Şimdi Ara

Skyrimde windhelm den ev almak ve Susanna the Wicked (yardım )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windhelm den (stormcloak görevini yaptıktan sonra) ev almak için ordaki jarl yardımcısıyle konusuyordum devamlı aynı şeyi söylüyordu sonra araştırdım Susanna the Wicked die bi kadının ölmesi gerekiyormuş ve böylelikle quest başlıcakmış. Bu queste bir türlü başlayamadım nasıl başlanır? Araştırdım bir türlü bulamadım
    bu görevi yapıp ev alabilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
    Bide attist the people of easymarch(3/5) die bi görev aldım jarldan tam olarak bunda napcam. anladıgım kadarıyla yardım et dio ama bana görev veren yok ki..
    özelikle 1. sonra 2. soruma yardımcı olursa cok iyi olur:)

• Assist People görevinde şehirden herhangi birinden aldığın görevler yeterli , binaları dolaş görev veren çıkar veya jarl'ın sarayından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 4 Aralık 2011; 14:38:01 >
  • tamam onu şimdi yaptım saolasın
    1. soruma yanıt verebilie misin yada yardımcı olcak biri?
  • Windhem şehrine en az üç dört defa girip çık, sonra şehirde dolaş susanna the wicked in şehirdeki mezarlıkta ölü yatıyor olması lazım.
  • ben kac defa girip cıktım
    ordan bircok görev aldım arasıra mezarlıga bakıyrm hatta o kadın inn de mi die de bakıyrm hala innde duruyor
    ölmedi gitti:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beo_wulf -- 4 Aralık 2011; 16:58:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.