Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

yok böyle bi oyun. kaç ay sürer bu oyun. bilen var mı ? bazen günde 4 saat bazende 6-7 saat bunu oynuyorum. bu oyunu aldıktan sonra pc de tek yaptığım skyrim oynamak ve aralarda dh ye girip bi bakınıp tekrar geri dönmek. dark souls köşede bekliyor ama şu oyun bi bitsin sırada o var.

skyrimi bitirebilen babayiğit var mı ki
    side missions dahil olarak

bizim arkadaş 250 günde ana görevleri bitirdim dedi. doğrumu yanlış mı bilemem.

250 günmü??? Dlclerle falan kimbilir ne kadar daha sürer..

• Skyrim tabi ki daha geniş bir evre sahip ama Dragon Age : Origins ile başlamanı tavsiye ederim. Türkçe yaması da mevcut.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

skyrimin türkçe yaması varmı?

Türkçe yaması yok ama yakında oyun çeviri ekibi TR yamasına başladı. şu anda yüzde 30 larda falan olması lazım. 1-2 aya Türkçe yaması biter diyolar. çok hızlı çalışıyor adamlar. helal olsun.

Yama 1-2 aya bitmez. Oyun Çeviri ekibi gerçekten yamalara çok özen göstererek çalışıyor. Ekibin içinde bulunduğum zamanlardan biliyorum. Onun dışında üyelerin biraz sabırlı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 13 Aralık 2012; 12:21:29 >
  • Skyrim'i seçiyorsan modlarla zevkini milyonlarca katına katlayabilirsin.

Bu arada CriminalScum oyunu modlu bir halde oynuyorsan bazı modların diğerleriyle uygun olmaması sebebiyle böyle saçma sapan hatalar oluşabiliyor,
  • Oyunda cutscene, sürükleyici hikaye vs arıyorsan Dragon Age.

Skyrim'de hiç cutscene yok, öyle beni gaza getirecek hiç bi anı olmadı oyunun. Çok güzel oyun ama arkadaş iki cutscene iki sürükleyici hikaye koyun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Darksouls PC için yapılmış olsaydı sorun yoktu. Ama klavye ile oynamak inanılmaz eziyet o yüzden ne yaptıysam da sevemedim o oyunu. Eğer sadece klavye ile oyun oynamaya alışıksa Dark souls oynayamaz. Zaten oyun zor bir oyun birde klavye ile kontrolun getirdiği zorluklar eklenince hiç oynanmıyor. Konsol ve onunla ilgili olan her şeye gıcık oluyorum

Yamalardan haberin olmadığı belli de, oyunu klavye mouse ile oynamasının eziyet olduğu yazman komik olmuş Treth. Milletin aklına sokmayın yalan dolan bilgiler ondan sonra işte böyle konu açarlar çünkü bilmiyorlardır. Diğer tüm oyunlar nasıl oynanabiliyorsa en az o kadar İYİ oynanıyor Dark Souls da PC'de !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Aralık 2012; 15:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

Darksouls PC için yapılmış olsaydı sorun yoktu. Ama klavye ile oynamak inanılmaz eziyet o yüzden ne yaptıysam da sevemedim o oyunu. Eğer sadece klavye ile oyun oynamaya alışıksa Dark souls oynayamaz. Zaten oyun zor bir oyun birde klavye ile kontrolun getirdiği zorluklar eklenince hiç oynanmıyor. Konsol ve onunla ilgili olan her şeye gıcık oluyorum

Yamalardan haberin olmadığı belli de, oyunu klavye mouse ile oynamasının eziyet olduğu yazman komik olmuş Treth. Milletin aklına sokmayın yalan dolan bilgiler ondan sonra işte böyle konu açarlar çünkü bilmiyorlardır. Diğer tüm oyunlar nasıl oynanabiliyorsa en az o kadar İYİ oynanıyor Dark Souls da PC'de !

hocam, sonra işte böyle konu açarlar çünkü bilmiyorlar demişsin de. konuyu ben açtım ama konu da klavye ile zor oluyor, oyunu kol için yapmışlar demek istemedim. dark souls çok güzel oyun. zor oyun ama zorluğu klavyeden kaynaklanmıyor. hardcore rpg oyuncuları için yapılmış. bende rpgye yeni başladığım için bana zor geldi dedim. yani oyun klavye ile kullanışlı ama hardcore oyunculara hitap ediyor. yeni başlayanlara uygun değil. ileri ki zamanlarda onu kurup oynuyucam.

