Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1/20 de el titremesi olan biri için, 1/5 de net çekim sağlayabiliyorsa,, gerçekten çok iyi.

o zaman ben 10sn gece modları çekebilirim elle
    şaka bi yana ,
    iso800-F2,8- kasmama rağmen bazı durumlarda 1/10 da elde kullanmam gerektiğinde, birkaç foto çekmek zorunda kalabiliyorum ben de bazen. 1/20 ve üstünde rahatlıyorum.

Fuji, stabilizasyon konusunda kendini geliştirir yine aynı iso performansı gösterebilen bir slrlike üretirse makinamı değiştirmeyi düşünüyorum.

Aslında değiştirmişken dSLR modellere bakmalı belki de, Nikon D40x gibi, ama dSLR modellerin hiçbirinde stabilizasyon yok sanırım? siz de bu nedenle tercih etmemiş olmalısınız, her zaman tripod kullanmıyorsunuzdur.

bu arada,
    S6500 için kaç mm polarize filtre almam lazım? ne marka aliyim ve avantajları nelerdir sizce?

• 58 mm Kenko bazılarıda HAMA ama özellikle seçmiş değilim. Tripot Fotoda bir kaç marka var tabi 100 $ olan bir marka da var ama bana özellikle bu sınıflar için çok fazla bir tripod için 150 $ verilebilir ama bu filtreler için ? bu nedenle o tarihte sorduğumda Kenko' nun yeterli olduğunu söylediler ve gerçektende yeterli.Ve FZ 50 içinde 55 mm. Kenko aldım...
    Fuji' yi bende gözlüyorum ama manuel zoom ve netlik çemberli bir makine çıkartabileceğine artık pek ihtimal veremiyorum. İlk önce petek dokulu sensörde o hotpixel meselesini halletmeleri lazım Gerçi S9600 de böyle bir prb. yok ama...
    quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

1/20 de el titremesi olan biri için, 1/5 de net çekim sağlayabiliyorsa,, gerçekten çok iyi.

o zaman ben 10sn gece modları çekebilirim elle
    şaka bi yana ,
    iso800-F2,8- kasmama rağmen bazı durumlarda 1/10 da elde kullanmam gerektiğinde, birkaç foto çekmek zorunda kalabiliyorum ben de bazen. 1/20 ve üstünde rahatlıyorum.

Fuji, stabilizasyon konusunda kendini geliştirir yine aynı iso performansı gösterebilen bir slrlike üretirse makinamı değiştirmeyi düşünüyorum.

Aslında değiştirmişken dSLR modellere bakmalı belki de, Nikon D40x gibi, ama dSLR modellerin hiçbirinde stabilizasyon yok sanırım? siz de bu nedenle tercih etmemiş olmalısınız, her zaman tripod kullanmıyorsunuzdur.

bu arada,
    S6500 için kaç mm polarize filtre almam lazım? ne marka aliyim ve avantajları nelerdir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 14 Ocak 2008; 22:35:17 >

• s6500'ü 3 gündür kullanıyorum. çoğunlukla flörasan ışığında gece çekimleri yaptım. makina kesinlikle flörösan ışığı altında çok iyi sonuçlar veriyor.( auto modu) 6500fd eski makinama göre biraz ağır ( eski makinam canon ixus40 yaklaşık 160gr ağırlığındaydı, 6500fd ise yarım kilo. ilk defa bu kadar ağır makina kullandığım için kollarım biraz ağrıdı) ancak makinanın tasarımı ve kullanışlılığı sayesinde ağırlık hiç dert olmuyor. insanı gerçekten profesyonel fotoğrafçı gibi hissettiriyor. zoom2un motorlu değil de elle yapılabilmesi de çok güzel.

