Şimdi Ara

slm bi sorum var yeniyimde(olay değişti shiny sarpedo ve metalic sableye satılıktır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktakinden dvm ediyim elime 2 poke geçti arkım bunların iyi pokeler olduğunu söyledide ben oyunu zevk için oynuyorumyani istediğim pokeleri yakalarsam daha iyi olur eet o 2 poke

m.sableye ve s.sarpedo değerli mi bunlar?

bu arada istediğim pokeler bu topicdehttp://forum.donanimhaber.com/m_9350370/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkQQQ -- 16 Eylül 2006; 19:06:57 >

• bilen yok mu ya koça formda
  • sarpedo'yu bilmiyorum ama.Sableye güzel pokemondur.Hele d/ssi süper oluyor.
  • tabii deerli
  • peki isteyen var mı
  • S Sharpedo'yu bana verebilirsin.Karşılığına 100lük Aerodactly veririm.Dayanıklı pokedir.Trademde sen teklif yap.Bnm çıkmam lazım.
  • pardon imzanı görmemişim

edit:yanlışlıkla bişey gözümden kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkQQQ -- 16 Eylül 2006; 19:09:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş onlarla yapamam be benim aradığım pokelerden varsa yapabilirim shiny pichu,shiny corphish,shiny bagon,shiny taillow,shiny donphan anca bunlarla yapabilirim ama pokelerin gzl
  • O dediklerin bende yok kardeşim.Kusura bakma.Shiny Pikachu'm var bir tek.Ama onu da kasmayı düşünüyom.Kusura bakma.Bu arada saol.Sen tradeye koymadıklarımı gör bir de.
  • kanka bu arada shiny pichu buldum adm acient power auro beam hydroblast ve thunderı var sizce bu adma lvl100 bi efsanelye teklif etsem kabul eder mi(bu arada lvli 100pichunun) bende 100lvl mewtwo veya dratinilic vb şeyler teklif etmeyi düşünüyorum sizce kazık mı yerim mewtwoyla teklif apsam oda kabul etse
  • Deneme
  • adam kabul edermi ki bi şansını dene bakalım belki olur.
  • bencedeneme

• denedim ama dratinilic teklif ettim zaten adma hep 70lvl efsaneler teklif edilmiş normal benimki 100 iştebelki kabul eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.