Arkadaşlar 1 aya kadar bir SLR-Like digital fotoğraf makinesi almayı planlıyorum fakat halen karar veremedim ne almam gerektiğine şu ana kadar gözüme takılan iki model oldu birincisi Finepix S 1800 ve ikincisi Sony Hx-1 tabi aralarında bayağı bir fiyat farkı var ama HX-1 de Cmos sensor olması beni biraz daha ona yaklaştırıyor. En fazla verebileceğim para 750 TL Hayyam'dan almayı düşünüyorum. Sizin bana tavsiye edebileceğiniz bir makine var mı , S-1800 ü alsam bana yeterli gelir mi ?
panasonic inde bi slr like makinası vardı ismini simdi tam hatırlamıyorum da ,avchd özelliği video çekerken çok işe yarıyo onada bakmanı öneririm.
hx1'e alternatif olarak; daha kaliteli fotoğraf çeken ancak videoda yetersiz olan fuji s200exr olabilir.. yada panasonic fz35/38 de bakabilirsin..
en uygun fiyatlı makina şuan s1700fd.. hepsiburada da 455 liraya satılmakta.. s1800 ile o fiyat farkına değecek kadar bariz bir farkı da yok.. çantası+4gb kartı da bu fiyata dahil.. gayet albenili buda..
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
hx1'e alternatif olarak; daha kaliteli fotoğraf çeken ancak videoda yetersiz olan fuji s200exr olabilir.. yada panasonic fz35/38 de bakabilirsin..
en uygun fiyatlı makina şuan s1700fd.. hepsiburada da 455 liraya satılmakta.. s1800 ile o fiyat farkına değecek kadar bariz bir farkı da yok.. çantası+4gb kartı da bu fiyata dahil.. gayet albenili buda..