flashlı olarak yaklaşık 150 çekim yaptım. bu 1590 çekimin ancak 3-4 tanesinde kırmızı göz problemi oldu.( çektiğim kişinin göz bebekleri normalden biraz daha büyüktür ve ışık refleksi daha düşüktür. o yüzden ixus40'ta ne zaman flashla çekim yapsam gözler mutlaka kırmızı çıkardı) fotoğraflarda bulanıklık yada noise fazla yok. IS'yi bende çok takıyodum ama bence çok da gerekli değilmiş

kısaca makinaya geç de olsa kavuştum. çocukluktan beri hep büyük ve kaliteli bir fotoğraf makinam olsun isterdim. artık yeterince büyük bir makinam var. ve ben gerçeten mutluyum, memnunum. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• @muratt45,
    IS çok gerekli değil, çok iddialı bir iddia olur ve benim anladığımşu an makinenizi OTO' da kullanıyorsunuz. IS' nin etkili ve ihtiyaç duyulacağı aralık 1/125 Sn - 1/5 Sn ARALIĞINDAKİ SHUTTER (ENSTANTANE) YANİ ÇEKİM HIZLARI ARASINDADIR. Otomatikte makine ISO' yu 400-800 ' e çıkartır ve enstantaneyi de 1/125 - 250 sn aralığına yükselterek çift veya bulanık görüntüyü engeller ama Yüksek ISO ve yetersiz ışık koşullarının yarattığı noise ile birlikte.....
    quote:

Orjinalden alıntı: muratt45

s6500'ü 3 gündür kullanıyorum. çoğunlukla flörasan ışığında gece çekimleri yaptım. makina kesinlikle flörösan ışığı altında çok iyi sonuçlar veriyor.( auto modu) 6500fd eski makinama göre biraz ağır ( eski makinam canon ixus40 yaklaşık 160gr ağırlığındaydı, 6500fd ise yarım kilo. ilk defa bu kadar ağır makina kullandığım için kollarım biraz ağrıdı) ancak makinanın tasarımı ve kullanışlılığı sayesinde ağırlık hiç dert olmuyor. insanı gerçekten profesyonel fotoğrafçı gibi hissettiriyor. zoom2un motorlu değil de elle yapılabilmesi de çok güzel.

flashlı olarak yaklaşık 150 çekim yaptım. bu 1590 çekimin ancak 3-4 tanesinde kırmızı göz problemi oldu.( çektiğim kişinin göz bebekleri normalden biraz daha büyüktür ve ışık refleksi daha düşüktür. o yüzden ixus40'ta ne zaman flashla çekim yapsam gözler mutlaka kırmızı çıkardı) fotoğraflarda bulanıklık yada noise fazla yok. IS'yi bende çok takıyodum ama bence çok da gerekli değilmiş

kısaca makinaya geç de olsa kavuştum. çocukluktan beri hep büyük ve kaliteli bir fotoğraf makinam olsun isterdim. artık yeterince büyük bir makinam var. ve ben gerçeten mutluyum, memnunum. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

@muratt45,
    IS çok gerekli değil, çok iddialı bir iddia olur ve benim anladığımşu an makinenizi OTO' da kullanıyorsunuz. IS' nin etkili ve ihtiyaç duyulacağı aralık 1/125 Sn - 1/5 Sn ARALIĞINDAKİ SHUTTER (ENSTANTANE) YANİ ÇEKİM HIZLARI ARASINDADIR. Otomatikte makine ISO' yu 400-800 ' e çıkartır ve enstantaneyi de 1/125 - 250 sn aralığına yükselterek çift veya bulanık görüntüyü engeller ama Yüksek ISO ve yetersiz ışık koşullarının yarattığı noise ile birlikte.....
    quote:

s6500'ü 3 gündür kullanıyorum. çoğunlukla flörasan ışığında gece çekimleri yaptım. makina kesinlikle flörösan ışığı altında çok iyi sonuçlar veriyor.( auto modu) 6500fd eski makinama göre biraz ağır ( eski makinam canon ixus40 yaklaşık 160gr ağırlığındaydı, 6500fd ise yarım kilo. ilk defa bu kadar ağır makina kullandığım için kollarım biraz ağrıdı) ancak makinanın tasarımı ve kullanışlılığı sayesinde ağırlık hiç dert olmuyor. insanı gerçekten profesyonel fotoğrafçı gibi hissettiriyor. zoom2un motorlu değil de elle yapılabilmesi de çok güzel.

