chkdsk hizmet programını çalıştırınız hatası veriyor(sistem/restore/information....bozuk...... işletim sistemi xp prof, pc sürekli kendini(resetler gibi) kapatıp scandisk ile tekrar açıyor. fat 32. format atmadan düzeltilebilir mi,ve sorun neden kaynaklanabilir? teşekkürler
quote]Orjinalden alıntı: ubd
pek anlamadim ama chkdsk /f yap diyo, scandisk yapicaksin yani.
calistira gel "cmd" enter "chkdsk /f d:" enter ilk soruya hayır ikinciye evet de sonra reset at. acilista scandisk yapacak (resetleyebilir bitince) daha sonra defrag calistirmayi deneyebilirsn.
ARKADAŞ OLMASSA GENE ALTTA SAG KÖŞEDE ARAMA TERİMİNE chkdsk yaz BU SORUN BENDE DE OLDU AMA BENİ BAYA UGRAŞTIRDI BU KONU DETAYLI OLARAK BENİM SAYFAMDA İŞLENDİ .HADİ KOLAY GELSİN DÜZELİR
arkadaş haklı dediğini yap olmazsa format at temizle makineyi
ilginize teşekkür ederim fakat hdisk te sorun yok(başka pc de sorunsuz çalışıyor) fakat kendi konfügürasyonu içinde oturum açılmadan yeniden başlıyor ,p4-1.4
slmlar. başka bir pc.de formatladım hdisk i fakat kendi konfigirasyonu içinde sistem başlayacağı an mavi ekrana dönüşüp msdos a dönüyor ne yapılabilir ? gigabayt 8ID533 /P4 TİTAN 533/1.4 /Seagate-BARRAKUDA ATAIV/SAMSUNG7200ATA
Bütün kartalarını ve kablolarını söktüm elektrik süpürgesiyle hertarafını temizledim tekrar format attım ilk yükleme denemelerim sonuçsuz kaldı fakat dördüncü yükleme girişimim başarılı ve şuan için çalışıyor.
harddisk te bad sector olma ihtimalini de unutmamalıyız bence.. Durduk yere chkdsk çalışmaz arkadaşlar..
harddisk te bad sector olma ihtimalini de unutmamalıyız bence.. Durduk yere chkdsk çalışmaz arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: s_line_x
chkdsk hizmet programını çalıştırınız hatası veriyor(sistem/restore/information....bozuk...... işletim sistemi xp prof, pc sürekli kendini(resetler gibi) kapatıp scandisk ile tekrar açıyor. fat 32. format atmadan düzeltilebilir mi,ve sorun neden kaynaklanabilir? teşekkürler
FORMAT AT GEÇER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme