Arkadaşlar çeşitli oyunlara ait stickerler gelmiş bulunmaktadır... Fat PSP ve Slim PSP için çeşitli stickerler vardır... Aşağıda ürünlerin resimlerini görebilirsiniz... FAT PSP İÇİN OLANLAR RESİDENT EVİL 4 STİCKER İÇİNDE İKİ ADET FARKLI STİCKER BULUNMAKTADIR. TRANSFORMERS STİCKER İÇİNDE İKİ ADET FARKLI STİCKER BULUNMAKTADIR. PRİNCE OF PERSİA STİCKER İÇİNDE MGS STİCKERİ DE BULUNMAKTADIR. GOD OF WAR STİCKER İÇİNDE İKİ ADET FARKLI STİCKER BULUNMAKTADIR. SLİM PSP İÇİN OLANLAR STREET FİGHTER STİCKER NARUTO STİCKER HEAVENLY SWORD STİCKER ASSASSİNS CREED STİCKER TEKKEN 6 STİCKER CALL OF DUTY 4 STİCKER GOD OF WAR STİCKER - 1 GOD OF WAR STİCKER - 2 MONSTER HUNTER STİCKER SONIC RİDERS STİCKER TOMB RAİDER STİCKER DEVIL MAY CRY STİCKER - 1 DEVIL MAY CRY STİCKER - 2 GEARS OF WAR STİCKER FINAL FANTASY STİCKER CASTLEVANIA STİCKER SPIDERMAN STİCKER NINJA TURTLES STİCKER METAL GEAR SOLID 4 STİCKER SUPER MARIO STİCKER KING OF FIGHTERS STİCKER PRINCE OF PERSIA STİCKER NINJA GAIDEN STİCKER GRAN TURISMO 5 STİCKER
kardes öm den 2 adet mesaj attım okunmadı sanırım... lütfen cevap ver acil gow slim için 1. stickerı istiyorum...
quote:Orijinalden alıntı: canow98 kardes öm den 2 adet mesaj attım okunmadı sanırım... lütfen cevap ver acil gow slim için 1. stickerı istiyorum... 2008'in konusu kardeşim
quote:Orijinalden alıntı: canow98 @dragonstory kardes sana dıyorum ınsan bı cevap verır var veya yok de... 3 sene Geçmiş git başka bir yerden al