@bipekkan

eğer mesajımı okursanız IS çok da gerekli değil yazmışım.IS gereksiz bir özellik olmamaış iyi olmuş dememişim.sadece üzerinde durulduğu kadar önemli değil demek istemiştim. çok gerekli değil ile çok da gerekli değil farklı anlamlar taşıyorlar bence. keşke IS olsa, ama yok. ve olmamasına karşın yine de güzel ( göreceli) fotoğraflar çekebiliyorsa bence IS çok da gerekli değil.

evet makinayı otomatik modda kullanıyorum. siz makinanın eski kullanıcılarındansınız.ve ( belkide) çekimlerinizin çoğu manuel moddaydı. o yüzden görüşlerinize ve tecrübenize saygı duyuyorum. belki ben de ilerleyen zamanlarda IS'ye ihtiyaç duyarım.

• @muratt45,
    Zaten manuel veya A -S öncelikli seçimlerde ISO' u sabitlediğiniz anda % 100 diyemem ama 1/20-1/5 sn. aralığında ihtiyaç mutlaka duyacaksınız. Eliniz titremese bile bir nefes alıp verme dahi etkileyecektir, Hatta Tripot kullanırken denklanşöre basma anı dahi duble görüntüye veya bulanıklığa neden olacak ve "Boş verdim IS yi, yuh olsun adam şuna bir denklanşör kablo girişide mi yapmaz ?" deyivereceksiniz....
    quote:

@bipekkan
    eğer mesajımı okursanız IS çok da gerekli değil yazmışım.IS gereksiz bir özellik olmamaış iyi olmuş dememişim.sadece üzerinde durulduğu kadar önemli değil demek istemiştim. çok gerekli değil ile çok da gerekli değil farklı anlamlar taşıyorlar bence. keşke IS olsa, ama yok. ve olmamasına karşın yine de güzel ( göreceli) fotoğraflar çekebiliyorsa bence IS çok da gerekli değil.
    evet makinayı otomatik modda kullanıyorum. siz makinanın eski kullanıcılarındansınız.ve ( belkide) çekimlerinizin çoğu manuel moddaydı. o yüzden görüşlerinize ve tecrübenize saygı duyuyorum. belki ben de ilerleyen zamanlarda IS'ye ihtiyaç duyarım.

• arkadaşlar 6500 de bulk ozellığı varmı_?
    ışıkla boyama denemeyı dusunuyorum ama bulk ozelliğini kullanım klavuzunda bulamadım ama?
  • quote:

@muratt45,
    Zaten manuel veya A -S öncelikli seçimlerde ISO' u sabitlediğiniz anda % 100 diyemem ama 1/20-1/5 sn. aralığında ihtiyaç mutlaka duyacaksınız. Eliniz titremese bile bir nefes alıp verme dahi etkileyecektir, Hatta Tripot kullanırken denklanşöre basma anı dahi duble görüntüye veya bulanıklığa neden olacak ve "Boş verdim IS yi, yuh olsun adam şuna bir denklanşör kablo girişide mi yapmaz ?" deyivereceksiniz....
    quote:

@bipekkan

supersteadyshot- sony'nin IS olayını (cybershot H5) S6500 ile karşılaştırma şansı çok buldum.
    kişiye göre değişir benim için en çok kullanım alanı- elle çekim- evde flresan lamba veya ampul ışığında, veya gece bir eğlence yerindeki çekimlerdeki performansı idi(ışık miktarını tahmin edebiliyosunuzdur)
    Bu durumlarda H5'in auto modunda- IS açık iso 320 ayarında (ki iso400 den fazlası sorunlu oluyor genelde, örneğin 1/10sn de çekim yaparken, aynı koşullarda S6500 ile iso 800 e kadar daha güvenle çıkarak örneğin- 1/20 sn'de çekimler yapıyordum.
    bu adil gibi görünen karşılaştırmada -normal seviyede el titremem ve nefes kontrolüm var - SOny'nin image stabilization'ı 1/10 ve 1/20sn arasındaki Fujinin avantajını kapatacak kadar başarılı idi:
    belirttiğim ortamlarda-zoomsuz-akşam ev hali-3metre içinde çekimler ve ayrıca fotoğrafını çektiğim kişinin hiç kıpırdamaması koşullarında çünkü çekilen obje hareket edince 1/20sn farkı çok daha önemli bir hale geliyor..

