Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auto modda fd yi açıyorum zaten. ama portrait denemedim. birde öyle deneyim. bakalım fotolarda fark olacak mı?

quote:

Orjinalden alıntı: antique

quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

Genelde aile fotoları çekerken bende auto mod kullanıyorum. ama özel çekim yapacaksam o zaman daha çok SP yi kullanıyorum. Makro çekerkende bilmiyorum belki hatadır ama A modda çekimler yapıyorum. değişik f ayarı ve iso denemeleri yapıyorum aynı sahne üzerinde...

ben senin yerinde olsaydım aile fotoğrafları çekerken ayar tekerleğinden YüZ (surat) modunu seçer, FD (yüz tanıma) özelliğini aktif hale getirirdim..

• Senin Çantayla aynı marka zaten ! Ve benim aradığımda senin çanta tipi ile benimkinin karışımı yan cepli ve 5 cm uzunu. Dışı suni deri, bez karışımı buldumda ama kiliti kırık. İndirim yapsaydı yine de alacaktım. 50 YTL' den bir kuruş inmediler Aldığım yer Teknorama. Ben 39 YTL' ye aldım pahalı ama elim mahkum oldu makine ortalıkta gezecek yoksa....Pazar günü Hürriyet'in içinden Teknorama'nın katoloğu çıktı ben gidene kadar hiçbir şey kalmamış 10 cm den 150 cm kadar tripotlar vardı YOK..... zannedersin adam yiyen karınca sürüsü geçmiş. Satıcılarda şikayetçiydi Pazar günü çok kalabalıkmış ama ucuz bir şey hiç kalmamış denebilir. Mesela 25 cm tripot da 30 YTL ve uzatılamıyor. 50 cm ama 175 cm'e uzatılabilen 2 hareketli tripotta 30 YTL. Tabi 2. ciyi aldım .Ayni marka.
    Bu arada HP yazıcılarında 56 Nolu HP Siyah kartuş kullananlar 2 adedi 56 YTL Çok iyi fiyat ve var.....Fiyat konusuna gelince yorum yapmayayım bir örnek vereyim Resmini verdiğim kart okuyucu ve ayni marka Teknorama' da 25 YTL. Mavi bilgisayarda 22.5 YTL ama kalmamış, Tekno-SA da yok.....Ben Amerikan pazarının Ihlamur sokağa yakın girişinden alt katta orta yerdeki spotçudan aldım....15 YTL.
    quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

o sandık okuyucuyu 2 sene once aldım
    ozamnalr 70 ytl ıdı,
    tabı pıyasada baska 13-in 1 yoktu

ama verdıgım paraya degmıs o gun tabı bugun olsa vermezdım

bu arada @bipekkan cantayı ne kadara nereden aldınız acaba?

mavı nın yanındakı trıpod dada guzel seyler vardı ama ben orda vanquard ı gormedım

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Senin Çantayla aynı marka zaten ! Ve benim aradığımda senin çanta tipi ile benimkinin karışımı yan cepli ve 5 cm uzunu. Dışı suni deri, bez karışımı buldumda ama kiliti kırık. İndirim yapsaydı yine de alacaktım. 50 YTL' den bir kuruş inmediler Aldığım yer Teknorama. Ben 39 YTL' ye aldım pahalı ama elim mahkum oldu makine ortalıkta gezecek yoksa....Pazar günü Hürriyet'in içinden Teknorama'nın katoloğu çıktı ben gidene kadar hiçbir şey kalmamış 10 cm den 150 cm kadar tripotlar vardı YOK..... zannedersin adam yiyen karınca sürüsü geçmiş. Satıcılarda şikayetçiydi Pazar günü çok kalabalıkmış ama ucuz bir şey hiç kalmamış denebilir. Mesela 25 cm tripot da 30 YTL ve uzatılamıyor. 50 cm ama 175 cm'e uzatılabilen 2 hareketli tripotta 30 YTL. Tabi 2. ciyi aldım .Ayni marka.
    Bu arada HP yazıcılarında 56 Nolu HP Siyah kartuş kullananlar 2 adedi 56 YTL Çok iyi fiyat ve var.....Fiyat konusuna gelince yorum yapmayayım bir örnek vereyim Resmini verdiğim kart okuyucu ve ayni marka Teknorama' da 25 YTL. Mavi bilgisayarda 22.5 YTL ama kalmamış, Tekno-SA da yok.....Ben Amerikan pazarının Ihlamur sokağa yakın girişinden alt katta orta yerdeki spotçudan aldım....15 YTL.
    quote:

