Şimdi Ara

Skyrim gibi kılıçlı mmorpg önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Metin2 tam sana göre panpa, kılıç hatta bıçak ok falan da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Metin2 tam sana göre panpa, kılıç hatta bıçak ok falan da var.

• Mmorpg lerin zaten %80-%90 ı kılıçlı
  • kılıçlı ama skyrim havası yok, yani büyüler falan daha etkisiz olsa kılıçla dünyalar savaşıyormuş gibi birbirimize girrişşek
    kısaca istediğim age of empireste bir asker olmak diğerleriyle savaşmak
  • Mount and blade warband.Singleplayeri senin istediğin gibi,multiplayerında rpg öğeleri daha az (Cs'deki gibi para kazanıp silah/zırh alıyosun).
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Mount and blade warband.Singleplayeri senin istediğin gibi,multiplayerında rpg öğeleri daha az (Cs'deki gibi para kazanıp silah/zırh alıyosun).

multisi herkes oyun serverindemi yoksa serverlar açılabiliyormu. genel olarak mı glişiyorsun yoksa her oyunda ayrı mı her oyun bitince sıfırlanıyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonkarahisarlılastirama -- 31 Temmuz 2012; 12:13:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Mount and blade warband.Singleplayeri senin istediğin gibi,multiplayerında rpg öğeleri daha az (Cs'deki gibi para kazanıp silah/zırh alıyosun).

multisi herkes oyun serverindemi yoksa serverlar açılabiliyormu. genel olarak mı glişiyorsun yoksa her oyunda ayrı mı her oyun bitince sıfırlanıyormusun

Serverlara girip oynuyorsun cs gibi.Bi arkadaşım söylemişti bir serverda mmorpg gibi oynayabiliyomuşsun ne yazık ki serverın adını hatırmaıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Serverlara girip oynuyorsun cs gibi.Bi arkadaşım söylemişti bir serverda mmorpg gibi oynayabiliyomuşsun ne yazık ki serverın adını hatırmaıyorum.

sağol birde genel olarak mı glişiyorsun yoksa her oyunda ayrı mı her oyun bitince sıfırlanıyormusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

sağol birde genel olarak mı glişiyorsun yoksa her oyunda ayrı mı her oyun bitince sıfırlanıyormusun

Eğer normal serverda oynarsan her oyun sonunda sıfırlanıyorsun.
    Not:Kale kuşatma modu aşırı zevkli ;)

• Kingdoms Of Amalur: Reckoning
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaezred

Kingdoms Of Amalur: Reckoning

Bu oyun iyiydi baya oynamıştım ama mmo oyun değil o ayrı.Sanırım istediğin oyun tarzı Age Of Conan.Oynamadım ama skyrim tarzı diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.