Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam haklısınız.Yanından geçemez dedim ama Dragon Age : Origins'in hakkını yememek lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

Kesinlikle Skyrim.Sana sunduğu açık dünyası ile, yan görevleri ve ana görevleri ile 120+ saat kesin oynanış süresi.Eğer bir de mod kurarsan tadından da yenmez vallaha hocam. :) Skyrim alın.Dragon's Age hayal kırıklığı...

Birde hayal kırıklığı demez mi...

Şöyle bilmediğiniz şeyler hakkında milleti sinir edecek yorumlar yazmayın nolur.
  • Dragon age öneriririm. skyrimde her şey çok güzel yani haritası mükemmel, oyun ilerleyişi sıkmıyor daha çok çeşit ekipman vs var ama dragon ageden sonra birşeyler eksik geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Skyrim denen oyunun single player modyu var mı? İnternetten indirerek oynayabiliyor muyuz?

Dostum dalga geçmişsin burada herhalde skyrim online çıkmasına daha çok var :)
    single oynanan bir oyundur yani skyrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atailber

quote:

Skyrim denen oyunun single player modyu var mı? İnternetten indirerek oynayabiliyor muyuz?

Dostum vallahi dalga gecmedim bilmiyordum. Bu iyiymiş, single oyunları daha çok severim : )
  • quote:

quote:

quote:

Dostum vallahi dalga gecmedim bilmiyordum. Bu iyiymiş, single oyunları daha çok severim : )

skyrim'in online'ı yok ki zaten
  • Skyrim DAO yu beşe katlar üçle çarpar ikiye böler
  • Skyrim
  • Skyrim kesinlikle ama Dark Souls'uda deneyeceğim
  • Hocam sıkı bir Elder Scrolls fanıyım, daha önce Morrowind ve Oblivion için sabahlara kadar uykusuz kaldım. Bundan dolayı Skyrim bekledim yıllarca çıksında oynayayım diye. Çünkü Nord lara karşı ilgim var, savaşçı ırkları severim. Herneyse Skyrim çok güzel bir oyun kesinlikle oynamalısın fakat nedense beni Oblivion kadar kendisine bağlamadı oyun. Saatlerce oynadım ama bu 3 ay sürdü maksimum.

Demek istediğim yani sadece bende mi sorun bilmiyorum ama uzun süre oynayınca bir yerden sonra sıkmaya başladı. Ama kesinlikle denemelisin bu oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim seni 50-60 saat rahat götürür. Türkçe yaması bir kaç güne çıkıyor. Onu bekleyip öyle başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Hocam sıkı bir Elder Scrolls fanıyım, daha önce Morrowind ve Oblivion için sabahlara kadar uykusuz kaldım. Bundan dolayı Skyrim bekledim yıllarca çıksında oynayayım diye. Çünkü Nord lara karşı ilgim var, savaşçı ırkları severim. Herneyse Skyrim çok güzel bir oyun kesinlikle oynamalısın fakat nedense beni Oblivion kadar kendisine bağlamadı oyun. Saatlerce oynadım ama bu 3 ay sürdü maksimum.

Demek istediğim yani sadece bende mi sorun bilmiyorum ama uzun süre oynayınca bir yerden sonra sıkmaya başladı. Ama kesinlikle denemelisin bu oyunu.

Bende de oldu aynısı, modlarla v.s bir süre idare ettim skyrimde, sonra geri döndüm oblivion'a, oyunda birşeylerin eksikliğini hissediyorsun.

• Skyrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

quote:

quote:

Skyrim online yok ama yakında çıkıyor bilginize bu arada :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş skyrim online yokki zaten derken, kelime oyunu yapmak istemiş heralde. yani skyrim online diye bi oyun yok ama elder scroll online diye bi oyun çıkacak. sakın adı elder scroll online olmasın gibisinden bi cevap yazmak istemiş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş skyrim online yokki zaten derken, kelime oyunu yapmak istemiş heralde. yani skyrim online diye bi oyun yok ama elder scroll online diye bi oyun çıkacak. sakın adı elder scroll online olmasın gibisinden bi cevap yazmak istemiş sanırım.

Hayır öyle bi niyetim yoktu benim orada demek istediğim multiplayer modu veya coop modu bile yok sadece single player oynanıyor anlamındaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizcen yoksa şuanda %55 oyunceviri'de, önce onun yamasını bekle o zaman kadar yavaş yavaş Dragon Age: Origins ve The Witcher serisini bitir, baktın cidden aradığın oyun RPG ise Skyrim'e adım atabilirsin.
  • Bu arada şahsen Oblivionu hiç birşeye değişmem fakat Skyrimde yeni patchler geliyo oblivionu artık düşünemiyorum
  • bence Skyrim o fps kamerasında fıstık gibi zırhları görmek güzel ama örümcekler iğrenç
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.