Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    makine haftasonu bende..
    hazırlıgımı yapimm, istanbuldan veya İzmirden- veya netten en kolyay nerden bulurum S6500 için çanta+bu cantaya sıgabilecek tripod?

bir de bende Ni-MH AA 2100 GP şarjlı piller ve yine GP 100ma da bunları şarj eden şarj aleti var.
    bunları yeniliyim mi?
    yeni olarak neler aliyim pil için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

ya bu model adıyla TR'de bişiy bulamadım.
    özellikler iyiymiş, cantaya sıgabiliyo bi de uzuyo işte süper.
    benzer özeelikte ne var nette bulabileceğim?
    veya ZMirde neres
    i var hem çanta hem Tripod alabileceğim?

ankarada trıpod foto dan aldım

buranın web sıtesıde var,
    http://www.tripodfoto.com/
    tel et bu kodu soyle netten al

• çok güzel abicim ucuza tripod dolu yaa, teşekkürler site için , istanbulda da varmı böyle bir yer kesin var tabi de nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamani

çok güzel abicim ucuza tripod dolu yaa, teşekkürler site için , istanbulda da varmı böyle bir yer kesin var tabi de nerde?

Ben yarın sirkeci tarafını bi gezeceğim çanta ve tripod için. Fiyatlara bi bakalım ona göre yarın yazarım bişeyler

• Arkadaslar,
    artık fujı s6000/6500fd ıle cekılen resımlerı lutfen bu konuya koymayın,
    bunlar ıcın 2 yenı konu actım,
    lutfen oradan sadece resımler ıcın devam edelım,
    aksesuar ve aletın kullanımı ıcın yıne buradan devam edıcegız

@@@....Fujı S6500 ile çekilen Tüm resimler...@@@ ıcın,
    http://forum.donanimhaber.com/m_12304939/tm.htm

@@@....Fujı S6500 ile çekilen Tüm MAKRO resimler...@@@ için,
    http://forum.donanimhaber.com/m_12305093/tm.htm

bu konuları sadece resım ıcın kullanmaya ozen gosterelım,
    Iyi forumlar.....

• ok tşkk.
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=310
    bu iyi görünüyor. tripod cantaya sıgabilecek max yukseklikte olmalı..
    bir de aynı yerden S6500 e uygun ordan bir canta alırsak.. 6500 biraz buyuk galiba,, burdan model verebilir misiniz, bakmadan almak zor olcak ya da..
    haftasonu istanbuldayım ordan mı baksamm ki

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

veya ZMirde neres

• quote:

ok tşkk.
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=310
    bu iyi görünüyor. tripod cantaya sıgabilecek max yukseklikte olmalı..
    bir de aynı yerden S6500 e uygun ordan bir canta alırsak.. 6500 biraz buyuk galiba,, burdan model verebilir misiniz, bakmadan almak zor olcak ya da..
    haftasonu istanbuldayım ordan mı baksamm ki

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

veya ZMirde neres

torıno lambor. aldım aynı yerden 30 ytl ye, yuarkıdakı vanquard lara cok benzıyor ama yanlarda cebı yok ve daha şık
    15cm lık trıpod merak etme her cantaya sıgar

• Tam rahat edebileceğiniz çanta boyutları, 25-28 cm arası boy, derinlik 11-15 cm arası ve yüksekliği net en az 16 cm, kapakla birlikte 20 cm.... Yanlarda 4' lü 2 paket AA pili rahatlıkla alacak 2 adet dış cep ve önde 3 cm derinliğinde bir büyük cep, Kablo vs. koymak için Arkasında Fermuarlı bir iç cep (Sadece cd ve kullanım klavuzu koymak için).... Eğer tripotuda içine koyacaksanız derinlik 15 cm mutlaka olmalı . Benim çanta 20x10x15(20) cm ve Güneşliği ve kitapları koyabilecek yer kalmadı....
    Bu arada, arkadaşlar makinayı yatay, objektif sağa veya sola gelecek şekilde koyuyorlar ve bu sakıncalı . Gövde ve objektif açı yapıyor. Gövde LCD tarafı tabana ve objektif, kapak açıldığında size bakacak şekilde dikine konulmalı, çantadan alırken asla objektiften tutarak çıkartılmamalı. Gövdenin el tutamak yeri(pillerin bulunduğu taraftan tutularak çantadan çıkartılmalı....