@bipekkan, yine birşey sormak istiyorum izninizle,
    genelde makineyi A modunda kullanıyorum çünkü F2.8 -daha fazla ışık girmesi için istediğim kesin..
    beni merak ettiğim;
    çekilen objeyi odaklamak için arka planı blurlamaya çalışıyorum.
    ama bunu ancak objeye çok yakınken(enfazla 40-50 cm uzaklıktan) ve makro modunda yapabiliyorum.
    zaten makro modunda olduğu için öne çıkmamasını istedeğim yerler bulanık görünüyor. böyle kolay.

ancak 1-2 metre mesafeden aynı şeyi de yapabilmek istiyorum.
    F2.8 ve manuel odaklama yeterli olmuyor, bu makinede bu kadar mı, iyi bir DSLR modelle bunu sağlayabilir miyim?
    Aşağıdaki çiçek örneğin makro modda ve rahat oluyor.
    ancak siyah-beyaz olan daha uzak bir çekim..
    Hatta diğeri....
    bunu yapmak istiyorumm..

EDIT: ILK FOTO HARIC DIERLERI ALINTIDIR, ORNEK OLSUN DIYE..

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 20 Ocak 2008; 12:14:13 >

• @gimmeluck,
    Çok kestirmeden cevap vereyim. dSLR/Like makinelerde buraya kadar . Çektiğim 7000 üzerindeki fotografla bunu çok denedim. SLR ler kadar başarılı değil. Örneğin her tarafın net çıkmasını istiyorsanız f değerini kısacaksınız yani 7-11 gibi olacak, tabi buna karşılık enstantane de azalacak. Tersinde ise örneğin bir kişinin boy fotografını 2 -2.5 mt. çekerken f değerini 2.8-4 gibi bir değere alıp enstanteneyi yükselteceksiniz bu arada çoklu ışık değerendirmeyi de tek noktaya almakta yarar var ama macro çekimdeki gibi bir sonucu da kesinlikle alamadım.
    IS konusu ister Sony olsun ister Panasonic, Canon veya diğerleri en başarılı çalıştıkları enstantane aralığı kişilere göre değişmekle birlikte (El titremesi, nefes alıp verme vb şeyler) 1/125-1/4-1/5 sn aralığıdır. Örneğin sizin eliniz titremez bu aralık birden 1/50-1/45 sn aralığına hatta daha az 1/20-25 sn. üst sınır olmak üzere düşer. Bunu dışında yani 1/4-1/5 sn altındaki hızlarda her şart altında tripodu kullanma mecburiyeti vardır. Hareket eden objeler içinde tripot bu hızlarda hiç bir işe yaramaz. Hareket eden nesneyi eğer sabitlenmesi isteniyorsa ister istemez hareketin hızına da bağlı olmak üzere 1/640 sn den başlayarak 1/4000 sn gibi değerlere çıkmak ve diyaframıda iyice açmak, gerektiğinde de ISO değerlerinin de yukarıya çıkartmak ve yine yetersiz ışık koşulları devam ediyorsa bir tepe flaşı (Hot Flash) kullanmak gerekir. Belki bilinenin tekrarı gibi oldu ama baştada dediğim gibi like olsun compact olsun, bu makinelerle buraya kadar....
    Daha iyisi ise tartışmasız objektif masraflarını göze alıp bir dSLR' ye geçmek. Koca sensörleri ile 200 ISO' daki kaliteyi yaklaşık 1600 ISO da yakalamak çoğu sorunu çözer ama bunun içinde CEP kuvvetli olacak ve dağ tepe gezebilecek güç olacak. Yoksa bizim gibi emekli tayfasının fiziken becerebileceği iş değil....

quote:

Bu durumlarda H5'in auto modunda- IS açık iso 320 ayarında (ki iso400 den fazlası sorunlu oluyor genelde, örneğin 1/10sn de çekim yaparken, aynı koşullarda S6500 ile iso 800 e kadar daha güvenle çıkarak örneğin- 1/20 sn'de çekimler yapıyordum.
    bu adil gibi görünen karşılaştırmada -normal seviyede el titremem ve nefes kontrolüm var - SOny'nin image stabilization'ı 1/10 ve 1/20sn arasındaki Fujinin avantajını kapatacak kadar başarılı idi:
    belirttiğim ortamlarda-zoomsuz-akşam ev hali-3metre içinde çekimler ve ayrıca fotoğrafını çektiğim kişinin hiç kıpırdamaması koşullarında çünkü çekilen obje hareket edince 1/20sn farkı çok daha önemli bir hale geliyor..

genelde makineyi A modunda kullanıyorum çünkü F2.8 -daha fazla ışık girmesi için istediğim kesin..
    beni merak ettiğim;
    ama bunu ancak objeye çok yakınken(enfazla 40-50 cm uzaklıktan) ve makro modunda yapabiliyorum.
    zaten makro modunda olduğu için öne çıkmamasını istedeğim yerler bulanık görünüyor. böyle kolay.

