Şimdi Ara

SL75 N70i dönüşmesi ortalama kaça patlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende sl75 var. Ama hiç memnun olmadım. N70 veya 6680 le takas yapsam
    ne kadar öderim bilgi verirseniz sevinirim.

• 2-3 hafta önce doğubankta 2 gün kullanılmış sıfırdan farkı olmayan bir sl75 görmüştüm o satanda senin gibi memnun kalmayıp satmış ve adam alış fiyatına 380 dedi yani senin satacağın fiyat 300-350 arası bir fiyattır (550-600 liralık bir telefon 2 gün sonra 250-300 lira değer kaybetmiş oluyo yani)
    n70'in sıfırını 800-850'ye alacağını düşünürsek üstüne bi 500 lira vermen lazım
  • arkadaşım neyiden memnun kalmadın acaba sl75 topiciğinde çok övüyolar.telefonu.
    bence değiştirme çok zarar edersin parana yazık.
  • niye memnun kalmadınki..teknik özelliklerinden memnun kalmadın desem;bu telefonu almadan önce belli bişeyondan olmaz..nedenki?teknik özelliklerinde eksileri belli..onun dışında özelliklerinin performansını iyi sergileyen bir telefon..kamerası 1.3mp için iyi,ekranı 262144 renk o da iyi..ses falan da..

ayrıca değiştirme derim..çok paran çıkar cebinden..ben mesela;aldığım telefonları satmıyorum..2. hat için falan kullanılıyor..o zamanki 2. hattı taktığımız telefonu satıyoruz..o da elden çıkarmak için..benim için böyle bi sorun yok ama sen şimdi satmak istiyorsun..
    satarsan 350-400 arasına gider..n70i almaya kalksan sanırım hala 800 lira küsür..
    400 lira kafadan gider yani..

ayrıca sl75 sağlam telefondurben alalı yarın 1 ay oluyor,çizik bile yok..mekanizması da mükemmelyani ben de bunu sıfırdan farksız diye satabilirim..zaten 2. el olduktan ve sorunu olmadıktan sonra(çizik,dökük veya teknik sorun vs.) aynı civarda paraya satarsın..ki ben satmayacağım bu telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Mayıs 2006; 19:24:14 >

• ben elimdeki Sl75'leri sattım 300milyondan daha fazla deger kaybetmeden satayim istedim. satacaksan 0 dan askari fiyatsız Gittigidiyor dan sat ederinin uzerine satarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

2-3 hafta önce doğubankta 2 gün kullanılmış sıfırdan farkı olmayan bir sl75 görmüştüm o satanda senin gibi memnun kalmayıp satmış ve adam alış fiyatına 380 dedi yani senin satacağın fiyat 300-350 arası bir fiyattır (550-600 liralık bir telefon 2 gün sonra 250-300 lira değer kaybetmiş oluyo yani)
    n70'in sıfırını 800-850'ye alacağını düşünürsek üstüne bi 500 lira vermen lazım

niçin telefonun en pahalı fiyatıyla doğubanktaki 2. elinin parasını kıyaslıyorsunki?
    doğubanktan 480-500e alırsın telefonu..380 ise 100 lira falan,dışarıdan 520ye falan alırsın,elden 400e satarsın 100lira fark yine..

ayrıca sl75 sağlam telefondurben alalı yarın 1 ay oluyor,çizik bile yok..mekanizması da mükemmelyani ben de bunu sıfırdan farksız diye satabilirim..zaten 2. el olduktan ve sorunu olmadıktan sonra(çizik,dökük veya teknik sorun vs.) aynı civarda paraya satılır..(ki ben satmayacağım bu telefonuuzun süre gider..abime bırakırım ileride....2.hattını takması için..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Mayıs 2006; 19:36:02 >

• Ya ne biliym. Alırken fazla diğer telefonlara bakmadım.
    Biraz aceleyle aldım.
    Bu 6680 le falan yada 3250 de var bunlar için üstüne ne kadar veririm
    Kusura bakmayın yoğunluktan telefoncu telefoncuda gezemiyorum
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suan Sl75 ve n70 Her ikitelefonda bende mevcut.Iki haftadan fazla oluyor N70 i kullanmiyorum.Pilini cikardim cekmecede.Sl75 den N70 e gecme konusunu bir daha dusun bence.Yazik edersin parana...
  • Niye Kardeş N70 kötümüki
    Zaten en büyük hata alırken foruma sormadık
    ki illa n70 de değilde
    6681 yada 80 de olabilir
    makul olursa
  • Yani şimdi siz değiştirmemi diyosunuz
  • N70 elbette kotu bir telefon degil.Ben teknik acidan yaklasmadim olaya parana yazik.Hele hele 6681 icin hic degmez bana sorarsan.Senin bilecegin birsey Sl75 i sakin telefoncuya satma veya takasa girme.Sl75 almak isteyene satmaya calis.N70 i soylenilenin aksine 700 ytl seviyelerinde bulursun hesap ortada.
    quote:

Orjinalden alıntı: gsnmez

Niye Kardeş N70 kötümüki
    Zaten en büyük hata alırken foruma sormadık
    ki illa n70 de değilde
    6681 yada 80 de olabilir
    makul olursa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.