Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iksinide oynadım skyrimde sonunu getiremeden sıkıldım ve sildim, dragon age de kaç defa gördüm sonunu hatırlamıyorum, ama gezecem tozacam diyosan skyrim tabi, fakat bana göre skyrim de bir fallout etmez, gerçi new vegasıda mr house denen adam yüzünden sinirlenip biraz önce sildim
  • Karşılaştırma Witcher 2 ve Dragon Age olmalıydı,çünkü iki oyunda tamamiyle açık dünya değil bölge bölge ilerliyorunuz ve birbirine tarz olarak benzeyen oyunlar....Bu iki oyunda sinematik sahneler ve öğeler fazlası ile var,sık sık filim izliyormuşsunuz hissine kapılmamanız mümkün değil,bazen gaza gelebilirsiniz....

Skyrim ise apayrı bir oyun,karşılaştırlıcaksa yine bir önceki Elder Scroll oyunu ile karşılaştırılmalı,bu kadar serbest ve büyük bir dünyanın olduğu başka bir oyun var mı bilmiyorum varsa onunla karşılaştırılmalı...
    Ve malesef Skyrim animasyon özürlü bir oyun,
    Daha iyi bir senaryo+sinematik ara videolar+gerçeğe yakın animasyonlar Skyrim'da olmuş olsaydı açık ara Skyrim olurdu en iyi RPG,kim bilir belkide bir sonraki oyunda bu eksikler de tamamlanır...

Sonuç olarak her oyunun da kendine göre eksi artıları var...
  • Dragon age origins kolay diyenler nightmare zorluğunda mı oynadı acaba ?
  • nightmare falan yalan dolan. DAO kolay kardeşim kolay. nightmare de de oynadım. basit işte. casual sınıf oyunculara zor gelmiş olabilir. hardcore oyuncu için basit bi nightmare. gerçek hardcore böyle olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.