Şimdi Ara

Skyrim mi ? Dragon age origins mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nileppezzed

quote:

Skyrim daha basit, hoş, çok kompleks olmayan beğenerek oynayacağın bir oyun olsada dengesiz motoru ve bugları (ufak tefek değil bazıları ciddi anlamda oyun bozucu olabiliyor) seni oyundan soğutabilir.

Skyrimdense Dragon Age, ama eğer oynamadıysan Fallout 3 yada Mass Effect 1 DLC ler ile birlikte uygun fiyata bulabilirsin, onlarada göz atmanı tavsiye ederim..

O buglar icin biblerce mod var

Peki hepsini çözüyor, oyunu stabil bir hale getiriyor mu? Hayır..
    Kaldı ki en son atılan patch bile çeşit çeşit hatalara yol açmıştı..
    Hayır bütün buglar çözülse bile motorun dengesizliği yüzünden uçan tencere tavadan öldüğüm olmuştu..

Oyun zaten stabil? Pc dostu bir oyun. Senin skyrimde kastırıyorsa pc far cry 3 ac3 bf3 gibi aynı dönemde çikan oyunları hiç açmaz.

Kastırıyor demedim, oyunun motoru stabil değil rasgele ölen npclerden uçan tabak çanağa kadar.

böyle şeyler oyunun ilerleyişine çok etki eder mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Skyrim daha basit, hoş, çok kompleks olmayan beğenerek oynayacağın bir oyun olsada dengesiz motoru ve bugları (ufak tefek değil bazıları ciddi anlamda oyun bozucu olabiliyor) seni oyundan soğutabilir.

Skyrimdense Dragon Age, ama eğer oynamadıysan Fallout 3 yada Mass Effect 1 DLC ler ile birlikte uygun fiyata bulabilirsin, onlarada göz atmanı tavsiye ederim..

Hayır bütün buglar çözülse bile motorun dengesizliği yüzünden uçan tencere tavadan öldüğüm olmuştu..

Oyun zaten stabil? Pc dostu bir oyun. Senin skyrimde kastırıyorsa pc far cry 3 ac3 bf3 gibi aynı dönemde çikan oyunları hiç açmaz.

Kastırıyor demedim, oyunun motoru stabil değil rasgele ölen npclerden uçan tabak çanağa kadar.

Eğer bir rpg olarak değilde bir hack'n slash/aksiyon oyunu olarak oynuyorsan etkilemez. Zaten koyduğum video biraz uç bir örnek.
    Ama bu oyun motoru sayesinde ev/kale dekorasyonu tam olarak yapamıyorsun. Bir binaya girdiğinde yerlerde devrilmiş eşyaları görmek atmosfere pek katkı sağlamıyor. RPG türüne yeni başlayacağın için daha sorunsuz (ve daha ucuz, Skyrim daha yeni olduğu için diğerlerine göre daha pahalı) daha uygun bir oyun ile başlayabilirsin düşüncem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer bir rpg olarak değilde bir hack'n slash/aksiyon oyunu olarak oynuyorsan etkilemez. Zaten koyduğum video biraz uç bir örnek.
    Ama bu oyun motoru sayesinde ev/kale dekorasyonu tam olarak yapamıyorsun. Bir binaya girdiğinde yerlerde devrilmiş eşyaları görmek atmosfere pek katkı sağlamıyor. RPG türüne yeni başlayacağın için daha sorunsuz (ve daha ucuz, Skyrim daha yeni olduğu için diğerlerine göre daha pahalı) daha uygun bir oyun ile başlayabilirsin düşüncem.

hocam oyunun fiyatı önemli değil. eğer kaliteli bi oyunsa verilen parayı hakediyorsa ne kadar olursa olsun almaya çalışırım. korsan oyun kurması çok zor. ben hiçbirşey anlamıyorum. işten eve geldiğimde 3-4 saatimi internete ve oyunlara ayırıyorum. yani oyunun uzunluğuda önemli değil. günde 3-4 saatle 5-6 ayda da bitse sorun olmaz. maksat keyifli bi oyun olsun. oyunu aksiyon oyunu olarak oynamayı düşünmüyorum. ama nasıl oynayabilirim onu da bilmiyorum. oyunu çözdükçe ona göre oynamayı düşünüyorum. ayrıca ev/kale dekorasyonu derken ? oyunda köy inşaası gibi bi olanakda mı var ? düşündüğümden daha kapsamlı bi oyun galiba. bu arada bilgilendire için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu oyunu toplam 5 ırk ile 45 levele kadar aralıklar ile oynadım.Karşılaştığım tek bug esbern'in konuşmaması idi; onu da hemen hallettim.

