Şimdi Ara

skystar-2 sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ss2 tv kartı aldım. tüm yönergelere uygun olarak kurdum. çanağı bağladım ama sinyal alamıyorum. çanak reicever da çalışıyor. denedim. son sürümlerini kurdum pog dvd ve sürücülerin. sinirlerim bozuldu. bir haftadır uğraşıyorum. sinyal % 32 nin üstüne çıkmadı. donanımsal bir hata gözükmüyor. bu kartı kullananlar acaba bir çözüm önerebilirler mi? forumu inceledim ama bir çözüm bulamadım.sinyalin düşük olması neden kaynaklanabilir????

• Hocam altdvb programını bir dene istersen...Ayrıca receviera göre dijital kartın sinyal seviyesi biraz daha düşük olabilir...Benimde öyle bir sorunum vardı...Sinyal %50 civarındaydı...Lnb ile biraz oyndaım şimdi %75 ler seviyesinde...Bunuda dene...
  • diceq ayarların yanlıştır.lnb den nasıl giriyorsa kablolar dvb yazılımında da ona göre ayarlaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 4 Aralık 2007; 22:25:35 >
  • diceq kullanmıyorum. ayarlarda bir sorun gözükmüyor. alt dvb programının bir faydası olur mu? k-lite codec pack kurulu. onun bir etkisi olur mu acaba.skystar-2.com adresinden kurulumtalimatlarına bakarak kurdum herşeyi. iki ayrı çanakta denedim. sinyal % 32 yi geçmedi. alt dvb programının kurulumu ve yazılımlarını nerden bulabilirim? tşk
  • kardesım sanırım en son cıkan yazılımları yukledınız. surucu olarak 4.4.0'ı program olarak da prog dvb 7.7.0.0 bı denermısın ben suan onları kullanııyorum recıverde tabı sınyal yuksek cıkar ss2 de kırpar onu bıraz mesela star ve butun kanallar %80-90 ıken cıne5 %28 lnb ınce ayarını ıyı yap recıverde %85 sevıyelerınde gösterıyosa hıc elleme canagı programı dedııgım gıbı kur öle dene ayrıca ben sana codec vereyım o super hıc puslanma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 11 Aralık 2007; 13:37:10 >
  • bugün servise gönderdim. kaya iletişimi aradım. gönder dediler. bakalım ne çıkacak. umarım yakın zamanda gelir:(((
  • ya bu nasıl iş anlamadım. o kadar uğraştım görüntü yok. adamlar kartta sorun yok diye geri gönderdiler. kasayı gönder biz kuralım diyorlar. kasanın gidip gelmesi yeni bir kart maliyeti neredeyse. sinirlerim bozuldu. attım köşeye kartı 1,5 aydır yatıyor:(((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv sinyal %0 sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ilk önce kartı hangi işletim sisteminde kullanıyorsun vista ise biraz anlatmak lazım driver olayını ama xp ise driverları direkt kurabilirsin gelelim programa.İndirdiğin driverın içinde ayrıyetten birde dvb wiewer olması lazım onuda kurman gerekiyor.Ayrıca progdvbyi kurarken senden lnb 2 ise onu seçmelisin ayrıca uydu seçiminde artık nereye dönükse çanaklar bende ilk uydu turksat seçili 2. uydu hotbird bu şekilde kur .Daha sonra çalıştır programı programda ayarlardan diseq kısmına gir ordan 1.0or2.0 seç vede uydularına bak doğrumu ok de bakalım sinyallae nasıl olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Dostum ilk önce kartı hangi işletim sisteminde kullanıyorsun vista ise biraz anlatmak lazım driver olayını ama xp ise driverları direkt kurabilirsin gelelim programa.İndirdiğin driverın içinde ayrıyetten birde dvb wiewer olması lazım onuda kurman gerekiyor.Ayrıca progdvbyi kurarken senden lnb 2 ise onu seçmelisin ayrıca uydu seçiminde artık nereye dönükse çanaklar bende ilk uydu turksat seçili 2. uydu hotbird bu şekilde kur .Daha sonra çalıştır programı programda ayarlardan diseq kısmına gir ordan 1.0or2.0 seç vede uydularına bak doğrumu ok de bakalım sinyallae nasıl olucak

