Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece "Yasin = Ronaldo" diyenlerin şu an ne yaptıklarını merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EN BUYUK SORUN HAMZA. HER MACTA YANLIS KARAR, YANLIS 11, YANLIS ADAM DEGISIKLIGI VE YANLIS MAC OKUMA..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılar haric takim çöp

• Evet şikayet edecek çok futbolcu var. Ama sadece Sabri gibi bir beyinini yanında taşımayana nasıl tahammül ettin onu söyle ey Hamza.
  • Yaşının pozisyon link var mi

• sabri 90 dakika sahada kaldı 70 dakikası sol açıkta takıldı bu adamın bi işe yaramadığını fark edemiyorsan hamza hoca, sana daha diyecek bi şeyim yok ayrıca burak'a çok ayar oldum adamın top oynama gibi bi niyeti yoktu bu gece uefaya gidişimiz iyi oldu cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Hayaller 2.tur gerçekler avarajla 3.lük

kuralar cekildigi gunu ac ve yorumlari oku ne hayaller kurmuslardi

• Benficaya yenilmemiz iyi oldu, bu kadroyla 2.tura yükselsek tokat manyağı olurduk. Avrupa Liginde 2-3 tur atlar, yolumuza bakarız, hem uzun yıllardır Avrupa Ligine gitmiyoruz, bir hasret gidermiş oluruz.

• HAMZA HAMZAOĞLU ÇOK BAŞARILI DİYENLER ++

• 1-1 OLDUKTAN SONRA 2. GOL BAĞIRA BAĞIRA GELİRKEN HAMZA HOCAM BENİM GİBİ SADECE SEYREDİYORDU MAÇI 1-1 BULUNDUĞU ANDA OYUNCU DEĞİŞTİRMLİYDİ AMA ACEMİCE DAVRANDI YASİNİ OYUNA O KADAR GEÇ SOKTUKİ....NE İSTEDİĞİ ALANLARI BULABİLDİ....NEDE TOPLA FAZLA BULUŞABLDİ....PODOLSKİ ÇOK KÖTÜYDÜ GOL DIŞINDA YOKLARI OYNADI....

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

bu nasıl kaçar lan yasin

Futbolcu Turkse kacirir.. alayi Ptt 1 lig topcusu.. Fenerbahcemde 1 tane bile turk oyuncu gormek istemiyorum artik . alayi tembel, alayi yeteneksiz

• Hamza hocaya cl ağır geldi abi Bariz şekilde belli

• Adminler başlayın artık temizliğe küfürün hakaretin hesabı yok konuda bu kadar tolerans göstermeyin....En 40 mesaj gördüm küfürle dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Fırsat kaçtı; sneijder bilal burak sabri berbattı. Bu futbolla sadece ve sadece Muslera sayesinde oyunda kaldık. Kadro gerçekten çok yetersiz.

Aynen kadro yetersiz devre arası bir forvet alsak birde Kevin'in dönüşüyle ligte bir şeyler yapabiliriz. Bu gruptan 3.çıkarsak uefada da gittiğimiz yere kadar gideriz.

• Yasinin pozisyona baktım tekrar.. Hadi geç kaldın sut atmakta barı yanındaki podolskiye ver.. Cildırmamak elde degil olcan denayer muslera chedjou dışında herkes coptu yazık oldu bunların emeğine..

• Hamza bi zahmet defol..

• 2-1 tahmin etmiştim tuttu...Ama yasin bu da kaçar mı be kardeşiiiiim

Hamza'da sağolsun yine ilginç değişiklikleriyle maça renk kattı...1-1'ken biraz dişi gösterebilsek

2'yi atardık yine kapandık saçma sapan gol yedik şu takıma sağlam forvet ve defansif orta saha lazım net.

Topu dan dun ileri vurarak maça konsantre olamazsın...Gol atmayı düşünseydik kazanırdık fb maçı gibi oldu.

Çünkü bizim takım hücumdan başka birşey oynamıyor.
  • Yasinin fazla suçu yok yasin öne giderken top yasini sağ arka tarafina gidiyor son anda dokunup önüne aliyor ama kapattilar hemen

• Şu Hamza denen varlık teknik direktörse ben Morinyoyum arkadaş.45-50. dakikalarda görüyorsun Benfica üst üste bastırıyor gol bağıra bağıra geliyorum diyor resmen ve sen hala oyuncu değiştirmiyorsun.

Teknik direktörlük 80'den sonra oyuncu değiştirmekse tüküreyim böyle tekniğin içine ben.Abi bu kadar kör olamaz bi hoca ya resmen yedi bitirdi maçı.Şu oyuncuları 50. dakikalarda alsan geberir misin be adam, ölür müsün kan davası mı çıkar leşini kargalar mı yer be adam.

Bi 20 dk daha oynasaydı son 10 dakikadaki kadro bu maçı çok rahat alırdık.Ama işte 80'den sonra oyuncu değiştiren kendini teknik direktör zannediyor.

Bana göre dünyanın en iyi teknik direktörü gerekirse ilk yarı bile oyuncu değiştirip oyunun kontrolünü eline alan teknik direktördür abi kim ne derse desin.Bana 1 kişi bile şu 80 lerde oyuncu değiştirmenin mantığını açıklayamaz.

Bu kadroya Şampiyonlar Ligi fazla bence.3. olmak en hayırlısı.Takımda zekalı oyuncu yok. Burak efendi sarı kart sınırında ve hala artist artist hareketler yapıp kart görüyor ilkokullu musun oğlum sen.Selçuk'a ne demeli.Bi dengesiz de o.Abi sınırdasın ne el kol yapıyon ne artistlik taslıyon otur oturduğun yerde.Neyseki 2 kazma cezalı duruma düştü de Atletico maçında nisbeten daha zeki oynayan Rodriguez'e şans doğdu.
    Son olarak Umut Bulut bence burak kazmasından 2 gömlek üstün.Yapacağın tek iş var Burak gol atmak ama sen ortalıkta geziyorsun press bile yapmıyorsun.Umut en azından baskı kurabiliyor her ne kadar yeteneksiz de olsa, sende o da yok burak o da yok.

• Şu son pozisyon yasin nasil vuramazsin ya ulan bu gol nasil kaçtı

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.