Şimdi Ara

Skype'dan özel dersle İngilizce öğrenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Talep üzerine skype'den ders yapmaya başladım ve öğrenci için inanılmaz faydalı olduğunu gördüm. Hem kendi yerinde hem de birebir öğreniyor. İlgilenen arkadaşlar olursa burdan yardımcı olabilirim. Ben kim miyim?

www.aysunkayaoglu.com

Bu benim sitem. Dilerseniz benimle ilgili bilgilere oradan ulaşabilir. Bir kaç kişi olursa ücret baya uyguna gelebilir diye düşünüyorum. Ayrıca daha önce skype'dan ders alan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cilimon

Uzun yıllardır ingilizce öğretmenliği yapıyorum. Talep üzerine skype'den ders yapmaya başladım ve öğrenci için inanılmaz faydalı olduğunu gördüm. Hem kendi yerinde hem de birebir öğreniyor. İlgilenen arkadaşlar olursa burdan yardımcı olabilirim. Ben kim miyim?

www.aysunkayaoglu.com

Bu benim sitem. Dilerseniz benimle ilgili bilgilere oradan ulaşabilir. Bir kaç kişi olursa ücret baya uyguna gelebilir diye düşünüyorum. Ayrıca daha önce skype'dan ders alan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Hocam ben skypeden ders aldım kpss dersleri..

Skype bence öğrenim için gayet uygun başında bir hoca olması öğrenciyi güdülüyor. bazı kişiler dershane ortamında rahat edemiyor örneğin ben konsantrasyon zorluğu çekiyorum ama skype rahat, kişiye göre değişir kimisi yüzyüze tercih eder bilemem....ekitap mı, kitap mı gibi birşey bence :)

başarılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duolingo ile öğrenilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.