Evet arkadaşlar konsolu açtığımda i harfini yazamıyorum ve ı harfinide yazarken kare olarak bi harf çıkıyor nasıl konsolda i harfi yazabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Drezar
Evet arkadaşlar konsolu açtığımda i harfini yazamıyorum ve ı harfinide yazarken kare olarak bi harf çıkıyor nasıl konsolda i harfi yazabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Bende i harfine basınca i çıkıyor, caps lock falan açık olmasın sende?
yok hayır laptopta oynuyorum ben ve bu sorunu çözemedim
Aynısını yaptım ama hala konsolu açınca i harfini yazamıyorum. ı,u harflerini yazdıgımdada kare ifadesi yazıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.
ben de aynı sorunu yaşıyordum biraz kurcaladım ve i yerine büyük harfle "I" yazınca sonucun başarılı oldugunu gordum arkadasım
hort aynı sorun bende de var
Büyük I yazın i gördüğünüz yere
Hiçbir yerde yazmıyor buraya yazayım, aynı sorunu yaşayanlar için. Başlat menüsünün olduğu araç çubuğunda dil çubuğuna sağ tıklayın (TR yazan) Varsayılan giriş dilini İngilizce Birleşik Krallık yapıp tamama tıklayın. Sonra skyrim i açın. İ harfi çalışacak. i yazmak için ı harfine basın, nokta falan yazacaksanız onların yerleri değişiyor, nokta virgül tuşuna geçiyor. Bu kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme