. Ama uydudan tek taraflı (indirme) veri transferi oluyor. Bu 90 mbit olayı nekadar doğru. Ayrıca upload için başka bir bağlantıya ihtiyaç duyuyormuş. İki bağlantıyı nasıl ayırt edilecek, bilgisi olan arkadaşlar. Mesajlarınızı bekliyorum

• 1. KAMPANYA

Super Hız ile Sörf!!!
    1 Ay Bedava Kullanim!!!
    Kampanya ve son Basvuru:
    28 Subat`a kadar gecerlidir!!!

# 1.000 Kbps' e Kadar Hız
    # 1 GB Aylık Sörf Kota Dahil
    # 1 GB Ort. = 7.000 Web Sayfası
    # 500 MB skyRFD - offline Download Dahil
    # 60 MB skyEmail - offline Mailbox Dahil
    # skyFIP - offline Websites Dahil

AKTİVASYON ÜCRETİ YOK 0 € !

PAKET ÜCRETİ YOK 0 € !
    Kampanya ve son Basvuru:

2. KAMPANYA

Limitsiz sörf!!!
    Aylik ücreti 59,90 € yerine sadece 39,90 € !!!

# 4.000 Kbps'e kadar Hız
    # Limitsiz Sörf *(Fair User Policy )
    # 1 GB skyRFD - offline Download Dahil
    # 60 MB skyEmail - offline Mailbox Dahil
    # skyFIP - offline Websites Dahil

Aktivasyon Ücretleri (1 Defalik): *

3 Aylık 49,00 € yerine 0,00 € !!! *

6 Aylık 39,00 € yerine 0,00 € !!! *

12 Aylık 29,00 € yerine 0,00 € !!!
    Kampanya ve son Basvuru:

3. KAMPANYA

Limitsiz Süper Hizlar ile Download!!!
    # Limitsiz Download
    # ( NO -Fair User Policy-YOK!!!)
    # 1.000 MB skyRFD- offline Download Dahil
    # 60 MB skyEmail -offline Mailbox Dahil
    # skyFIP -offline Websites Dahil

Aktivasyon Ücretleri: *

3 Aylık 49,00 € yerine 29,90 € *

6 Aylık 39,00 € yerine 19,90 € *

12 Aylık 29,00 € yerine 15,90 € *

Biraz reklam gibi oldu ama TTNet ten iyidir.

• ya allah aşkına merak ettim nedir bu olay? yok mu bilen??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende açmıştım bu konuyu ama kolpaymış bunlar
  • Gerçek olsa 50 tane topic acılırdı telekomdan kurtuldum diye
  • 1gb kota
  • ugrasan arkadaslar oldu ama kurlumu fiyatları toplamda adslin bir yıllık ucretine denk geliyor diye vazgecmisti. tabi upload olmadıgı icin ekstra birde adsl yada kablo net baglantısı da lazm
  • Arkadaşlar bu 90 mbit Skystar2nin bir özelliği yoksa SKYDSLle ilgisi yok. SS2, PC'de ağ bağdaştırıcısı olarak tanınıyor. ve hız da 100 mbit olarak görünüyor. Ancak reelde durum farklı tabi tıpkı ADSL de olduğu gibi.

Benim anladığm ev kullanıcısına 1- 1.5 GB bir kota vermişler. Bunu doldurduğunuzda havuza aktarılıyorsunuz ve download hızınız 100 kat filan düşüyor.
    İnternet sitesine baktım SKYDSL'nin aydınlatıcı bir bilgi göremedim. Sanki ne kadar az bilgi verirsek o kadar iyi demişler.
  • peki sınırsız paketi alsak, adsl gibi arkdşlarla paylaşma imkanı nasıl sağlanır?
  • Dostum benim bildiğim
    ADSLde olduğu gibi modem ve sabit bir bağlantı yok
    Senin normalde bir internet bağlantın olması gerekiyor. Onun üzerinden indirmek istediğin dosyayı bir program yardımıyla sağ tıklıyorsun. SKYDSL de senin indirme talebini alıyor ve uydu üzerinden dosyayı senin Mac adresine gönderiyor. gönderdiği dosyalar zipli ve şifreli şifreyi de sana emaille gönderiyorlar diye biliyorum. Ancak senin indir dediğin anda tabi dosya gelmiyor. Download yapılacak belli saatlerde PCyi açık bırakıyorsun diye biliyorum.
    İşn püf noktası bence Fair User Policy'nin ne anlama geldiği bence bu ADSLde olduğu gibi sınırsız anlamına gelmiyor
    Benim bir kaç yılda Uydu İnternet hakkında öğrendiklerim bunlar.
  • 90Mbits hız offline downolad ile oluyor benim bildiğim. Yani forumda veya internette biraz aratırsanız offline download hakkında bilgi sahibi olursunuz. Offline download için herhangi bir servise aboneliğede gerek yok.
  • İlgilenen arkadaşlara tşk.
    TTNet bizi ne hallere soktu hep birlikte görüyoruz.
    Alternatifler aramaya başladık.
    TTNet
    İllaki SkyDsl olmayabilir. Türkiyede alt yapı ve yurtdışı çıkışları yetesiz olduğundan başka alternatifimizin olduğunu sanmıyorum.
    İnternet uydu bağlantısı ile ilgili mesajlarınızı bekliyorum.

