Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zannetmiyorum, Daha çok, tatmin olup dSLR' ye geçtiklerini düşünüyorum. Dediğiniz gibi 10-15sn. bile %90 kullanan kişilere yeter. Mesela bir arkadaşımız Nikon D80 kullanıyor şimdilerde. Üstelik Bu makinanın sensörüde Hot Pixel üretebilen cinstendir.
  • yani benide o %90 a girdiğim için benim içinde sorun olmaz
    peki bu aleti yurt dışından (almanya ) da kaça bulanilirm
    2. el oralarda güvenli olur mu?
    iso1600 raw formatta çeksem IS nin yerine geçer mi?
  • Ben 2 ay önce 240 euroya aldim internet üzeri fransadan (almanyada yasiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingss

Ben 2 ay önce 240 euroya aldim internet üzeri fransadan (almanyada yasiyorum)

hocam nasıl memnun musun şöyle çekmek istediğin bir kare olup da çekemediğin oldu mu hiç ??
    beklentileri karşılıyor mu
    aynı karşılamayı s5700-5800 yapar mı?
  • Bu nasıl bir makinaymış herkes tavsiye ediyor
  • Fuji cafe bölümünde "egzodia" arkadaşımız bir kaç örnek eklemiş en sona. Belki sana fikir verir makine ile ilgili.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Bu nasıl bir makinaymış herkes tavsiye ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Satılık S6500fd

http://forum.donanimhaber.com/m_23180262/tm.htm

pm;)
  • Bende S6500fd mi satıyorum. 500 ytl. Bilginize.
  • e900 makinemi tamir ettirdim sinfo da 100 ytl aldılar aradan 4 ay geçti aynı hata belki benim makine sorunlu ama garantisiz üründen uzak durun.
  • Zaten nerede sağlam makina var ,ortada yok.

Fuji S6000FD/6500FD, F30, F31fd , 3 sağlam makinada artık bulunmuyor.
    S6500fd nin 8 ay önce sıfırını 570ytl ye almamıştım.Ahh ahh nereden bileyim durumun böyle olacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Haziran 2008; 2:18:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Zaten nerede sağlam makina var ,ortada yok.

Fuji S6000FD/6500FD, F30, F31fd , 3 sağlam makinada artık bulunmuyor.
    S6500fd nin 8 ay önce sıfırını 570ytl ye almamıştım.Ahh ahh nereden bileyim durumun böyle olacağını

http://forum.donanimhaber.com/m_24072942/tm.htm

• Ben bugün s6500fd mi 2 gb kartla 550 ytl ye sattım. Özleyeceğim kendisini :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Ben bugün s6500fd mi 2 gb kartla 550 ytl ye sattım. Özleyeceğim kendisini :(

Hayırlı olsun özleyeceğin kesin...
  • akıllansınn arkadaşım makınen kaç çekimdeydı ve ganratısı ne kadar kalmıştı da o kdar ucuza verdın?
  • 6500 yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum şu an makınenın piri gibi oldum, makıne gerçekten slr ye geçmeden once mukemmel bır basamak.. çektıklerımden ornek yollayım bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptopril -- 19 Haziran 2008; 16:08:11 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptopril -- 19 Haziran 2008; 16:17:47 >
  • dakikada 6000 devirle dönen ve ilerleyerek çeliği kesen bir kesici takımın çalışma anındaki görüntüsü..

• Selam millet canlandıralım şu topiği FK'da bir bilgi edindim çok işime yaradı buyrun inceleyin.

http://www.fotokritik.com/fotograf_makinesi/FujiFilm/FinePix_S6500_FD

Bir kaç fotoda ekleyelim paslanmasın topic.

• Merhaba 6500 ün sıfırını nereden bulabilirim veya yardımcı olacak birisini tanıyormusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.