o sandık okuyucuyu 2 sene once aldım
    ozamnalr 70 ytl ıdı,
    tabı pıyasada baska 13-in 1 yoktu

ama verdıgım paraya degmıs o gun tabı bugun olsa vermezdım

bu arada @bipekkan cantayı ne kadara nereden aldınız acaba?

mavı nın yanındakı trıpod dada guzel seyler vardı ama ben orda vanquard ı gormedım

30 ytl ye aldım ben
    40 ytl ye harıka cantalar buldum kızılayda , ama param yetmeyınce alamadım,
    dırek fotocuları gezseydın hem ıyı fıyat hemde daha guzel bısıler alabılrdın
    bu arada teknorama ıflas edıp el degıstırınce, yenı sahıbınden sonra teknorama ıgıdılecek bır yer degıl artık
    urun gammı cok cok az,
    vatana gıtsem daha ıyı,
    10cmlık trıpod mutlaka almanıda onerırım, cantada bulunsun, acıl durumda cok ıse yarıyor

• @bipekkan bırde yenı usb okuyucun ıle hdtach ındırıp bır banchmark yaparmısın xd kartın ıle
  • 10 cm lik tripodun ne akdar uzayabiliyor gerektiğinde max?
    bu arada s6500 ile birlikte XD toschiba marka kart geliyo hediyesi,, ok dir herhalde ?
  • Walla ben Ankara'dan birde 69 YTL'ye Metro'dan Toshiba M 1Gb kart aldım 3 gün öce ve USA'dan gelen Sandisk H 1Gb Kullanmadım. Ve Toshiba'dan memnun kaldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

10 cm lik tripodun ne akdar uzayabiliyor gerektiğinde max?
    bu arada s6500 ile birlikte XD toschiba marka kart geliyo hediyesi,, ok dir herhalde ?

Biraz daha açık yazsan, hdtach' i bilmiyorum. Nereden nasıl indireceğim ve nasıl banchmark testi yapacam, az biraz açıklarsan memnun olurum. Anladığım yazma/okuma testini kastediyorsun. Okuma da, eğer 2.0 olarak USB' yi direkt kullanırsam BS' atma hızı anında, ama finepix' i kullanırsam 40 adet fotografın açılması 15 sn. kadar sürüyor. O kadar çok USB kullanıyorum ki 4 USB portumun ikisi yazıcı ve Harici diskime ayrılı doğrudan, diğer 2 portumda HAMA'nın 10 YTL'lik 1.1 USB çoğaltıcım var ve bunların 6 sı dolu. Bu durumda Fotograf aktarım hızım 1. 1 USB olarak yaparsam gözle farkedilir yavaşlama oluyor.
    Makinede ise üst üste 3 lü çekimi kullandım, 3 mpx de anında kayıt yapılıyor......Kart okuyucu 2.0 destekli, tabi bu göz kararı olacak iş değil, bana tarif edersen istediğini hemen uygularım...
    quote:

Orjinalden alıntı: The_Web
    @bipekkan bırde yenı usb okuyucun ıle hdtach ındırıp bır banchmark yaparmısın xd kartın ıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 15 Şubat 2007; 11:56:45 >

• www.pcbilgi.net/HDTach-3-0-1-0-setup.exe

burdan ındır,

sonra yenı aldıgın sub 2.0 okuyucuya tak,

program dan xd kartı sec,

full test yap 2 kere

2.cı sonucun ss ını alıp buraya koyman yeterlı
  • üzerinde rain yazan(ilk defa gördüm böle bişeyi) aletin ne olduğunu anladım , XD kartı ona takıyosun o okuyor , bu okuma sisteminide USB ile bilgisayar a bağlıyorsun, böylece harddisk e atıyorsun ...mantıklı ,mantıklı olmasına mantıklı da niye direk fotoğraf makinasını baglamıyoruz bilgisayar USB ile yoksa yoksa yoksa ....hayırrrr .. ben sebeb olduuumm. USB bağlantısı yokmu?
  • hep oldum olası usb girişlerinden nefret ettim hele her yere bulunmayan kendine has usb giriş varsa o daha berbat..
    fuji usb birimi değişik aslında aşırı tak çıkar ile ya kablo yada foto mak. usb girişinin bozulacağından korkuyorum..
    bende kart okuyucu alacağım ama karar veremedim ...
    disket yuvasına takılan çoklu formatlı ksrt okuyucular var ondan mı alayım yoksa yukardaki tipten mi alayım karar veremedim.
    çünkü bende halihazırda sd kart okuyucu ve pc de kablo kirliliği istemiyorum ..
    bakalım neye kara verceğiz.
    taşınabilir olanlar 10 ytl
    disket yuvasına takılan 15 ytl idi galiba ...
  • Program sadece NT ile çalışıyormuş, Yemedi ! !
    quote:

www.pcbilgi.net/HDTach-3-0-1-0-setup.exe

burdan ındır,

sonra yenı aldıgın sub 2.0 okuyucuya tak,

program dan xd kartı sec,

full test yap 2 kere

2.cı sonucun ss ını alıp buraya koyman yeterlı

• Al bendende o kadar.... hatta dün n'lur ne olmaz diye S-Link' in 2. FDD yuvasına takılanını da aldım ama PC'yi açınca şapa oturduk, o yuvayı 3. HDD için kullanmışız. Nasıl olsa yazlıktaki BS içinde alacaktım ona kullanacağım. 20 YTL. 19 adet kart okuyormuşmuş. Bulsaydım tekli USB için olanını tercih edecektim ama xD kart için yok....
    quote:

Orjinalden alıntı: radiko

hep oldum olası usb girişlerinden nefret ettim hele her yere bulunmayan kendine has usb giriş varsa o daha berbat..
    fuji usb birimi değişik aslında aşırı tak çıkar ile ya kablo yada foto mak. usb girişinin bozulacağından korkuyorum..
    bende kart okuyucu alacağım ama karar veremedim ...
    disket yuvasına takılan çoklu formatlı ksrt okuyucular var ondan mı alayım yoksa yukardaki tipten mi alayım karar veremedim.
    çünkü bende halihazırda sd kart okuyucu ve pc de kablo kirliliği istemiyorum ..
    bakalım neye kara verceğiz.
    taşınabilir olanlar 10 ytl
    disket yuvasına takılan 15 ytl idi galiba ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 15 Şubat 2007; 17:51:30 >

• Arkadaşlar,
    Bu arada bir sorunum var. 40-50 Kb kadar resimleri imageshack' a yükleyebiliyorum, Fazlasında web sitesi görüntülenemiyor mesajı ile yükleme kesiliyor. ve bu durum 1 aydır böyle. Bildiğiniz başka resim yükleme siteleri var mı? oradan yapacam çünkü bugün 200 ün üstünde resim çektim ve 600x800p, 100-120 kb civarında yükleyemedim. ACİL YARDIM........
  • quote:

Arkadaşlar,
    Bu arada bir sorunum var. 40-50 Kb kadar resimleri imageshack' a yükleyebiliyorum, Fazlasında web sitesi görüntülenemiyor mesajı ile yükleme kesiliyor. ve bu durum 1 aydır böyle. Bildiğiniz başka resim yükleme siteleri var mı? oradan yapacam çünkü bugün 200 ün üstünde resim çektim ve 600x800p, 100-120 kb civarında yükleyemedim. ACİL YARDIM........

hım,

sana ben hostıng hesabı verıyım, ona yukle,
    hostcini.com dakı serverlardan sana bugun bır tane yuksek bw lı ayarlarım ucretsız
  • Çok teşekkür, ozaman gerçek boyutları da isterseniz yükleyebilir veya link verebilirim. Ama nasıl gireceğiz veya yapacağız...?
    quote:

quote:

Arkadaşlar,

hım,

hostcini.com dakı serverlardan sana bugun bır tane yuksek bw lı ayarlarım ucretsız

• quote:

Çok teşekkür, ozaman gerçek boyutları da isterseniz yükleyebilir veya link verebilirim. Ama nasıl gireceğiz veya yapacağız...?
    quote:

quote:

Arkadaşlar,

hım,

sanırım boyle bır paket verıcem,
    http://www.hostcini.com/linux_hosting_gold1000.php

ftp yoluyla cok hızlı bır bıcımde hdd ye upload eder gıbı edıceksınız,
    tabıkı ftp yı hızlı kullanmak ıcınde
    flashfxp ftp cleınt programınıda mutlaka yukle

• @bipekkan

hesabını actım

ftp kullanıcı adı, ve sıfresı maıl olarak yolladım
    dosya boyutu lımıtın sınırsızdır
  • S6500 için alcağım çantanın içine sıgabilecek(10-15 cm?), netten tripod tavsiyesi yapabilir misiniz.
    TheWEb seninki nasıldı,,

quote:

quote:

bu cantalara tripod sıgabiliyor mu?
    20cm lik..acarak 50 cm olanlardan filan ..
    bi de @WEB, iu s6500 deki auto moddaki asırı parlak fotolar önemli birşey..
    makine sahibi oalrak yorumun varsa..

ben 10 cmlık tırpod aldım,
    metal bısey,
    bu makınayı bıle tartıyor
    oynama yok,
    ıcıne tam sıgdı

henuz test ıncelemem bıtmedı
    bıtınce detaylı bısıler yazıcam

• quote:

S6500 için alcağım çantanın içine sıgabilecek(10-15 cm?), netten tripod tavsiyesi yapabilir misiniz.
    TheWEb seninki nasıldı,,

quote:

quote:

bu cantalara tripod sıgabiliyor mu?
    20cm lik..acarak 50 cm olanlardan filan ..
    bi de @WEB, iu s6500 deki auto moddaki asırı parlak fotolar önemli birşey..
    makine sahibi oalrak yorumun varsa..

ben 10 cmlık tırpod aldım,
    metal bısey,
    bu makınayı bıle tartıyor
    oynama yok,
    ıcıne tam sıgdı

henuz test ıncelemem bıtmedı
    bıtınce detaylı bısıler yazıcam

benımkı sımdı olctum tam 15 cm mıs,

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

bu resımdekını aldım 10 ytl ye,

800 gr a kadar kullanıyormus bu sey,
    metalden yapılmıs,

edit:
    Şok Şok Şok flaş flaş flaş
    az once kazık yedıgımı dusundugum trıpod ayaklarını can skıntısından cektım
    bı baktım uzuyo uzadıkca uzuyo
    tam 30 cm cıktı benım 10 lıralık trıpod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 15 Şubat 2007; 21:14:57 >

•  ##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

bunalrda gercek resımlerı

kod numarsı

WF 070
  • ya bu model adıyla TR'de bişiy bulamadım.
    özellikler iyiymiş, cantaya sıgabiliyo bi de uzuyo işte süper.
    benzer özeelikte ne var nette bulabileceğim?
    veya ZMirde neres
    i var hem çanta hem Tripod alabileceğim?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.