Bildirim
SLEEVE YAPARKEN KABLONUN KOPMASI !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ikii secim var ya pensesini alıp tekra basıcan 45 tl civarı yada pini söküp baska pinin arasını acıp tekrar normal pense ile feln sıkıcan -
Hocam penseye 45 lira vermek istemiyorum o pini ordan çıkartabilsem ben kendimde lehim yaparım her türlü sabitlerimde pin içerde kaldı onu ittircek kadarda ince bişey yok ne yapıcam hiç bilmiyorum :( -
ınce bişey ile zorlalayarak cıkarabilirsin ama o pin pert olur -
Yani hocam mecbur alcaz pin pensesini :/ birde hocam bu pinleri sağlam sökebilmek için bir öneriniz varmı ben 4 pinlik işlemci gücü kablosunu yaptım hiçbir sorun olmadı bu 24 pinlikte sorun oldu -
hocam sana bi tavsiye vereyim ben yaptığım mod projesinde böyle yaptım hiç bir sıkıntı da meydana çıkarmıyor.
Şimdi o içinde kalan pin parçasını çıkarman gerek önce onu nasıl çıkarıcam dersen ben onun aparatını yapmıştır ama sen bildiğimiz zımba teli ile halledebilirsin. Zımba telini ince u şekliene getirip pinin her iki tarafındaki çentiklere bastır ve ince bir cisim ile mesela rotring kalem ucu ile pini ucundan dışarı doğru bastır bu şekilde çıkarırsın.
Ondan sonraki adım ise modifiye malzemecisinden atx pin alacaksın fazla para değil 2-3 lira falan penseye bilmem neye gerek yok elin az birşey havya tutuyorsa 15 saniyelik iş. kablonun ucunu 3-4 mm uzunluğunda koruyucusunu soy elinde bir güzel yuvarla yani düzgün bi hale getir ondan sonra havyayı kablonun soydugun ucuna değdir ısınsın sonra çook inceden lehim teli kapla kablonun üstüne ama böyle lehim teli az birşey kablonun ucunda eridiği zaman daha lehim teli kullanma havyanın ucu ile güzelce dağıt ondan sonra aldığın o pinin arka kısmına kablonun ucunu koy karga burnu pense ile güzelce tırnakları kablonun etrafını saracak şekilde bük. Sonra pini tekrar havya ile ısıt pin ile kablonun birleştiği yere çok az lehim teli değdir o zaten dağılır hemen ondan sonra yap sleeveni tak yerine bitsin.
Böyle yazınca çook uzun bir iş gibi geldi değil mi . ? Ama aslında 20 saniyelik iş. :)
-
Hocam çok sağolun lehimde sıkıntı olmaz zaten yapabliyorum inşallah o pini içerden çıkarabalirim zımba telimde var sökme aletimde var fakat ince iticek bulmam lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: pckoloji41
Hocam çok sağolun lehimde sıkıntı olmaz zaten yapabliyorum inşallah o pini içerden çıkarabalirim zımba telimde var sökme aletimde var fakat ince iticek bulmam lazım
sen dediğim gibi yap rotring kalmin varsa onun ucu çok iyi olur yoksada bi çatalın kenardaki dişi ile de yapabilirsin. -
Tamam hocam deniyeceğim en kısa zamanda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X