Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben o son pozisyonu kaçıran takımı uçağa falan almam lan gülme krizine girdim. bırakın takım kalsın portekizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

Şu umut bu pozisyonu her maç bi tane buluyo ama atamıyo hiçbirini

Daha hala Umut'u savunuyor ama bizimkiler. Bazen halisünasyon mu görüyorum diyorum, her maç en az 1 tane böyle pozisyon kaçırıyor kalecinin üstüne vurup direk. Aşırtma falan deneme gibi bir çabası da yok...

umuta eşşek bile emanet etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Umut ve Sabri sadece pres yapıyor başka hiçbir özellikleri yok.

Keşke maçın başında Umut ile baslasaydık, deli dana gibi koşsaydı ben razıyım.Burak gibi boş boş gezmesinden iyidir.

+1905 musleranın son kurtardığı pozisyonda rakibi bozmaya çalışan umut. Burak olsa eli belinde rakip kalecinin orda olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Hak eden kazandı

+1907

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza - Selçuk - Sabri ve Burak takımın sadece bugününü değil geleceğini de mahvediyor.

Ben Muslera, Sneijder ya da Chedjou'nun yerinde olsam devre arasında bu adamların takımdan gönderilmediklerini gördüğüm an menajerime yeni takım bul talimatını veririm.

Hiç bir yıldız futbolcu aptal değildir. İsterlerse Galatasaray fanatiği olsunlar 3-5 tane yeteneksiz yüzünden kendi geleceklerini ya da prestijlerini çöpe atmazlar.
  • Kaleyle aranda 3-4 mt var yok, önünde kimse yok, adam hala vuracağı yeri seçmeye çalışıyo top kontrolü yapıgo , lan denyo madem yapıyosun bi hıyarlık topu çekmeye felan çalış da eyw diyelim. Yemin ederim gece gece bütün sinirm bozuldu, uyku muyku yok bugün bana

• Yasinin sutu gol olsa çok güzel olacaktı neyse olmayinca olmuyor işte.

• Yazık oldu, Benfica ağır çöp bir takım, böyle bulmuşken çakıp geçmek lazımdı.

• O top yasinin önünde kalınca gol olmayacağını biliyordum o topların adamı burak. Burak olsa idi o pozisyon goldü

• Muslera ne kurtarışlar yaptı ya. Vallahi Gs de harcanıyor

• Pes oynar gibi maç yönetiyor hamza. Acayip şeyler deniyor sabri kanat oynuyor. Fark yemediyseniz musleraya şükredin
  • Sabri, Olcan , Bilal , Umut Bulut gibi adamlar şampiyonlar ligine yakışmıyor. Bu adamlar Galatasarayıma hiç yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Drogbalı Galatasaray bu takıma 5 atar maç sonu teneke bağlayıp yollardı.

O günler bir daha gelmez rakibine karşı baskılı oynayan galatasaray. Cidden o dönemki futbolumuz zevk veriyordu.

• Bu takım , takım değil başka bişey. Selçuk ve burak a bu maç sonunda ne yapacaklar çok merak ediyorum çok. Allah hepsini bildiği gibi yapsın eğer benim verdiğim paradan bir kuruş dahi gidiyorsa ceplerine haram zehir olsun. Yenersin yenilirsin de bu futbol nedir böyle bir top oynama var mi ya of

• Çok yazık valla.Sabriyle yasinle birloyla olmaz bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Drogbalı Galatasaray bu takıma 5 atar maç sonu teneke bağlayıp yollardı.

Yemin ederim oyle gitsinler kapisinda yatsinlar Montrealin sezon sonuna kadar kiralasinlar ya. Umutun yasinden onceki Buraginda Luisao yu yatirdigi pozisyonlari kesin degerlendirirdi.

• Ahh be Yasin
  • Şu CL'de bizim kadar kolay gol yiyip zor gol atan başka takım yoktur.
  • Saçma sapan goller ye boş kaleye kacir ya böyle takım olmaz ya sinirimden aglicam umut yasin o gölü kaciriyosunuz ya aldiginiz paralar haram olsun

• Lan Yasin erken vursa gol olacaktı. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.