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 16 Şubat 2007; 17:34:28 >

• Arkadaşlar bu makinayi TR şartlarında en uygun nerden alabiliriz. Ben sadece netten bakabiliyorum. Nette de en uygun 950 ytl civarında HB da. (2 gb kart hediyeli)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogge

Arkadaşlar bu makinayi TR şartlarında en uygun nerden alabiliriz. Ben sadece netten bakabiliyorum. Nette de en uygun 950 ytl civarında HB da. (2 gb kart hediyeli)

daha ne olsun?

850 ytl ye almıs oluyorsun,
    o paraya canan S3 bıle alamıyorsun malesef
  • Teşşekkür ederim. Fiyat bana da cazip gözüküyor. Ama yurtdışı fiyatlarını görünce gene de pahalı.Bizim memleketimizde malesef böyle oluyor. Arada kim kazanıyor bilmiyorum bu kadar. Ya devlet, ya ithalatçı. Son kullanıcı satıcıları da cabası. Aynı makine HB da 970 YTL (2 db bellek hediyeli), yalçınlarda 1075 YTL üstelik hediyesiz. Yaklaşık 200 YTL fark var. Anlamak mümkün değil.

Ayrıca konuya rabet eden pek kalmamış bugünlerde. Acaba eski cazibesini yitirdi mi S6500.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogge

Teşşekkür ederim. Fiyat bana da cazip gözüküyor. Ama yurtdışı fiyatlarını görünce gene de pahalı.Bizim memleketimizde malesef böyle oluyor. Arada kim kazanıyor bilmiyorum bu kadar. Ya devlet, ya ithalatçı. Son kullanıcı satıcıları da cabası. Aynı makine HB da 970 YTL (2 db bellek hediyeli), yalçınlarda 1075 YTL üstelik hediyesiz. Yaklaşık 200 YTL fark var. Anlamak mümkün değil.

Ayrıca konuya rabet eden pek kalmamış bugünlerde. Acaba eski cazibesini yitirdi mi S6500.

yoo
    herkes s6500 u aldıda ondan

kesfetmeye calsıyorlar aletı
  • Darısı başıma...
  • Gittigidiyorda 660 ytl ye avrupadan getiriyorlar kutusunda açılmamış bir vaziyette... Bakalım bende sirkeciden spot alcam ya da Bulgaristan dan alcam; avrupa birliğine girdi ya bulgaristan ,belki ordada ucuzlamıştır...
  • bugün bir ilan var gg da. Hemenal 680 demiş. Kart falan da yok. Bana pahalı geldi.
  • Merhabalar,
    s6500 fd için, geniş açıyı 24 veya civarına indirecek "wide angel converter" bulunabiliyor mu piyasada, bilgisi olan var mı acaba? ve eğer varsa fiyatı ne düzeydedir?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    hamiş: 300 zoom koyacaklarına geniş açıyı daha sağlam tuttursalar olmaz mıydı acaba? (aynen dsc r1'de olduğu gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anterosc

Merhabalar,
    s6500 fd için, geniş açıyı 24 veya civarına indirecek "wide angel converter" bulunabiliyor mu piyasada, bilgisi olan var mı acaba? ve eğer varsa fiyatı ne düzeydedir?
    hamiş: 300 zoom koyacaklarına geniş açıyı daha sağlam tuttursalar olmaz mıydı acaba? (aynen dsc r1'de olduğu gibi)

yalcınlar satması lazım 22 mm ye cevrıyor,
    400 ytl cıvarı dıye hatırlıyorum
  • Merhaba,
    Daha evvelcede konu etmiştim. Tekrarlayayım. Böyle bir Coversion Lens var ve acayip pahalı 160-180 $ arası yurt dışı fiyatı var, İçeride var mı araştırmadım, en az %60 koyun üstüne zaten The_Web arkadaşımızın söylediği fiyata denk gelir.
    Wide Conversion Lens
    Ürün Kodu:WL-FXS6
    Lens focal length: Approx. 8.0 x (Equivalent to 22.44mm on a Wide Angle)
    Please use as Wide Angle.
    Cannot be used with a built-in flash.
    Compatibility: FinePix S6500fd / S9600 / S9500