Onun dışında başka bir bugla karşılaşmadım.Neredeyse bütün görevleri de yaptım oyunda ki.

• quote:

hocam oyunun fiyatı önemli değil. eğer kaliteli bi oyunsa verilen parayı hakediyorsa ne kadar olursa olsun almaya çalışırım. korsan oyun kurması çok zor. ben hiçbirşey anlamıyorum. işten eve geldiğimde 3-4 saatimi internete ve oyunlara ayırıyorum. yani oyunun uzunluğuda önemli değil. günde 3-4 saatle 5-6 ayda da bitse sorun olmaz. maksat keyifli bi oyun olsun. oyunu aksiyon oyunu olarak oynamayı düşünmüyorum. ama nasıl oynayabilirim onu da bilmiyorum. oyunu çözdükçe ona göre oynamayı düşünüyorum. ayrıca ev/kale dekorasyonu derken ? oyunda köy inşaası gibi bi olanakda mı var ? düşündüğümden daha kapsamlı bi oyun galiba. bu arada bilgilendire için teşekkürler.

Skyrim gibi The Elder Scrolls oyunlarında (yada Fallout 3 - New Vegas) çeşitli şehirlerden ev alabilirsin yada (Heartfire DLC ile kendin inşa edebiliyorsun istediğin gibi) bir önceki oyunu Oblivionda ise Kale, Büyücü Kulesi gibi karakterine uygun DLC ler vardı.[Köy inşası yok ama bunu sağlayan çeşitli modlar var] Bunları oyunda ilerleyip edindikten sonra istediğin gibi dekore edebiliyorsun, çeşitli maceralardan edindiğin silahları duvara asabilme, zırhları mankenlere giydirebilme gibi. Mutfaktan, kütüphaneye bir sürü bölmeleri mevcut ama Skyrim oyun motoru sayesinde belirli bir yere koyduğun eşyanın orada kalacağı garanti olmuyor, birçok arkadaş bu kısımla çok uğraşmayıp kılıcı alıp mağara/zindan temizlemeye yoğunlaştığı için çok sorun etmiyorlar. Ama benim için yerlerde eşyalar görmek oyundan soğutucu bir etmen.

Örneğin evine girip masanı bu şekilde bulabiliyorsun,
     Skyrim mi ? Dragon age origins mi ?

Bu gibi şeyler seni RPG türünden soğutmasın diye ilk tercih olarak şahsen Skyrim i önermem, eğer istersen Dragon Age Origins'in Türkçe yamasıda mevcuttu sanırım, herhangi bir çekincen varsa daha rahat bir oyun deneyimi sunabilir. Hangisini seçersen seç ama memnun kalacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

Ben bu oyunu toplam 5 ırk ile 45 levele kadar aralıklar ile oynadım.Karşılaştığım tek bug esbern'in konuşmaması idi; onu da hemen hallettim.

Onun dışında başka bir bugla karşılaşmadım.Neredeyse bütün görevleri de yaptım oyunda ki.

Çeşitli bilgisayarlarda denememe rağmen bu eşya sorununu özellikle çözemedim, resmi forumlarada konu açtım bununla ilgili motorun dengesizliği ve yapılacak birşey olmadığını söylediler. CTD ve birkaç rasgele ölü bulduğum NPC eklenince beni oyundan soğutmaya yetti.

Ama herkesin benim kadar sorunlu bir deneyim yaşamadığına sevindim..
  • quote:

quote:

Çeşitli bilgisayarlarda denememe rağmen bu eşya sorununu özellikle çözemedim, resmi forumlarada konu açtım bununla ilgili motorun dengesizliği ve yapılacak birşey olmadığını söylediler. CTD ve birkaç rasgele ölü bulduğum NPC eklenince beni oyundan soğutmaya yetti.

