Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabri yerine denayerin çıkması burak yılmazın maç boyu birşey yapmayıp o kadar sahada kalması aynı şekil bilalin Hamza Hoca bazı oyuncularda ısrar ediyor ama takıma zarar veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Gsnin yeri uefa

Tabiki.

Şu gruptan çıkıp Bayern gibi bir takım gelirse facia olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Yasini suçlamıyorum adamların defansı topa iyi atladı biz olsak yerdik

Alakası yok Yasin hantallığından dolayı kaçırdı, bu çok net.
  • Yasin Gs'nin en beyinsiz topçusudur.
  • Kimse kusura bakmasin ama , forveti sakat olan ve bu macta beceri fakiri bir kadroya sahip olan takima karsi boyle oynanmaz.
    Muslera olmasaydi en az 5 olurdu bu maç, yatip kalkip sukredelim. Adam size hem mac kazandiriyor, kaybettiginiz zamanda farki onluyor. Psikolojik olarak maksumum faydali.

Sonraki maçta Astana berabere kalirsa Benfica ile, ki bugun Madride karsi oynadigi gibi oynarsa ekstrem durumlar haric yenilmeyecektir, sizle olan son maçinda sizi yenebilir.

Ne yapip ne edin Madrid'e yenilmeyin ve kalan Astana macini alip Uefa'dan devam edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçın özeti

eksileri alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Hak eden kazandı

+1907

• beyler arenadaki ilk maçta lütfen yasini ıslıklayalım..
  • Gruptan cikma hayalleri kurulmustu kuralar cekildiginde rezillikkk

• Yasin iğne deliğinden topu sokacakmış gibi kaleye bakıyor. Aaaa topu düzeltmesi lazım önce.
  • Yasin'in top kontrol sevdası turdan etti.Ne diyelim hayırlısı olsun.
  • Gs bu maçı rahat alırdı gercekten üzüldüm. Adamlar türkleri yendik diyorn gsyi yendik deniyorlar bu herzaman böle oldu feneri yendiklerindede aynısını diyorlardı.

• Gruptan çıkmak umrunda bile değil önemli olan güzel maç izlemek mücadele vermemiz.ama Burak gibi ruhsuzlari gordukce deliriyorum.. Zaten bizim.için hayırlısı UEFA olur bu kadroyu Sl de elek ederler bir üst turda..

• Yasin bilerek atmadi galiba
    Son saniyeye kadar umidimiz varsa macın kopmasini engelleyen musleranin sayesindeydi

• 15. Hafta da BJK çakacak ligi de orda bırakacağız bu takımın mevzusu kapanmış olacak. Temmuz ağustos da çizdiğimiz senaryo aynen böyleydi polyannacılık yapmayalım beyler

• Devre arasında transferler yapıp Hamza'yı da gönderirsek Avrupa Liginde ilerleyebiliriz baya

• Hayaller 2.tur gerçekler avarajla 3.lük

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

O top yasinin önünde kalınca gol olmayacağını biliyordum o topların adamı burak. Burak olsa idi o pozisyon goldü

Ne Burak'ı hocam ya forumdan herhangi bir üye bile o pozisyonu gole çevirirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Yasin'in pozisyonu izleyip izleyip sinirleniyorum. Bari sağındaki Poldi'ye topu bırakaydın be adam kötü vuruş yerine.
  • Sneijder ins man city ayarinda bi takima gider, muslera man u ya falan gitsin kurtarsin kendini bu takimdan bi yol olmaz sneijdere ozellikle cok acidim bi.defansa bi forvete bi kanata gecip durdu

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.