xp kullanıyorum(servis pack 2). diseq yok. tek çanak. turksat a ayarlı ve reicever da sinyal %90. ama kartta % 32 nin üstüne çıkmıyor ve hiç bir kanalı göstermiyor. kanal listesini hazır yükledim ve ayrıca tarattım. yine çıkmadı. sağ alt köşedeki simge hep kırmızı. sinyal yok diyor. o simgeyi sağ tıkladığımda türksat gözükmüyor . dvb wiever ı kurdum onunlada görüntü alamadım. ikisini birden ( prog dvb ve dvb wiever) kurmam gerekmiyor değil mi? tşk

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamer99

quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Dostum ilk önce kartı hangi işletim sisteminde kullanıyorsun vista ise biraz anlatmak lazım driver olayını ama xp ise driverları direkt kurabilirsin gelelim programa.İndirdiğin driverın içinde ayrıyetten birde dvb wiewer olması lazım onuda kurman gerekiyor.Ayrıca progdvbyi kurarken senden lnb 2 ise onu seçmelisin ayrıca uydu seçiminde artık nereye dönükse çanaklar bende ilk uydu turksat seçili 2. uydu hotbird bu şekilde kur .Daha sonra çalıştır programı programda ayarlardan diseq kısmına gir ordan 1.0or2.0 seç vede uydularına bak doğrumu ok de bakalım sinyallae nasıl olucak

xp kullanıyorum(servis pack 2). diseq yok. tek çanak. turksat a ayarlı ve reicever da sinyal %90. ama kartta % 32 nin üstüne çıkmıyor ve hiç bir kanalı göstermiyor. kanal listesini hazır yükledim ve ayrıca tarattım. yine çıkmadı. sağ alt köşedeki simge hep kırmızı. sinyal yok diyor. o simgeyi sağ tıkladığımda türksat gözükmüyor . dvb wiever ı kurdum onunlada görüntü alamadım. ikisini birden ( prog dvb ve dvb wiever) kurmam gerekmiyor değil mi? tşk

Dostum bi tecrübemi paylaşayım bende de progdvbde %41 gösteriyorken DreamDVB programını kurduğumda %70 e çıktı bende anlamadım ama şu an windvd8 ile görüntü kalitesini tatmin edici bi düzeye getirdim. tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

Dostum bi tecrübemi paylaşayım bende de progdvbde %41 gösteriyorken DreamDVB programını kurduğumda %70 e çıktı bende anlamadım ama şu an windvd8 ile görüntü kalitesini tatmin edici bi düzeye getirdim. tavsiye ederim

windvd8 diye bir program duymadım. dreamdvb ile birlikte mi kullanıyorsun o programı? nerden bulabilirim o programı acaba? tşk
  • Uydu seçip turksatı göstermen gerekir programda o yüzden hazır kanal listeleri çalışmayabilir.Bunu mutlaka yapman gerekir...2.si şu anda dediğin Turksatın offline download sinyali gb birşey oda bakımda ama oflline download olayına girmediysen senle alakası yok gb sen ilk önce uyduyu göstermen lazım programa ayarlardan kurcala biraz
  • bu sorun bende de yaklasık 2 senedır var ve cozebılmıs degılım bıraktım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

bu sorun bende de yaklasık 2 senedır var ve cozebılmıs degılım bıraktım artık

pek anlamadım demek istediğini. sendeki sorun neydi. ben hiç izleyemiyorum tv yi. sen 2 yıl onunla mı uğraştın?
  • valla işte bu sinyal meselesi başlarda çooook çooook uğrastım olmadı sinirlendim bende artık bakmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nightmare_2

valla işte bu sinyal meselesi başlarda çooook çooook uğrastım olmadı sinirlendim bende artık bakmıyorum

