Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
8.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rpg oyunlara başlıyıcam. bu ikisinden birisini orjinal almayı düşünüyorum. rpg uzmanları bana hangisini önerir ?

skyrim in adını çok duydum. videoları oldukça keyifli geldi. ayrıca kapsamlı ve geniş dünyası çok süper. film gibi resmen. o yüzden 1-0 önde. yani şu an skyrim i almayı düşünüyorum.

dragon age ise fazla inceleme fırsatım olmadı ama bunu oynayanlar nedense çok tavsiye ediyorlar. çok keyifli dövüşleri olduğunu iddia ediyorlar.

bu arada multi değil single olarak oynuyucam.

yardımcı olacaklara teşekkürler.

• ikiside güzel rpg.. zamanım az sürekli pc başında olamam diyorsan dragon age.. ama zamanım bol, open world'de dağ taş gezmek inanılmaz sürprizler yaşamak istiyorum diyorsan skyrim..
  • Dragon Age'de oldukça kaliteli bir oyun ama Skyrim ile karşılaştırınca her oyun kalitesiz kalıyor hele RPG seviyorsan hayatına bir süre ara vermeye hazır ol.
  • Skyrim'den önce Oblivion dene , hayran kalacaksın .
  • Dragon Age 1'le 2'yi karıştırma. 1 çok güzel ama 2 berbattı... Skyrim'i yıllarca oynarsın ama oyunda hiç giderilemeyen bir dengesizlik ve buglar var. İstediğin kadar yama kur, mod kur, bu dengesizlik ve buglar düzelmiyor. (Dengesizlik dediğim, örneğin çok kolay over-power olabiliyorsun, çok hızlı level atlayabiliyorsun, vs.) Oblivion bu bakımdan daha iyiydi.
  • Skyrim seni uzun süre idare eder açık dünyasıyla epey eğlendirir.
  • Skyrim daha basit, hoş, çok kompleks olmayan beğenerek oynayacağın bir oyun olsada dengesiz motoru ve bugları (ufak tefek değil bazıları ciddi anlamda oyun bozucu olabiliyor) seni oyundan soğutabilir.

Skyrimdense Dragon Age, ama eğer oynamadıysan Fallout 3 yada Mass Effect 1 DLC ler ile birlikte uygun fiyata bulabilirsin, onlarada göz atmanı tavsiye ederim..
  • dark soulsu da listeye ekle . onun yanında diğerlerinin dövüş sistemi odun kalır. ama tabi hepsinin kendince bi artısı var. dragon age nin hikayesi bildiğin roman yazarmışçasına derin ve içine çekici. resmen yaşıyosun olayı. skyrimin dediğin gibi dünyası çok derin. oda içine çeker seni.fakat dövüş mekaniği farklı ve bence biraz vasat. dark souls ta da özellikle dövüş sistemi ve karakter animasyonu beni benden aldı. kaliteli bi ortaçağ film ve dizilerindeki epik dövüş sahnelerine bile parmak ısırtır cinsten bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

ikiside güzel rpg.. zamanım az sürekli pc başında olamam diyorsan dragon age.. ama zamanım bol, open world'de dağ taş gezmek inanılmaz sürprizler yaşamak istiyorum diyorsan skyrim..

hocam işten gelince günde ortalama 3 saat oyun oynamaya vaktim var. teşekkürler.

@2K
    Yorumun için teşekkürler.

@S_R_S
    Hocam adını çok duydum ama seçenekleri fazla artırmak istemiyorum. ama tavsiyesi çok var. sanırım bu oyunu da düşünebilirim.

@dogan23
    Bi oblivian daha çıktı sanırım bu oyunu da düşünebilirim.

@Kerow
    Yorumun için teşekkürler.

@CriminalScum
    Diğer oyunlarında videolarını da izleyeceğim.

