Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dragon Age itiraf etmeliyimki sağlam oyunlardan biri.Boşa tavsiye etmiyorlar yani, fakat Skyrim ise bağlayıcı ve kolay bıkmayacağın bir oyun.Benim tavsiyem ( Eğer eski çağ oyunlarına kafa yoruyor ve tercih ediyorsan tabii ) SKYRİM.
  • Gerçek anlamda sürükleyici bir hikaye istiyorsan Witcher 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Skyrim.
  • dragon age origins
  • Dragon age origins. Bu oyunun zevkini Skyrimden alamadim.

• bol vaktin varsa skyrım oyna.Eğer sınava falan hazırlanıyorsan hiç başlama bağımlı oluyorsun çünkü gerçi 2 sene geçmiş konunun üzerinden ama yeni okuyan arkadaşlara tavsiyem olsun bu
  • Skyrim varken başka RPG mi¿

Lütfen..

En fazla diğer TES serilerini oynamalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk Da origins sonra skyrim bence ikiside çok iyi ama DAO kısa skyrime göre onu bitirirsin sonra Skyrim akarsın
  • Bence skyrim.Hem fiyat az hem de oyun süresi fazla.

• Ya beyler ben ne zaman oyun alsam-yüklesem kardeşim ben okuldayken oyunu bitiriyo ve benım oynadığım kısımlarda haliyle gidiyo buna bi çözüm bulamadım bu gün bully scholarship edition'ı yükledim baktım onuda halletmiş bi çözüm yok mu buna misal bi pcde 2 oturum açıyosun felan o zaman save dosyaları yıne aynı kalırmı bi çözüm bulalım şuna beraber
  • Skyrim tabiki.
  • Skyrim tabi ki de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyrimin hikaye anlatımı berbat, bir yerden bir yere gitmek eziyet, dövüş efektleri kötü, çok iyi bir İngilizcen yoksa ne yaptığını bilmeden dolaşırsın sabırlı biriysen ve keşfetmeye merakliysan boş zamanim çok diyorsan skyrim ama öte yandan Dragon Age hikaye anlatımı efektleri filan süper ama keşfetme veya açık dunya skyrim kadar geniş degil

• quote:

Orijinalden alıntı: benbüdü

Ya beyler ben ne zaman oyun alsam-yüklesem kardeşim ben okuldayken oyunu bitiriyo ve benım oynadığım kısımlarda haliyle gidiyo buna bi çözüm bulamadım bu gün bully scholarship edition'ı yükledim baktım onuda halletmiş bi çözüm yok mu buna misal bi pcde 2 oturum açıyosun felan o zaman save dosyaları yıne aynı kalırmı bi çözüm bulalım şuna beraber

Skyrim'de kaldigin yeri kaydet.kardesin oynasa bile kaldigin yerden devam edebilirsin

• İmkan varsa ikisini de denemen şahane olur. DAO iyidir, güzeldir, almaya oynamaya değer ama ben Skyrim diyorum.
  • iki oyunu da oyna. skyrim'in atmosferi güzeldir. yalnız hikaye arıyorsan dragon age'i oynaman lazım
  • Skyrimin bugları hala daha varmı steamden legendary edition olarak almışdım öylece duruyo dragon age bitsin belki indirip başlıcam ama konudaki onca bugu öğrenince vaz geçtim.Yama falan gelmedimi 2 yıl içinde
  • Dragon Age: Origins.
  • daha çok aksiyon istiyorsan skyrim
    daha iyi bir hikaye anlatımı daha taktiksel bir oyun istiyorsan dragon age

skyrim 7 yaşındaki bir cocugun bile rahatlıkla oynayıp bitirebilceği bir casual oyundur ayrıca.
  • tabii ki de Skyrim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.