Yalnız ben güncelleme de yapmıştım.Oyunu hemen çıktığı gün yükledim birkaç hafta sonra da bir yama yükledim daha da güncellemedim.

• quote:

quote:

quote:

Yalnız ben güncelleme de yapmıştım.Oyunu hemen çıktığı gün yükledim birkaç hafta sonra da bir yama yükledim daha da güncellemedim.

Bende mümkün olduğu kadar sorunsuz oynamak için güncelleme yapmıştım, hatta en son yüklediğimde community patchler dahil ama hiçbir şekilde çözemedim.

• yorumlar için saolun arkadaşlar. yarın işdönüşü d&r dan alacam.
  • quote:

yorumlar için saolun arkadaşlar. yarın işdönüşü d&r dan alacam.

İnternetten %10 daha ucuza geliyor aklında olsun..
  • skyrim
  • yok böyle bi oyun. kaç ay sürer bu oyun. bilen var mı ? bazen günde 4 saat bazende 6-7 saat bunu oynuyorum. bu oyunu aldıktan sonra pc de tek yaptığım skyrim oynamak ve aralarda dh ye girip bi bakınıp tekrar geri dönmek. dark souls köşede bekliyor ama şu oyun bi bitsin sırada o var.
  • İki oyunuda oynadım Dragon Age 5 para etmez skyrim farkla önde
  • skyrimin türkçe yaması varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

skyrimin türkçe yaması varmı?

Türkçe yaması yok ama yakında oyun çeviri ekibi TR yamasına başladı. şu anda yüzde 30 larda falan olması lazım. 1-2 aya Türkçe yaması biter diyolar. çok hızlı çalışıyor adamlar. helal olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

skyrimin türkçe yaması varmı?

Türkçe yaması yok ama yakında oyun çeviri ekibi TR yamasına başladı. şu anda yüzde 30 larda falan olması lazım. 1-2 aya Türkçe yaması biter diyolar. çok hızlı çalışıyor adamlar. helal olsun.

süper haber sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

dark soulsu da listeye ekle . onun yanında diğerlerinin dövüş sistemi odun kalır. ama tabi hepsinin kendince bi artısı var. dragon age nin hikayesi bildiğin roman yazarmışçasına derin ve içine çekici. resmen yaşıyosun olayı. skyrimin dediğin gibi dünyası çok derin. oda içine çeker seni.fakat dövüş mekaniği farklı ve bence biraz vasat. dark souls ta da özellikle dövüş sistemi ve karakter animasyonu beni benden aldı. kaliteli bi ortaçağ film ve dizilerindeki epik dövüş sahnelerine bile parmak ısırtır cinsten bence

Darksouls PC için yapılmış olsaydı sorun yoktu. Ama klavye ile oynamak inanılmaz eziyet o yüzden ne yaptıysam da sevemedim o oyunu. Eğer sadece klavye ile oyun oynamaya alışıksa Dark souls oynayamaz. Zaten oyun zor bir oyun birde klavye ile kontrolun getirdiği zorluklar eklenince hiç oynanmıyor. Konsol ve onunla ilgili olan her şeye gıcık oluyorum

• hocam bi gamepad alınır o oyun için be. gamepadle rahat oynanıyo sonuçta.
  • quote:

yok böyle bi oyun. kaç ay sürer bu oyun. bilen var mı ? bazen günde 4 saat bazende 6-7 saat bunu oynuyorum. bu oyunu aldıktan sonra pc de tek yaptığım skyrim oynamak ve aralarda dh ye girip bi bakınıp tekrar geri dönmek. dark souls köşede bekliyor ama şu oyun bi bitsin sırada o var.

skyrimi bitirebilen babayiğit var mı ki
    side missions dahil olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

yok böyle bi oyun. kaç ay sürer bu oyun. bilen var mı ? bazen günde 4 saat bazende 6-7 saat bunu oynuyorum. bu oyunu aldıktan sonra pc de tek yaptığım skyrim oynamak ve aralarda dh ye girip bi bakınıp tekrar geri dönmek. dark souls köşede bekliyor ama şu oyun bi bitsin sırada o var.

skyrimi bitirebilen babayiğit var mı ki
    side missions dahil olarak

bizim arkadaş 250 günde ana görevleri bitirdim dedi. doğrumu yanlış mı bilemem.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.