Şimdi Ara

SLAZENGER SAAT ALDIM SİZCE NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
28.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2021)
Giriş
  • Soru açık millet benim hoşuma gitti bakalım siz ne düşünceksiniz

Fiyat:Zorlu bir pazarlık ile 245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darsh -- 9 Haziran 2009; 23:01:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SLAZENGER Saatler: Kalite ve Miras

SLAZENGER, tenis, kriket ve diğer spor dallarıyla ilişkilendirilen İngiliz bir lüks marka olarak bilinmektedir. 1881 yılında kurulan SLAZENGER, saat üretiminde de önemli bir oyuncu haline gelmiştir.

SLAZENGER Saatlerinin Kalitesi

SLAZENGER saatleri, yüksek kaliteli malzemeler ve hassas işçilikle üretilmeleriyle bilinirler. Çoğu model, dayanıklılık sağlamak için paslanmaz çelik kasalara sahiptir. Şirket ayrıca, çizilmeye ve yansımaya karşı dayanıklı safir kristal camlar kullanmaktadır.

SLAZENGER Saatlerinin Marka İmajı

SLAZENGER, sporseverler ve lüks ürünlerden hoşlananlar arasında saygın bir markadır. Saatleri, klasik ve sofistike tasarımlarıyla bilinir ve hem resmi hem de rahat ortamlarda takılabilirler.

SLAZENGER Saatleri Hakkında Yorumlar

SLAZENGER saatlerinin kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Sahip olanlar, saatlerin dayanıklılığı, doğruluğu ve şıklığı konusunda övgüde bulunurlar. Bazı kullanıcılar, saatlerin fiyatının biraz yüksek olabileceğini belirtmişlerdir.

SLAZENGER Saatlerinin Özellikleri

SLAZENGER saatleri, çeşitli özellikler sunar:

• Su direnci
    • Kronograf fonksiyonu
    • Takvim komplikasyonları
    • Otomatik veya pilli mekanizmalar

SLAZENGER Saatleri Hangi Ülkenin Markasıdır?

SLAZENGER, Birleşik Krallık merkezli bir markadır.

Sonuç

SLAZENGER saatleri, kaliteli malzemeler, hassas işçilik ve klasik tasarımları ile öne çıkan prestijli bir marka arayanlar için iyi bir seçimdir. Sahip olanlar genellikle saatlerin dayanıklılığı, doğruluğu ve şıklığı konusunda olumlu yorumlarda bulunurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hoşmuş..yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

hoşmuş..yakışır

Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah
  • Anket süper
  • normal bir saat ama o fiyatı nedir yaa? bir de sıkı pazarlık yaptım demişsin.ben olsaydım o saate en fazla o paranın yarasını verirdim sonuçta aldığın markalı bile değil (slazenger in kendisi ne ki saatide pahalı olsun)ayrıca saat markası bile değil o paraya harika swatch lar var.ama bunlar benim fikrim sen beğeniğ almışsın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göktuğ AYAS

Anket süper

• Yakışır güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar para verdikten sonra keşke Swatch ya da Seiko falan alsaymışsın. Yani Slazenger saat markası dahi değil. Fason olarak bir firmaya saati yaptırıp üstüne markasını bastırıyor. Tabi saati yapan fason firma da genellikle Çin'de oluyor. Tabi o saat de ne kadar kaliteli olursa. Saat alacaksan ya İsviçre olacak ya da Japon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

normal bir saat ama o fiyatı nedir yaa? bir de sıkı pazarlık yaptım demişsin.ben olsaydım o saate en fazla o paranın yarasını verirdim sonuçta aldığın markalı bile değil (slazenger in kendisi ne ki saatide pahalı olsun)ayrıca saat markası bile değil o paraya harika swatch lar var.ama bunlar benim fikrim sen beğeniğ almışsın hayırlı olsun

Sağol abi fiyat 180 dolardı bu kadara verdi evet o paraya güzel swatchlar var ama bu saati böyle eline alınca falan ne biliyim çok hoşuma gitti istediğim bi modeldi elimdede para vardı ihtiyaçta vardı aldım inş. çok daha iyileri sizlerin olur kardeş kardeş takarız
  • Şimdi zevk tartışılmaz diyeceksiniz lakin bana göre para olması zevki köreltiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GelenekBizim

Şimdi zevk tartışılmaz diyeceksiniz lakin bana göre para olması zevki köreltiyor.

Para olması derken fiyatı yazmam mı
  • çok güzel saat.güle güle kullan.
  • çok para vermişsin casiodan 150 ye alırdın
  • Saat fena değil İdare Eder de o kadar etmez bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

çok para vermişsin casiodan 150 ye alırdın

@MeM-Tr
    Teşekkürler daha iyisi senin olsun inş.
    @serhataysen
    Bundan önceki saatim casio idi abi nedense casio deyince hep şu siyah saati aklıma geliyo bi daha casio almam demiştim almadım bu arada gerçekten kalitei bir saat saniyesi tam tamına çizgilere denk geliyo içindeki tüm mekanizma(3lü kısım çalışıyo) silah çeliğinden üretilmiş 5 atm suya dayanıklı falan fıstık
  • Hayırlı olsun güzel saat.Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Saat fena değil İdare Eder de o kadar etmez bence.

Sağol yorum için

@OfHell
    Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darsh

quote:

Şimdi zevk tartışılmaz diyeceksiniz lakin bana göre para olması zevki köreltiyor.

Hayır pahalıya alınan her şey hoş ve güzelmiş gibi görünüyor. Herkesin zevkidir ama bana göre öyle değil. Gerçi burada pahalılık anlayışı da kişiden kişiye değişir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darsh

quote:

Hayır pahalıya alınan her şey hoş ve güzelmiş gibi görünüyor. Herkesin zevkidir ama bana göre öyle değil. Gerçi burada pahalılık anlayışı da kişiden kişiye değişir.

Bu saat bana görede pahalı hemde oldukça pahalı ama saat işte bence önemli bi aksesuar ve 1 kere alıp yıllarca kullanabilirsin iyi bi tercih yapman lazım inş. bende iyi bi tercih yapmışımdır tabi senin yorumunada saygım var ama 320 ye bi saat vardı yanından geçilmez bir şeydi senin yoruma karşı böyle bir şey söyleyim bari

• Bu nasıl sizce, 60 kaat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.