• quote:

hocam, sonra işte böyle konu açarlar çünkü bilmiyorlar demişsin de. konuyu ben açtım ama konu da klavye ile zor oluyor, oyunu kol için yapmışlar demek istemedim. dark souls çok güzel oyun. zor oyun ama zorluğu klavyeden kaynaklanmıyor. hardcore rpg oyuncuları için yapılmış. bende rpgye yeni başladığım için bana zor geldi dedim. yani oyun klavye ile kullanışlı ama hardcore oyunculara hitap ediyor. yeni başlayanlara uygun değil. ileri ki zamanlarda onu kurup oynuyucam.

Böyle diyerek sadece seni hedef almadım. Skyrim son yılların en iyi RPG si olarak görülmesi kabul edilir birşey değil. Asıl konuşulması gereken Dark Souls olması gerekirken meydan "böyle" sepet oyunlara kalıyor işte. Yoksa DS'yi neden adamdan saymıyorsun gibi birşey demiyorum. Bir de üstüne pc için yapılmamıştır, yok PC'de oynanmaz gibi yorumlar görünce ayar olmamak elde olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

Oyun normalde söylendiği kadar zor değil ama şu kontroller cidden berbat. Sen istediğin kadar şöyle mükemmel böyle harika desende denemiş ve isyan etmiş biri olarak yazdım o yazıyı. Oyun oynamamış biri değilim büyük ihtimalle sen daha doğmamışken bile bir şeyler oynamakla meşguldüm ama hiç bir oyunun kontrollerinde bu kadar zorlanmamıştım.

• Oblivion'u yere bırak, Morrowind'e bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy

Oblivion'u yere bırak, Morrowind'e bak.

kardeşim konu skyrim. oblivion nereden çıktı ?
  • dragon age oynadım bitti sildim
    skyrim oynadım bitmek üzere ama silmedim, çünkü arasıra girip dolaşıyorum her defasında yeni bir yer buluyorum, ayrıca yeni eklentiyi bekliyorum
  • şu lockpickler başa bela. pazardan mazardan alıyorum ama yetmiyor. guilde girdim. oradan topladım bayağı, onlarda yetmedi. çok sandık, kapı açıyorum. lockpick çok gerekiyor. nereden düşer ya da onları kendimiz üretebiliyor muyuz ?
  • Dragon age origins ile skyrim i karşılaştırana gülerim

DA:O>all

Fanboy Detected

Edit gelicek...
  • Skyrim oynamadım onun hakkında yorum yapamam. Dragon age ise oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Daha ilk bölümde hayran kalmıştım. Hazır türkçe yaması mevcutken ilk dragon age oyna. Skyrimin yaması çıktığında da onu oynarsın.
  • ingilizce varsa skyrim yoksa dragon age origins
  • skyrime başladım çoktan beyler. eyv. güzel oyun. skyrimden sonra dark souls a geçicem kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Dragon age origins ile skyrim i karşılaştırana gülerim

DA:O>all

Fanboy Detected

Edit gelicek...

burada fanboyluk yapmana gerek yok kardeş. ben bu konuyu açtığımda ikisini de oynamamıştım. haliyle oynamayan insanın karşılaştırma yapması normaldir. bi ikincisi skyrim i bu kadar kötülemene gerenk yok. sebepsiz oyun ereksiyonlarınızı sebepsiz yerlerde dışa vurman çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

ingilizce varsa skyrim yoksa dragon age origins

Kitaplar dışında Skyrim çok bir ingilizce istemiyor, DA:O de de codecler vardı yakın bir düzen olarak, neye dayanarak dedin bunu?
  • Skyrim de çok güzel DA:O da. Bir seçim yapmam gerekse skyrim derim çünkü DA:O'ya göre çok daha özgür bir oyun. Ama DA oynarken daha çok eğlenmiştim. Hikayeleri benzer zaten. Dragon age'de grup üyeleriyle kombolar yapabilirsin en büyük artısı bu DA'nın. Skyrim'in artısı da daha çok dolaşıabilir alan. Ben hiçbir zaman bir şehirden başka şehire otomatik gitmedim şahsen, etrafı gezerek gitmek daha güzel.

Yalnız şimdi farkettim hikayeler cidden benziyor.

Greywarden-Dragonborn
    Taht kavgası-Bir bölge üzerine hakimiyet
    Darkspawn'ın geri gelmesi-Ejderhaların uyanması
    İki oyunda da elflerin ezilmesi

7 aydır oyun oynamıyordum skyrim indiriyorum şu an sizin yüzünüzden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.