Bildirim
slm arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde bu tür parçalar yani digital fotoğraf makinası gibi elektronik aletlerin içindeki cihazlar özel olarak üretiliyor.Özel entegreler,CCD için işlemci falan kolay bulunacağını zannetmiyorum.Ancak hurdalardan bulunabilir. -
bu söyledigim malzemeler ccd bir kart üzerinde sensor pwd yazıyor.bildigimiz kamera kartı diğil bu.ben googlede data sheet olarak araştırdım malzemeler çıkıyor.Fakat yabancı üretici ve satıcı firmalar para istiyor giremiyorsun bilğilerine.malzemeler SMD şeklinde normal bir kart üzerinde özel amaçlı bir cihazda oluşan görüntüyü monitörde göstermek için tasarlanmış.bu malzemeleri dış ülkede bulunan bir arkadaş yardımı ile bulabilirim kanaatindeyim. siz ne dersiniz.cvp bekliyorum.tşk ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X