Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: igneli

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Hala yazık oldu diyenler var. Muslera olmasa 4-1 gibi bir skor vardı ortada.

O olmasa... bu olmasa... kim oynayacak lan o zaman, ananem mi cikip oynayacak aks...

Yasin, Emre, Bilal, Umut, Burak, Sabri

Bunların oynadığı takımda ananen her türlü oynar hele ki Yasin'in olduğu pozisyonda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın adamı tartışmasız muslera olmuştur.
    Tamam benifica da gol kaçırdı ancak yasin o golü nasıl kaçırdı anlayamadım.
    Dikkat ederseniz bir ara kalecinin arkası dönüktü, gol kaçınca adamlar birbirine sarıldı.
    O üçü kurbana girse yeridir.
    Galatasaray şansını iyi kullanamadı.
    Astana'yı yensen, şu maç berabere bitse her şey çok farklı olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin 7edi numaranın hakkını vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

O top yasinin önünde kalınca gol olmayacağını biliyordum o topların adamı burak. Burak olsa idi o pozisyon goldü

Ne Burak'ı hocam ya forumdan herhangi bir üye bile o pozisyonu gole çevirirdi.

Yedek kalmak yasine yaramamış hocam aslında golü hamza hamzaoğlu kaçırdı bir nevi.
    Yasini yedek bırakınca afedersiniz yasin karpuzu büyütmüş yedek kulübesinda, top boşta kalınca k.çını kaldıramadı Benficanın sağbeki solbekinde ki oyuncular yetişti de yasin yetişemedi

• Neyse galatasarayın Türkiyemize kaybettirdiği puanı amaterdamdan geri alıcaz. Bizde olmasak ülkenin hali ne olur

• Sabri yıllardır nası oynuyor bu takımda ya
  • BlyThe kullanıcısına yanıt
    hamza hoca ile ne alakası var bunun adam gidip sahaya şutmu çekseydi ? .. maç zaten güzeldi bizim adımıza yenilen goller çok saçma zaten herşey süperdi yani izlemedin sanırım ?
  • Burak yine takımı 10 kişi oynattı. Orta sahamız çok kolay geçiliyor. Sabriye maç sonuna kadar tahammül etmek zorunda kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Grubun tüm yapısının altını üstüne getirebilecek bir maç. Galibiyet alırsak müthiş bir avantaj elde ederek Madrid deplasmanına grup birinciliği için gidiyoruz. Yenilirsek Uefa'ya gidişimiz hemen hemen garanti gibi.

Başarılar cimbomum. Vurduğun gol olsun

Qnq AC DC sever misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanilan futbol skora yansidi.Benfica haketti maci 70dk savunma yapan bir gs den baska bir sey izlemedim macta acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: gael

bu nasıl kaçar lan yasin

Futbolcu Turkse kacirir.. alayi Ptt 1 lig topcusu.. Fenerbahcemde 1 tane bile turk oyuncu gormek istemiyorum artik . alayi tembel, alayi yeteneksiz

Caner? Gökhan? Volkan? Uygar? Mehmet? Haksızlık yapıyorsun bence hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak denen kazma hiç bir işe yaramıyor bizimki hala oyunda tutuyor adamı.

• Bu Rezil Reziloğlu teknik adam falan değil.Astana maçında da bu maçta da maç izlediğim insanlara gol yiyeceğiz müdehale etmesi lazım diye 100 kere söylememe rağmen nitekim hep haklı çıkıyorum.Sabriyi sola almak nedir? Hepsini geçtim umutla,bilalle,sabriyle benficayı rüyanda yenersin.Ulan Benfica karşısında topu ayağında tutman gerekiyor Bilal ne alaka.Top rakipteyken bilal oyundamı sanki?Ofansif olarak faydalı ama ne ciğer var nede bu maçın yükünü kaldırabilecek fizik.Rodriguez gibi genç ayağı pas yapan,dikine gidebilen adamlar almak lazımken gidiyor kimleri alıyor.Haftalardır Sinanı oynatmak yerine umutu oynatıyor.Bu adamların para kazandığı dünyada biz uç kuruşa okumanın hayalini kuruyoruz yeminle sinirden elim ayağım titriyor.Samimi söylüyorum tekniğim bu kalaslardan 10 kat daha fazla.Ama evimde oturup onları izliyorum şimdi.

Torpil Torpiloğlu defol git bu takımdan.
  • Su Benfica gruptan çıkacak ya yuh yaní.gs nin kazanabileceği bir maçtı.yasinin pozisyonu alistigimiz turden.ben daha türk oyuncularda tek vuruş yapan golcü görmedim hayatımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: abivos

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Hayaller 2.tur gerçekler avarajla 3.lük

kuralar cekildigi gunu ac ve yorumlari oku ne hayaller kurmuslardi

Biz o 2.turu chelsea ile, çeyrek finali de real madrid ile oynadık. Siz iskenderbey ile avrupa ligi mücadelesi verin.

Blok.

• sabriye lanet olsun, umarim futbol hayati en yakin zamanda sona erer de kurtuluruz

• İmparator zamanındaki gsyi özledim valla

• bizim için en güzeli uefa aslında şimdi gruptan çıktın diyelim bi real çekecek infantinocum kalacaz öyle
  • Bu arada galatasaray balonuda patlamış oldu daha ligdede tökezlerler bitti galatasaray artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Şu son pozisyon yasin nasil vuramazsin ya ulan bu gol nasil kaçtı

Kaçıyor hocam normal Emenike hep bizden mi çıkacak birazda onlarda olsun

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.