F2.8 ve manuel odaklama yeterli olmuyor, bu makinede bu kadar mı, iyi bir DSLR modelle bunu sağlayabilir miyim?
    ..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 20 Ocak 2008; 12:57:12 >

• @bipekkan
    hep diyorsun 7000 uzerınde fotograf çektim de hiç gormuyoruz fotograflarını fk ya yukledığın 4 tane var o kadar nerde kalan 6996 tane fotograf, yoksa hep deneme çekimi mi yapıyorsun

birde arkadaşın sorusunun cevabını bende merak edıyordum alanderınlığını azaltarak guzel işler cıkıyor ama demekkı hakkaten bu kadar mış..
  • Merhaba arkadaşlar,
    Fuji kafede UV filtre ile ilgili soru soran bir arkadaşın sorusunu yanıtlamıştım dün. Bugün UV filtre konusunda uyarı aldığıma dair bir mail geldi mail adresime. Doğrusu neden gelmiş anlamadım. Kötü bir cümle vs. ne bileyim herhangi bir kötü söz ya da yanlış anlaşılacak bir kelime kullanmadım kullanmam da. Sadece arkadaş fiyat sormuştu açıklama yaptım. Orada duruyorsa mesajımın normal bir mesaj olduğu görülebilir. Bugün fuji kafeye giremedim. Sayfa silinmiş vs. diyor. Acaba bunun uyarı dedikleri konuyla alakası var mı? Sadece bende mi açılmıyor? Yoksa başka sorun mu var? Ayrıca Toshiba A100 599 Kullanıcıları derneğinin forumunu da açamadım. Onda da aynı uyarıyı veriyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İyi çalışmalar.
  • Ben de bi problem gözükmüyor açılıyor sayfa.. Yalnız dh bu aralar sapıtmaya başladı iyice, mesela fuji kafe nin sayfa sayısı yüzlerdeydi tekrar 50 ye inmiş diğer ana konularda böyle, bazen atılan postlar çift gidiyor, bazen hiç gitmiyor ama konuya en son mesaj atan üye olarak nikin gözüküyor falan bunun gibi bir sürü şey..
    Acil birilerin bi toparlama yapması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Ben de bi problem gözükmüyor açılıyor sayfa.. Yalnız dh bu aralar sapıtmaya başladı iyice, mesela fuji kafe nin sayfa sayısı yüzlerdeydi tekrar 50 ye inmiş diğer ana konularda böyle, bazen atılan postlar çift gidiyor, bazen hiç gitmiyor ama konuya en son mesaj atan üye olarak nikin gözüküyor falan bunun gibi bir sürü şey..
    Acil birilerin bi toparlama yapması lazım..

Son teşekkür ederim. Bende neden açılmıyor acaba. Benim UV filtre ile ilgili mesajımda uyarı gerektirecek bir anormallik gördün mü? Bir de uzaklaştırılmış felan gibi bir durum yazıyor mu nickimin altında? Bu forum da 34 sayfaydı yarıya düşmüş. Sanırım sayfalar uzamış ve 2 sayfa bir sayfaya sıkıştırılmış. Bir de şu sorunu halletsem sevineceğim. İyi çalışmalar....

• Valla, uv filtre ile ilgili post un için, şu ana kadar yazılanların en normali bile diyebilirim nikin falan herşey normal gibi duruyor..
  • @gimmeluck ben portlerde zoom kullanarak 3-4X bu soylediğin fotoları ısıklı ortamlarda cekebiliyorum.Bipekkan hocanın dediği gibi f değeri 2,8 yani alan derinliği düşük olacak.Objen 3-4 m mesafede olacak ve zoom kullanacksın.Işık ayarı spot olursa daha kolay olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Işığınız bol olsun.