@mumak
    Hocam rpg oyunlarında dark souls u birinin tavsiye edeceğini biliyordum. konuda özellikle onu belirtmedim. kafa karıştırmasın diye ama. işyerindeki arkadaşlar özellikle bana onu tavsiye ettiler. (hard core oyuncu grubu) bende onların tavsiyesine uyarak o oyunun orjinalini aldım. 2 hafta önce kurdum. ilk rpg deneyimim onunla başladı yani. ama ben ilk oyuncu olduğum için oyun zor geldi sandım. sonra internetlerden aşartırdım. oyun cidden hard core oyuncular için yapılmış ve rpg oyunlarının en zor oyunudur belki de. cidden çok keyifli ve eğlenceli bi oyun ama bi acemi için çok zor. eli sopalı dev bi boss var. oraya kadar zar zor geldim. gelirken çok eğlendim. cidden keyifli ama yeni rpg başlayanlar için oldukça zor yapılmış bi oyun. zaten nettede araştırdım. oyunu beğenen çok ama oynayabilen yok. bende o oyunun gerçek tadını alabilmek için cd yi rafa kaldırdım. şu an skyrim, oblivion ya da dragon age origins gibi oyunlardan biriyle başlayıp. kendime güzel bi rpg altyapısı oluşturduktan sonra dark souls a geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 7 Aralık 2012; 22:10:28 >

• İlk RPG'in ise skyrim, değilse yine Skyrim.
  • Bence çoğunluğa uy.Evet ikiside çok iyi RPG ama aralarında dağlar kadar fark var.Gerek oynanış gerek verdiği zevk.Ben Skyrim öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

Skyrim daha basit, hoş, çok kompleks olmayan beğenerek oynayacağın bir oyun olsada dengesiz motoru ve bugları (ufak tefek değil bazıları ciddi anlamda oyun bozucu olabiliyor) seni oyundan soğutabilir.

Skyrimdense Dragon Age, ama eğer oynamadıysan Fallout 3 yada Mass Effect 1 DLC ler ile birlikte uygun fiyata bulabilirsin, onlarada göz atmanı tavsiye ederim..

O buglar icin biblerce mod var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nileppezzed

quote:

Skyrim daha basit, hoş, çok kompleks olmayan beğenerek oynayacağın bir oyun olsada dengesiz motoru ve bugları (ufak tefek değil bazıları ciddi anlamda oyun bozucu olabiliyor) seni oyundan soğutabilir.

Peki hepsini çözüyor, oyunu stabil bir hale getiriyor mu? Hayır..
    Kaldı ki en son atılan patch bile çeşit çeşit hatalara yol açmıştı..
    Hayır bütün buglar çözülse bile motorun dengesizliği yüzünden uçan tencere tavadan öldüğüm olmuştu..

• içerik anlamında skyrim ama hikayesi açısından dragon age daha bir oynatıyordu kendini
  • quote:

quote:

quote:

Hayır bütün buglar çözülse bile motorun dengesizliği yüzünden uçan tencere tavadan öldüğüm olmuştu..

Valla hocam ben grafik ve bug modlariyla uzun suredir oynuyorum oyunu ancak ekran kartim artik yetersiz gelmeye basladi modlar icin tek sıkıntim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dragon age bence abatılmış bir oyun. hadi oynamasam yorum yapmam ama yok arkadaş... kötü demiyorum tabi ama şimdi gidin bir vampire the masquerade bloodlines oynayın atmosfer görün başka bişey demiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun zaten stabil? Pc dostu bir oyun. Senin skyrimde kastırıyorsa pc far cry 3 ac3 bf3 gibi aynı dönemde çikan oyunları hiç açmaz.

• skyrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

quote:

quote:

Oyun zaten stabil? Pc dostu bir oyun. Senin skyrimde kastırıyorsa pc far cry 3 ac3 bf3 gibi aynı dönemde çikan oyunları hiç açmaz.

Kastırıyor demedim, oyunun motoru stabil değil rasgele ölen npclerden uçan tabak çanağa kadar.

• Skyrim'in üstüne RPG tanımam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.