Şimdi Ara

SLR alacak param yok, öyleyse Canon powershot SX160??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi slr ler bütçeme fazla fakat fotografçılığa merakımda yok değil, belki ilerleyen zamanlarda cebim para görürse neden olmasın diye bakıyorum.

Sorum ise 200 - 300 liralık bir bütçem var. Bu paraya benim için en uygun modelin bu olduğunu düşünüyorum, yine de piyasaya daha hakim birilerinden alacağım tavsiyelere de açığım.

Doğru bir karar mıdır canon sx160 ??
    Başka alternatifler var mıdır?

• Ben onaylıyorum... Bu fiyata bundan iyisi yok bildiğim kadarı ile.
  • 200 TL SX150 var. Tek farkları zumu fazla SX160'ın. Ve hacim olarak bir miktar küçük. Ben olsam sx150 alır geçerim... +100 TL vermeye pek gerek yok, 4x zum için o parayı vermem ben

Ama bu fiyata en iyi cihazlardır bunlar. Kullandım, öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

200 TL SX150 var. Tek farkları zumu fazla SX160'ın. Ve hacim olarak bir miktar küçük. Ben olsam sx150 alır geçerim... +100 TL vermeye pek gerek yok, 4x zum için o parayı vermem ben

Ama bu fiyata en iyi cihazlardır bunlar. Kullandım, öneririm

Aynen katılıyorum.Bence de 4x fazla diye SX-160 almam.Şu aralar SX150 çok ucuzladı. Küçük sensör olmasına rağmen her 2 makineninde sensörü CCD.
  • Sx150'nin tipini beğenmeyen çok kişi duydum da... O sebeple eğer arkadaş da Sx150'yi gördü de tipinden dolayı Sx160'a yöneldi ise iyi bir tercih dedim. Tabi eğer tipi mesele değil ise her açıdan aynı hizmeti veren ve daha ucuz olanı tercih etmek çok daha iyi olacaktır.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum abi o kişileri, ne varmış tipinde, gayet yakışıklı makine :) Milletimiz ağırlıklı olarak tipe önem verdiğinden bu durumlar normal gerçi... Tabi taşınabilirlik falan diyorsa, orası ayrı ama onun dışında tipe bahane bulmak gereksizdir bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Anlamıyorum abi o kişileri, ne varmış tipinde, gayet yakışıklı makine :) Milletimiz ağırlıklı olarak tipe önem verdiğinden bu durumlar normal gerçi... Tabi taşınabilirlik falan diyorsa, orası ayrı ama onun dışında tipe bahane bulmak gereksizdir bence...

O konu çok derin. Millet tipini tamamlıyor diye parasoley bile alıp ne işe yaramadığını bilmeden alıp kullanıyor iken... Bir makinanın kasa şeklini beğenmemiş olmak gayet makul :) Daha iyisinin tipi pro makinaya benzemiyor diye gidip pahalısına ve kötüsüne para verenler de gördük. Gerçi onlar da haklıdırlar kendilerine göre. Parayı verenin çaldığı bir "düdük" bu da en nihayetinde. Vatandaş hangisini öttürmek ister ise serbest. Onları anlamak zorunda değiliz. Bizim gibi düşünmüyorlar diye haklarında yanlış da düşünmemeliyiz. Sadece farklı düşünüyorlar diye bizden "kötü" yada "iyi" olamazlar ya... ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jiddi kullanıcısına yanıt
  • Sx150
  • geçtiğimiz günlerde canon sx 160 canon sx150yle hemen hemen aynı fiyata teknolojik marketlerde satılıyordu aynı paraya
    rahatça bulabilirsiniz
  • İkinci el güzel makineler var hatta 300 tlye m/43 gövdeler var satılan. İlerde birde lens alırsın uygun fiyata tamamdır en mantıklısı bu bence senin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.