Şimdi Ara

slm. chkdsk ??!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • chkdsk hizmet programını çalıştırınız hatası veriyor(sistem/restore/information....bozuk...... işletim sistemi xp prof, pc sürekli kendini(resetler gibi) kapatıp scandisk ile tekrar açıyor. fat 32. format atmadan düzeltilebilir mi,ve sorun neden kaynaklanabilir?
    teşekkürler

• quote]Orjinalden alıntı: ubd

pek anlamadim ama chkdsk /f yap diyo, scandisk yapicaksin yani.

calistira gel
    "cmd" enter
    "chkdsk /f d:" enter
    ilk soruya hayır
    ikinciye evet de
    sonra reset at.
    acilista scandisk yapacak (resetleyebilir bitince)
    daha sonra defrag calistirmayi deneyebilirsn.

ARKADAŞ OLMASSA GENE ALTTA SAG KÖŞEDE ARAMA TERİMİNE chkdsk yaz BU SORUN BENDE DE OLDU AMA BENİ BAYA UGRAŞTIRDI BU KONU DETAYLI OLARAK BENİM SAYFAMDA İŞLENDİ .HADİ KOLAY GELSİN DÜZELİR
  • arkadaş haklı dediğini yap olmazsa format at temizle makineyi
  • ilginize teşekkür ederim
    fakat hdisk te sorun yok(başka pc de sorunsuz çalışıyor) fakat kendi konfügürasyonu içinde oturum açılmadan yeniden başlıyor ,p4-1.4
  • slmlar. başka bir pc.de formatladım hdisk i fakat kendi konfigirasyonu içinde sistem başlayacağı an mavi ekrana dönüşüp msdos a dönüyor ne yapılabilir ?
    gigabayt 8ID533 /P4 TİTAN 533/1.4 /Seagate-BARRAKUDA ATAIV/SAMSUNG7200ATA
  • Bütün kartalarını ve kablolarını söktüm elektrik süpürgesiyle hertarafını temizledim tekrar format attım ilk yükleme denemelerim sonuçsuz kaldı fakat dördüncü yükleme girişimim başarılı ve şuan için çalışıyor.
  • harddisk te bad sector olma ihtimalini de unutmamalıyız bence.. Durduk yere chkdsk çalışmaz arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bitlocker şifreli hdd format
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: rundll

harddisk te bad sector olma ihtimalini de unutmamalıyız bence.. Durduk yere chkdsk çalışmaz arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_line_x

chkdsk hizmet programını çalıştırınız hatası veriyor(sistem/restore/information....bozuk...... işletim sistemi xp prof, pc sürekli kendini(resetler gibi) kapatıp scandisk ile tekrar açıyor. fat 32. format atmadan düzeltilebilir mi,ve sorun neden kaynaklanabilir?
    teşekkürler

FORMAT AT GEÇER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.