Şimdi Ara

slincerli egzoz alıyorum yorumlar SS Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle amacım ses kalite değil maksat görüntü olsun bide hafiften homurdasın bende slincerli egzoz seçtim 70 liraya 20 30 lirada işcilik veririm bana 100 liraya gelir sizinde yorumlarinizi aliyim istedim

slincerli egzoz alıyorum yorumlar SS Li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Küfür.

ses icinmi dedin ses yapmaz bu arabanin egzoz sistemi yerinde katalizoru orts susturucusu falan sadece son sustrucuyu hafif homurdama bide goruntu amacli yani 3 bin deviri gecmem bile

• quote:

Orijinalden alıntı: DJYALNIZLIK

quote:

Küfür.

ses icinmi dedin ses yapmaz bu arabanin egzoz sistemi yerinde katalizoru orts susturucusu falan sadece son sustrucuyu hafif homurdama bide goruntu amacli yani 3 bin deviri gecmem bile

Yapar hiç mi gaza oturmayacak 4-5-6 bin devir çevirmeyeceksin?Yapma.

• quote:

quote:

quote:

Küfür.

İsteyen istediğini yapar aracına. Forumdaki örnek sürücü sizsiniz sanırım. Herkes 10 numara 5 yıldız kullanıcı maşallah. Adam ister ses yapanı takar, isterse ses yapmayanını takar. Buna böyle "küfür" falan yazmanız çok saçma. Orijinalinde böğür böğür bağıran araçlar ve motosikletler var. Onlara da sövüyor musunuz ? Onların mecburi kendi sesleri çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

quote:

Küfür.

İsteyen istediğini yapar aracına. Forumdaki örnek sürücü sizsiniz sanırım. Herkes 10 numara 5 yıldız kullanıcı maşallah. Adam ister ses yapanı takar, isterse ses yapmayanını takar. Buna böyle "küfür" falan yazmanız çok saçma. Orijinalinde böğür böğür bağıran araçlar ve motosikletler var. Onlara da sövüyor musunuz ? Onların mecburi kendi sesleri çünkü.

Yapamaz.İnsanları,çevreyi rahatsız eden birşey yapamazsınız.Zaten aklı başında biri kural olmasa bile yapmaz.Ben Almanya'da veya Bir Avrupa ülkesinde bağıran veya slincer egsozlu araç görmedim.Bunlar bizim gibi Çomaristan ülkelerde görülebilecek durumlar.Herkesi bilmem kendim kurallara harfiyen dikkat ederim.

• Bir çevirmede nakavt olur bırakırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Karavan Alıyorum ''SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Şu gömleği aldım ss’li
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi arabaya takacaksın ?
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Birincisi konu sahibi bir şey sormuş siz gelmiş konuda duyar kasıyorsunuz. Adam size takabilir miyim diye sormuyor ki. Almanya'da veya bir Avrupa ülkesinde bağıran veya slincer egzozlu bir araç görmeyişiniz neyi belirliyor o kısmı anlayamadım. Ki yok değil bal gibi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Birincisi konu sahibi bir şey sormuş siz gelmiş konuda duyar kasıyorsunuz. Adam size takabilir miyim diye sormuyor ki. Almanya'da veya bir Avrupa ülkesinde bağıran veya slincer egzozlu bir araç görmeyişiniz neyi belirliyor o kısmı anlayamadım. Ki yok değil bal gibi de var.

Duyar kasmaya ihtiyacım yok.Yorum istemiş bende yazdım.Slincerli egsoz almayı düşünen adama ne diyelim?Avrupa'da kaç sene yaşadın bilmiyorum ama insanlar için arabanın bağırıp bağırmaması inan umurlarında değil.Daha çok iş ve üretim onun haricinde insanları rahatsız etmeyen ama kendilerine birşeyler katan hobi ve uğraşlar ile ilgileniyor.Birkaç kendini gansgter zanneden zavallı lar hariç..Onlarında zaten kısa sürede Polis ler feleğin çemberinden geçiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 26 Mayıs 2017; 0:22:24 >
  • Bunun görüntüsü cok mu güzel geliyor

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama hayret ediyorum yinede :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.