Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Yav bu adam her maç böyle pozisyonlara girip atamıyor. Bildiğin kabiliyetsiz. Burak gene atıyor.

Burak ne yaptı bugün?Trip atmaktan başka?Umut en azından koşup, kafa topu falan alıyor arada.Bugünkü maç için konuşuyorum ben, genel değil.Ben Burak hırslı çıkar diyordum ama boş boş gezdi başka bir şey yok.
  • Topu niye duzeltirsin be Yasin vursana.

Neyse yapacak bir şey yok geçmiş olsun maçın hakkı bu değildi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

emre çolak yedek birlo 11 de

yasin yedek sabri 11 de.

normal sonuç

rezil reziloğlu olduğu sürece bu takımdan hiçbişey olmaz aga.

şeker gibi kura çekmişsin sabriyle birloyla oynuyorsun.

Emre'yi gördük, faul var veya yok orada çalım denemesi bize 3. golü yediriyordu. Avrupa'da Selçuk faulu denen faulleri vermiyorlar. Emre'nin fizik gücü Birlo'dan da beter.
  • rahat olun bu gruptan çıkacağız, bilirsiniz biz mucizelerin milletiyiz...
  • Yazik oldu gs ye. Keske fenerde boyle oynasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benfica kim yahu en değerli topçusu kaç para gaitan var başkada numarası yok adamların geriye çekildik 50 dakika yazıklar olsun be.Geri çekilmeden son dakikalardaki gibi oynasak fb yi ve benficayı yenerdik ama KORKUYORUZ.
    Ya yenilirsin yada yenersin bu kadar korkma be hamza...Allahtan Real madridli psgli gruba düşmedik yoksa 10 tane yerdik Gruptaki rakipler benfica,atletico,astana hangisinin süperstarı var yahu ?

• Bu Sabri denen yeteneksiz adam kesinlikle torpilli, Gs'nin twitter hesabını da Sabri'nin akrabası falan yönetiyor olmalı. Bu saçma mesajı başka biri atamazdı Sabri için.

@GalatasaraySK
    50' Sabri rakip alanda press yaptı ve savunmayı hataya zorladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat kaçtı; sneijder bilal burak sabri berbattı. Bu futbolla sadece ve sadece Muslera sayesinde oyunda kaldık. Kadro gerçekten çok yetersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

maçın özeti

eksileri alayım

Futbolcusu dahil her kesimiyle psikolojisi bozuk bir ulkeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Muslera ne kurtarışlar yaptı ya. Vallahi Gs de harcanıyor

Adam büyük takıma gitse şaşırır.

• 90+5 ibrahim Tatlıses gol 2-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Hala yazık oldu diyenler var. Muslera olmasa 4-1 gibi bir skor vardı ortada.

O olmasa... bu olmasa... kim oynayacak lan o zaman, ananem mi cikip oynayacak aks...

• Oyunvulara laf etmeye baslamislar eskisehire 4 atarken iyidi havalara girmislerdi,nasil foss diye indirdiler ama havalarini bunlarin iyi oldu bu yenilgi gs ye

• Muslera aslanım 10bin bakire kanı içmişte çıkmış maça sanki.

• Hamzaoğlunu bugüne kadar hep savundum. Bugün benim için bitmiştir. Şampiyonlar Ligi için küçük kaldı bu hoca. Galatasarayı bu kadar mahkum oynatmaya ne hakkın var lan senin? 7 tane defansif oyuncuyla maça çıkınca iyi mi defans yapmış oluyorsun? 3 kupa daha da alsa Hamzaoğlunun bu takımda işi yok.

• Muslera artık kalibresi yüksek bir takıma gitme vakti geldi,herşey için teşekkürler ama biz senin burda harcanmana göz yumamayacak kadar sana minnet ve şükran borçluyuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera, daneyer, ceju dışında kimse iyi oynamadı. Şino top istemedi, poldi resmen itelemişler zaten geri kalan varmı?

• Hamzadan hoca falan olmaz. Sabri kim ya.

• Tebrikler Benfica.

- RESPECT

• Yatın kalkın dua edin kalenizde Muslera gibi dünya yıldızı bi kaleci var Tolga Zengin'e kalsaydınız
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.