arkadaşlar int. aramaktan sıkıldım 3 diyenlerde var 2 d yenlerde var bi türlü arar veremiyorum bu konuda çok mesaj okudum mantıklı olan ss3 türkmalı yalnız merak ettiğim şeylerden biride ss3 yüklediğim zaman şifreli yayınları çözebilecekmi sitesinde pek bişey yok yanı mesdajlar çok eski ss3 e ss2 programları yükenirmi ben htbrg yayınlarında kulanıcam bi son noktayı koyarsanız çok sevinirim kafam şişti artık ss2 mi ss3 mü hangisi
İnternette hep yanliş bilgilendirmeler mevcut. Skystar 2 ve çeşitleri , Technisat alman üretimli ürünlerdir. Skystar 3 ise Türk mali yanı Skystar 2'yle yakından uzaktan hic bir bagı yoktur.
karar verirken bunlari göz önunde bulundurarak degerlendir. ayrica Kart şifreli yayınlari çözmez. Çözen plugin ve Key emu tarzi dosyalardir (geçen gün bu tartişilmişti) Ss3'e , skystarin dosyalari yüklenirmi bilmem skystar 3'ü kullanmadim elbetteki Driver'lari farklidir ama Software (ara yüz , Tv izledigimiz pencere) , Kullanılan Codec tarzi Tüm programlar aynıdır. ama bana sorcaksan ikisinide alma ilerisi içinde işine yariyacak Skystar HD kart al
Oncelikle bir duzeltme, Skystar 3 Turk mali falan degil, Cin mali hatta ayni urunun baska markasi bile var.
Onun disinda bence fazla paran yoksa en iyi secim Avermedia'nin DVB-S Pro urunu, digerlerine gore cok hesapli ve ProgDVB ile calisiyor. Ama paran varsa Skystar HD'yi de dusunebilirsin.
Bence skystar2 al sakın ola progDVB desteği falan var fiyatı uygun diye aver alma sonra pişman olursun be hayatımda ProgDVB gibi .oktan bir program görmedim
ss3 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim kendi forumu sayesinde her an destekte var daha ne istiyorsun ayrıca progdvb en kral program daha ötesi yok bu kart destekliyor ;)