Şimdi Ara

skyrim görünmez oldum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar karakterim 30 lvl iken büyü okulunda durup dururken görünmez oldu elleri üstü başı görünmüyor. düzeltemedim bir türlü bir bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen

• Görünmez derken bug gibi yoksa npcler düşmanlar vs seni göremiyor mu?
  • görünmezlik büyüsü var ama bunun o olmadığına eminim sanırım problemin ya giydiğin eşyalardan yada oyun dosyalarından oluşan bir hata eğer eski savelerde görünüyorsan oyunu bi yeniden yüklemeyi dene ve Mod kullanıyorsan ve giydiğin eşyalar mod eşyaları ise onları çıkarıp bi dene

bunları yazdım ama %95 bunları denediğini düşünüyorum genede hatırlatma olsun diye yazdım ben bi soracam arkadaşlara bunu yaşayan var mı diye
  • düşmn beni görüyor ve saldırıyor o yönden görünürüm ama ben kendimi göremiyorum değişik elbise denedim olmadı ilk baş görev sanıp bir müddet idare ettim ve geride görünen save kalmadı. mod kullanmıyorum hiç. büyü okulun da bize garip büyüler yapan bir kız vardı sonra önümüzde tavuk köpek falan cıkarıyordu o tam bunları yapınca bende görünmez oldum bu şekilde hiç savaşılmıyor
  • sen belgelerim/my games/skyrim e gir oradan save lerden birini at çok fazla save atarsan çok olur(bende 300 filan save var 2.5gb toplam) sen bana görünmez olduğundan emin olduğun bi save at bi deneyim eğer bende görünürse problem oyun dosyandadır.silip yükleyince geçer ayrıca internet hızını söylersen oyunu daha iyi çalışmana yardımcı olacak indirebileceğin büyüklükteki dosyaları sana iletebilirim
  • bu arada sorununa çözüm buldum bi tane Philter of Phantom yada herhangi seni görünmez yapan bir pot iç düzeliyor mu bak olmazsa şu şifreyi dene dediler düzeltiyormuş é ile konsol aç bunu yaz;

player.setactoralpha 100
  • kardeş çok saol söylediğin şifre ile düzeldi gerçekten çok saol şimdi keyif alarak oynayabileceğim. nezaketine sağlık. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kusura bakmayın eski bir konuya yazıyorum ama sorunumun en yakınını burda gördüm.
    Oyunda lvl 4 üm daha yeni başladım fakat düşmanlar ve npc ler tarafından görülmüyorum. Düşmana vuruyorum kim var orda diyor. Lütfen acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: www2
    Oyunda lvl 4 üm daha yeni başladım fakat düşmanlar ve npc ler tarafından görülmüyorum. Düşmana vuruyorum kim var orda diyor. Lütfen acil cevap

Bu iyiymiş çaktırma aynen devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: www2

Arkadaşlar kusura bakmayın eski bir konuya yazıyorum ama sorunumun en yakınını burda gördüm.

O bişeymi benim vurduğum düşmanın biri "yaman cengavermişsin yiğenim" dedi şok oldum hâla elim ayağım titriyor.

• Merhaba arkadaşlar benim karakter de görünmez oldu xbox konsolda oynuyorum var mı yardım edebilecek kimse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.