Link:
    http://www.fujifilm.com/products/digital/accessories/lens/index.html
    Bir de şu cümlenizi anlayamadım....Biraz açarmısınız...
    300 zoom koyacaklarına geniş açıyı daha sağlam tuttursalar olmaz mıydı acaba? (aynen dsc r1'de olduğu gibi)
    Benim bildiğim her ikiside 2.8 geniş objektifli ama R1 max. 5X zoom yapabilen makine ve her ikisi de sabit objektifli makineler. R1 motorla optik zoom yapar yani Tam manuel (Elle kullanımlı) değildir.

quote:

Merhabalar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 3 Mart 2007; 13:34:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Merhaba,
    Daha evvelcede konu etmiştim. Tekrarlayayım. Böyle bir Coversion Lens var ve acayip pahalı 160-180 $ arası yurt dışı fiyatı var, İçeride var mı araştırmadım, en az %60 koyun üstüne zaten The_Web arkadaşımızın söylediği fiyata denk gelir.
    Wide Conversion Lens
    Ürün Kodu:WL-FXS6
    Lens focal length: Approx. 8.0 x (Equivalent to 22.44mm on a Wide Angle)
    Please use as Wide Angle.
    Cannot be used with a built-in flash.
    Compatibility: FinePix S6500fd / S9600 / S9500

Link:
    http://www.fujifilm.com/products/digital/accessories/lens/index.html
    Bir de şu cümlenizi anlayamadım....Biraz açarmısınız...
    300 zoom koyacaklarına geniş açıyı daha sağlam tuttursalar olmaz mıydı acaba? (aynen dsc r1'de olduğu gibi)
    Benim bildiğim her ikiside 2.8 geniş objektifli ama R1 max. 5X zoom yapabilen makine ve her ikisi de sabit objektifli makineler. R1 motorla optik zoom yapar yani Tam manuel (Elle kullanımlı) değildir.

quote:

Merhabalar,

11 x zoom ıle 5x zoom u karsılastırmak oldukca komık olur
    acaba su an dıger hangı slr like larda 28-300 gıbı cok guclu bır objektıf var?
    hatta 35 mm altı baska slr like alet varmı?
    pasononıc fujı nıkon benım gordugum modeller hep 35 mm

daha fazla geniş acı ıstıyorsanız kompakt ,slr like makınalara bosuna bakmayın,

gıdersınız Dslr alırsınız 8mm fisheye lens ıle cekemeyecegınız genıs acı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 3 Mart 2007; 17:53:14 >

• sayın the_web ve bipekkan, yardımlarınız için çok teşekkürler.
    kişisel olarak geniş açı kullanmayı çok seviyorum. diğer günlük kullanımlar için de 100 mm'den fazlası işime yaramıyor açıkcası. o nedenle 28 değil de 24 civarında bir geniş açıya sahip olmasını tercih ederdim naçizane. bu durumda da r1 en mantıklı seçim oluyor, tabi fiyatını gözardı etmek koşuluyla. bir de bildiğim kadarıyla bir objektifte aralık ne kadar büyürse kayıp (kalite vs.) o kadar çok oluyormuş. bunun için mesela 28-200 aralığında bir objektif taşımaktansa, aralıklı, birden fazla objektif kullanılması tavsiye ediliyor. ancak bugüne kadar böyle geniş aralıklı objektif denemediğim için bu bilgi ne kadar doğrudur bilemiyorum.
    benim niyetim bu şekilde geniş açıya sahip bir dslr-like alıp d-slr'nin getireceği ek masraflardan korunmaktı. ancak belki piyasanın biraz daha yerini bulmasını bekleyip sırf geniş açı aşkına 18-55'li bir kit almak mantıklı olabilir.
    selamlar.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.