@muratt45,
    @bipekkan

supersteadyshot- sony'nin IS olayını (cybershot H5) S6500 ile karşılaştırma şansı çok buldum.
    kişiye göre değişir benim için en çok kullanım alanı- elle çekim- evde flresan lamba veya ampul ışığında, veya gece bir eğlence yerindeki çekimlerdeki performansı idi(ışık miktarını tahmin edebiliyosunuzdur)

beni merak ettiğim;

ancak siyah-beyaz olan daha uzak bir çekim..
    Hatta diğeri....
    bunu yapmak istiyorumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 27 Ocak 2008; 12:30:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahoni73

Merhaba arkadaşlar,
    Fuji kafede UV filtre ile ilgili soru soran bir arkadaşın sorusunu yanıtlamıştım dün. Bugün UV filtre konusunda uyarı aldığıma dair bir mail geldi mail adresime. Doğrusu neden gelmiş anlamadım. Kötü bir cümle vs. ne bileyim herhangi bir kötü söz ya da yanlış anlaşılacak bir kelime kullanmadım kullanmam da. Sadece arkadaş fiyat sormuştu açıklama yaptım. Orada duruyorsa mesajımın normal bir mesaj olduğu görülebilir. Bugün fuji kafeye giremedim. Sayfa silinmiş vs. diyor. Acaba bunun uyarı dedikleri konuyla alakası var mı? Sadece bende mi açılmıyor? Yoksa başka sorun mu var? Ayrıca Toshiba A100 599 Kullanıcıları derneğinin forumunu da açamadım. Onda da aynı uyarıyı veriyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. İyi çalışmalar.

Aynı uyarıyı bana da veriyor. Birisi size pm attığında, mailinize "şu konu hakkında uyarıldınız" ibareli mesaj geliyor. Oysaki "dikkat mesajınız var" filan gibi bi ibare olması gerekiyor.
    Sanırım site yöneticilerinin üzerinde çalışıp değiştirmeleri gereken bir konu...

• quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

Valla, uv filtre ile ilgili post un için, şu ana kadar yazılanların en normali bile diyebilirim nikin falan herşey normal gibi duruyor..

İlgin için çok teşekkür ederim SON. Ben sık kullanılanlar listesinden giriyorum. Şu mesaj çıkıyor

"Bu mesaj ya silindi yada taşındı bu yüzden artık burda değil.
    Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz.

Geri git ? "

Acaba adressi mi değişti ki? Senden iracm girdiğinde adresi kopyalayıp buradan mesaj atabilir misin? Yoksa DH nin diğer sayfaları açılıyor. Aynı şekilde A 100 599 Kullanıcıları derneği de sık kullanılanlardan açılmıyor. Bunun adresini de Bipekkan Beyden rica edeceğim. (Explorer adres satırındaki tam adresi) Çok teşekkürler...

• @Mahoni;

http://forum.donanimhaber.com/m_12577055/mpage_58/key_//tm.htm#20575228

A100-599'a yukarıdaki linkten girebilirsin... Dediğin mesaj geldiğinde mesala adreste mpage_58 varya orayı mpage_51 yapıp dene mesela... 58. sayfa yoksa 51. sayfaya ya da istediğin sayfaya gidersin...

Bazen dh mesaj/sayfa oranını değiştiriyo bi gün 100 sayfa olan konu aynı mesajlarlarla ertesi gün 50 sayfa olabiliyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

http://forum.donanimhaber.com/m_12135088/mpage_51/tm.htm
    Bu da Fuji Kafe... :)

Lütfen yanıltıcı olmayalım, son sayfa no:52

http://forum.donanimhaber.com/m_12135088/mpage_52/key_/tm.htm

EDIT: pirekare, senin verdiğin linkte, sayfa no dan sonra niye 'key' yazmıyor da bende yazıyor

Sen, 'Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar' dan giriyorsun herhalde ondan.. Şimdi diyeceksin sen nereden giriyorsun diye Ben, 'Dijital Fotoğraf/Baskı' alt forum undan giriyorum, orada daha az üst konu oluyor (oradan girince kamera ile ilgili üst konular yok oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdish -- 29 Ocak 2008; 11:12:18 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.