Şimdi Ara

slm forumda yeniyim ve sizinle tanısmak ıstedım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas lar diesde oynuorum warıorum lvl 61 im :P sizin le tanısmak ıstedım guzel bir forum ortamı oldugunu duydum ve geldim herkes kısaca ısmını ve serverını yaza bılırmı

• ben MuTu memnun oldum xigenonda oynuyıorum her turlu char bulnur işportacıyım
  • merhaba..
    Oncelikle aramiza hosgeldin..evet elimizden geldigince birbirimizle sevgi saygi cercevesinde paylasimda bulunmaya calisiyoruz..bu arada benima dimda murathan..ben oyunu birakali baya oldu ama yinede elimden geldigince bir sorunun oldugunda yardimci olmaya calisirim..
  • 1. burada herkezle tanışana kadar sen binbaşı olursun
    2. forum ortamı ezkiden güzeldi şimdi çoluk çocuk doldu forum a sandalyeye oturup ayağı yere deymeyen çocuklarla dolu forum kıreş gibi bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 22 Aralık 2006; 20:27:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _retrayt_

1. burada herkezle tanışana kadar sen binbaşı olursun
    2. forum ortamı ezkiden güzeldi şimdi çoluk çocuk doldu forum a sandalyeye oturup ayağı yere deymeyen çocuklarla dolu forum kıreş gibi bişi

1.ben buraya post kasmak ıcın gelmedım yardımlasmak ıcın geldim
    2.o cocukların hepside elbet birgun adam olurlar
  • ben solitaire cyperda oynuyorum gencim guzelim kendime yakışıklı bir el morad arıyorum evinin kadını cocuklarının anası olurum

yarısmacı arkadaslara basarılar
  • h.g
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheConquerer

quote:

ben post kasmayı bahsetmedim ne kadar uzun süreceğini söylemek istedim ve o çocuklar adam olana kadar bu forum biter.

• quote:

Orjinalden alıntı: Coşku

ben solitaire cyperda oynuyorum gencim guzelim kendime yakışıklı bir el morad arıyorum evinin kadını cocuklarının anası olurum

yarısmacı arkadaslara basarılar

Diskalifiye edıldın bıle m oldum ama daha yazın bu arada ben gercek adınızı demeye calısmıstım nıckınız deil :D
  • hos geldin her serverda charım vardır 60 + 55+ itemli itemsiz biras reklam oldu
  • Ben beramustan babosssssss kasar hood um. Tüccarım, iyi postlar
  • Hoşgeldin kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheConquerer

quote:

bak bu konuya ilk kez böyle bakan birini gördümBenim char pathosta lvl 52 asas memnun oldum bu arada hoş geldin forumumuza ben eskilerindenim bu forumun(şimdi diyeceksin kimi kandırıyorsun msj 30-40larda fln diyede diğer üyeliğim 1 haftalığına banlandı bende sicilli bir üyelik kullanmak istemiyordumneden banlandığını merak ediyorsanda söyleyim foruma hiçbir virüs veya casus programı içermeyen presiz giriş programı koymuştum ama sonuçta illegal program)

• arkadaslar tekrar soyluorum ben post kasmak ıcın burda deılım
    yardımlasma paylasma ıcın
  • Formu beğeneceksin ama herşeyde gibi bu formunda + veya- leri var zamanla göreceksin bunları.
  • Benım Gercek Ismım Rıfat
    Oyundakı Id: m4kRoop
    lwl:69
    server: beramus
    clan: wewiuer
    np: 512.999
    jop:SHADOW WAİN
    itemler:
    dual +2 rebirt shard
    +7 rebırt chıtın SheLL
    +8 dark vane
    dual +2 kekuri ring
    dual +2 rouge earling
    +11dex bellik
    +2 priest pendant

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4kroop -- 22 Aralık 2006; 20:40:02 >
  • ben Buffer
    ScorpionBuffer
    aresliyim lvlim 62 bir mirage sword arıyorum(ilgilenenlere)
    aresin güllerindenim
    saçlarım kumral gözlerim hafif çekik
    koyu mavi renkliyim
    böğrüme doğru dövmeler yaptırdım
    battle priestim
    potçulukla meşgulüm

eğer bi sorun olursa bana pm den sorabilirsin elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
  • başka ne denir hpşgeldin
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Hoşgeldin kardeş
  • yazanların ellerinden operim sormak ıstediginiz bisey olursa the_kurnaz@hotmail.com ekleyın sohbetde ederis
  • h.g
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.