• Oturduğum ilçede kablonet olsa 1 dakika durmam geçerim ama yok işte. Uydu internette şu an için hayal.
  • 53 derece sesat uydusundan skydsl baglantısı sağladım. karşılaştıklarımı yazayım, öncelikle skydsl kullanabilmeniz için mutlaka internet bağlantınızın olması gerekiyor (çevirmeli ağ, adsl,gprs, vb. gibi )
    Ne işe yaradığına gelince kendi kurulum dökümanlarından aktarayım :
    "SkyDSL uydu üzeri tek yönlü internet hızlandırıcı erişimdir. Sizin herhangi bir internet bağlantınızı (Anolog modem, ISDN,ADSL veya GPRS/Edge/Connect Card ) skyDSL servisi 4 Mbps'e kadar arttırmaktadır"
    bu yazıdandan anlaşılacağı üzere tek taraflı internet kullanımında mevcut internet bağlantınıza ek olarak açtığınız sayfa, indirdiğiniz dosyaların bir bölümünü uydu üzerinden indirerek hızlı veri aktarımı sağlıyor.
    Kurulumda dikkat etmeniz gerekenler ise öncelikle internet bağlantısı, bütün firewall ları kapatmalısınız ve sistemizizde server4pc kurulu olması ve skydsl bağlantısı kuracağınız uyduya ve frekansa ayarlı olması gerekiyor.
    yazdığım şekilde bağlantı kurmayı başardım artısı veya eksisinden bahsedebilmem için biraz test etmem gerekiyor

• valla çanak çatıda olmasaydı uğraşırdım bağlanırdım ama yönetici kızıyo kardeşim çatı yüzünden

kim çıkarsa çıksın her çıkışta çatı akıyormuş akarsa parasını alırım dedi. tırstım :D bu şimdi komple çatıyı aktartır dedim.

ben opensky dan bağlanıyordum adsl üzerinden. paypal hesabımdan çektirip opensky ın sitesinden almıştım. hızı gayet güzeldi. bir müddet kullandım fakat tek makinelik oluşu beni rahatsız etti. ağdaki diğer pclere dağıtamıyordun.

superonline daki danalar dan almaya çalışmıştım. kadın bana telefonda ''superonline abonesi olmazsanız veremeyiz efendim'' demişti o cırtlak sesi ile. iyi olmuyorum deyip gaza gelip sitesinden satın almıştım. maille herşeyini yollamışlardı.

hız süperdi. çatır çatır bağlanıyordum. download havuzu vardı. 3 gb ı doldurunca bağlantı hızı 2 mbps den 512 kbps a düşüyordu. yine o zamanlar kullandığım 128 kbps adsl inden çok çok iyiydi. telekomdakilerin çoluğu çocuğu tabi adsl de online oyunlara merak salınca beyefendiler çocukları iyi oyun oynasın diye bağlantıyı hem 256 ya hemde ping ini tavana vurdurmuşlardı kiiiiiiiiiiii şu an 256 k ile skype den görüşemiyorum açıkçası

ne bant genişliği kaldı ne de ping. wow da sürekli kopuyorum..

uydu internet iyidir. beleş fırsatı kaçırmayın eğer çanağı çevirmek kolayınıza geliyorsa.

yanlız söyliyim. bağımlılık yapıyor. bu ego dan vazgeçemeyen ve bunalıma giren arkadaşlar varsa kesinlikle denemesinler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.