kartı naptın peki? attın mı?
  • DOSTUM ALTDVB PROGRAMINI İNDİR GOOGLEDEN ARAT ALT DVB NİN KURULUMUNU ORDA İNCELE VE ONA GÖRE KUR.CODEC OLARAK AGE MEGA CODEC KULLAN.DAHA SONRA SANIRIM ANLATTIĞIN KADARIYLA TEK ÇANAK VAR ÇİFT ÇIKIŞLI LBN VAR ŞİMDİ ŞUNLARI SIRAYLA YAP LBN NİN 2Cİ ÇIKIŞI AĞRIZALI OLABİLİR BU NEDENLE RECEVİRA TAKTIĞIN KISIMLA YER DEĞİŞTİR BUDA OLMASSA KABLOLARI YER DEĞİŞTİR YANİ RECEVİRA GİDEN KABLOYU SENİNKİNE TAK YANİ ŞİMDİ İŞİN TEKNİK KISIMLARINI GEÇTİK ŞİMDİ YAZILIM KISMINA GELELİM SS2 NİN SİTESİNDE EN SON SÜRÜMÜ İNDİRME DAHA ÖNCEKİ SÜRÜMLERDEN BİRİNİ İNDİR ONLA TANIT KARTI ONDAN SONRA BAKALIM NE OLUCAK DOSTUM BEN ÇOK MEMNUNUM KARTIMDAN HİÇ PROPLEM YAŞAMADIM BAZI SÖLENENLER GİBİ ISI DONMA BELLİ Bİ MÜDDETTEN SONRA SİNYAL KAYBI HİÇ BİRİ OLMADI OLMAZDA MADE İN GERMENY
  • arkadaşlar ben yani ss2 aldım sinyalde bi düzensizlik var alttaki gösterge bi kırmızı bi yeşil oluyor devamlı siyan gelip gidiyor.bizddeki nlb 4 çıkışlı 2 si başka reciver lara baglı 3 olarak ben bil.kurdum ama sinyal olayını çözemedim.kabloyu reciver a takınca bi sorun yok,zaten diger takılı kablolarıda taktım bilgisayar bişey degişmedi.bu yüzden görüntü de donukluklar oluyor bazen. bide bu codec olayı nedir,biraz bilgi verebilirmisiniz.siz neler kullanıyorsunuz?
  • Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama yaklaşık iki yıldır sorunsuz kullandığım SkyStar2 tv kartımda iki üç hafta önce kendiliğinden ve bir anda sebebini hiç anlayamadığım bir sorun oluştu ve şu anda cihaz hiç sinyal alamıyor görünüyor. Dvb Dream programını kullanıyordum, bu program dahil, sky starın programlarını birkaç kez kaldırdım ve yeniden kurdum ama düzelmedi maalesef. Hatta acronis programından çalışır durumda almış olduğum yedeğin tarihine bilgisayarı geri döndürdüm, yine de olmad. Geriye bir tek format atmak kaldı ki ne kadar işe yarayacağı meçhul... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilimanjaro34

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama yaklaşık iki yıldır sorunsuz kullandığım SkyStar2 tv kartımda iki üç hafta önce kendiliğinden ve bir anda sebebini hiç anlayamadığım bir sorun oluştu ve şu anda cihaz hiç sinyal alamıyor görünüyor. Dvb Dream programını kullanıyordum, bu program dahil, sky starın programlarını birkaç kez kaldırdım ve yeniden kurdum ama düzelmedi maalesef. Hatta acronis programından çalışır durumda almış olduğum yedeğin tarihine bilgisayarı geri döndürdüm, yine de olmad. Geriye bir tek format atmak kaldı ki ne kadar işe yarayacağı meçhul... Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kardeşim aynı sorun bendede oluştu fakat benimki 4 yıl sonra artık sinyal sürekli düşüyo ben win7den kaynaklı olduğunu sanıyorum ama sende bulabilirsen bi yolunu sevinirim şimdiden teşşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.