Şimdi Ara

Skyrim 5 Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun orijinal olmakla beraber hatalarından kurtulamıyorum malesef.. Bazen npcler uçuyor örneğin bir ayı görünce veya at görünce havaya kalkıp kalkıp geri yere düşüyor. Bazen tüm eşyalar heryere fırlıyor. Bu neden dolayı olur sizce?

• Unoffical patchleri var onları kur istersen biraz araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Unoffical patchleri var onları kur istersen biraz araştır

Hocam yükledim lakin devam ediyor. Bu sorun tamamen vsync'yi iptal etmemden kaynaklanıyor. Şuan oyun 175 fps veriyor vsync kapalı. Npcler ve bazı eşyalar havada uçuşuyor. Gökyüzüne takılı kalmış bir kurta yardımcımın ok attığını bile gördüm.. Vsync tekrar aktif edince bu sorun ortadan kalkıyor.

Lakin vsync aktif iken 60 fps ile oynanmıyor ki hocam çok ağır işliyor oyun.
  • Vsync kapatıyorsan fps yide limitlemen lazım.Bunun için modlar vardır bir bak onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Vsync kapatıyorsan fps yide limitlemen lazım.Bunun için modlar vardır bir bak onlara.

Unoffical patch yükledim ve texture dlc yükledim yüksek kalite için. Harici olarak vsync'yi kapatıp fpsyi riva tunner ile 100'e kitledim. Oyunu sorunsuz mükemmel derecede oynuyorum şuanda. Fps 140 üzeri olunca oyun sapıtmaya başlıyor bu arada. 100 en iyisi benim için.
  • Hocam ben de bazen mamutların kanatlanıp uçtuğunu görüyorum, sonra bir anda yere çakılıyor ve ölüyor zavallılar, bazen de gizli gitmem gereken bir mekanda bazı eşyaların bir yere sıkışıp sürekli ses çıkardığına da şahit olmuşluğum var. Oyun sadist bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Vsync kapatıyorsan fps yide limitlemen lazım.Bunun için modlar vardır bir bak onlara.

Unoffical patch yükledim ve texture dlc yükledim yüksek kalite için. Harici olarak vsync'yi kapatıp fpsyi riva tunner ile 100'e kitledim. Oyunu sorunsuz mükemmel derecede oynuyorum şuanda. Fps 140 üzeri olunca oyun sapıtmaya başlıyor bu arada. 100 en iyisi benim için.

Monitor nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Gölge Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skyrim 5...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

Skyrim 5...

Skyrim V = Skyrim 5
  • quote:

quote:

Skyrim 5...

Skyrim V = Skyrim 5

Skyrim V değil,
    The elder scrolls V : skyrim
    Elder scrolls serisinin 5. oyunu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Skyrim 5...

Skyrim V = Skyrim 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.