Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmm... Yukarıda verdiğim a100-599 linkinde bende de key var... Ama ona mailden girdim...
    Yani xxxx kulanıcısı mesaj atmış okumak için gidin diyo ya... Tıklayınca o xxxx kişisinin mesajı tam karşına gelecek şekilde açılıyo...

Ama işin tuhafı seninkinde keyden sonra o numaralr yok....
    Annamadım...

Neyse boşverelim en iyisi...

EDIT: Ben de dij. fot. baskı alt forumundan giriyom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirekare -- 29 Ocak 2008; 17:51:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

@Mahoni;

http://forum.donanimhaber.com/m_12577055/mpage_58/key_//tm.htm#20575228

A100-599'a yukarıdaki linkten girebilirsin... Dediğin mesaj geldiğinde mesala adreste mpage_58 varya orayı mpage_51 yapıp dene mesela... 58. sayfa yoksa 51. sayfaya ya da istediğin sayfaya gidersin...

Bazen dh mesaj/sayfa oranını değiştiriyo bi gün 100 sayfa olan konu aynı mesajlarlarla ertesi gün 50 sayfa olabiliyo...

Bülent Bey ilginize çok teşekkür ederim. Nihayet halloldu. DH arada sayfaları sıkıştırıyor, arada açıyor ve böylece ben kısa yoldan girmeye çalışınca sayfayı bulamadım. Şimdi siz açıklayınca jeton düştü ve verdiğiniz linklerden girebildim. Aslında mesaj geldiğini belirten "uyarıldınız "şeklindeki mail beni yanıltmış. Tekrar çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar...

• quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_12135088/mpage_51/tm.htm
    Bu da Fuji Kafe... :)

Lütfen yanıltıcı olmayalım, son sayfa no:52

http://forum.donanimhaber.com/m_12135088/mpage_52/key_/tm.htm

EDIT: pirekare, senin verdiğin linkte, sayfa no dan sonra niye 'key' yazmıyor da bende yazıyor

Sen, 'Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar' dan giriyorsun herhalde ondan.. Şimdi diyeceksin sen nereden giriyorsun diye Ben, 'Dijital Fotoğraf/Baskı' alt forum undan giriyorum, orada daha az üst konu oluyor (oradan girince kamera ile ilgili üst konular yok oluyor)

SON ilgin için çok teşekkür ederim. Nedenini yukarıda yazdım. Sorun halloldu. Yardım ve açıklamalar için çok teşekkürler iyi çalışmalar...

• quote:

Orjinalden alıntı: mahoni73

quote:

@Mahoni;

A100-599'a yukarıdaki linkten girebilirsin... Dediğin mesaj geldiğinde mesala adreste mpage_58 varya orayı mpage_51 yapıp dene mesela... 58. sayfa yoksa 51. sayfaya ya da istediğin sayfaya gidersin...

Bazen dh mesaj/sayfa oranını değiştiriyo bi gün 100 sayfa olan konu aynı mesajlarlarla ertesi gün 50 sayfa olabiliyo...

Bülent Bey ilginize çok teşekkür ederim. Nihayet halloldu. DH arada sayfaları sıkıştırıyor, arada açıyor ve böylece ben kısa yoldan girmeye çalışınca sayfayı bulamadım. Şimdi siz açıklayınca jeton düştü ve verdiğiniz linklerden girebildim. Aslında mesaj geldiğini belirten "uyarıldınız "şeklindeki mail beni yanıltmış. Tekrar çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar...

Rica ederim... Büleny Bey diilim ama olsun ismin ne önemi var ki?... :))
    bipekkan abimizle karıştırdın sanırım...

• Maden benim adımı da karıştırdınız, Bir iki lafta ben edeyim bari dedim. Yaklaşık 1.5 ay kadar evvel benim PC' de aynen anlattığınız gibi saçmalamaya başladı, bende benzer yollarla bir ölçüde prb. hallettim ama değişik olaylarda baş gösterdi. Mesela mynet' te ana sayfasından girememeye başladım, arkasından imageshack' a fotograf yükleyememeye başladım bazı sitelerde sunucu bulunamıyor diye geri dönmeye başladım. Belki 5 çeşit virüs tarama prg. Trojan avlayıcı kullandım Mümkün değil ve artık explorer hataları vermeye de başladı. Belli ki bir virüs veya trojan başımın belası veya bizim explorer çuvallamış. Sistemi yıkıp yedekten yükledim. Bütün sorunlar çözüldü. Tavsiye EDİLİR......
  • quote:

SON ilgin için çok teşekkür ederim. Nedenini yukarıda yazdım. Sorun halloldu. Yardım ve açıklamalar için çok teşekkürler iyi çalışmalar...

Rica ederim, bir yardımım dokunduysa eğer (pek zannetmiyorum ama) ne mutlu bana..Size de iyi çalışmalar..
  • 1 haftadır balıkesir-erdek-bandırma -gönen civarında tatıle çıktım gezdim fotograflar çektim ve ozellikle akşam ustu gun batımı fotoğrafları çekerken tripod yanıma almadığım için yaklaşık 25-30 tane guzel fotografım mundar olmuş, bi is ler hakkaten bir eyrde lazımmış
  • İlginç Akşamüstü, günbatımı, silüet fotolarında enstantane hep yüksek kaçar ama.. Tripota ihtiyaç olur mu ki?
  • Denklanşör biraz sert. Bu nedenle hep ısrarla belirttiğim bir sınır var. 1/125 sn ve altında yaklaşık 1/50 sn aralığında bu defa el titremesi değil denklanşöre basma anında oluşan sarsıntı devreye giriyor. Bu şekilde 500' üzerinde MUNDAR ! olmuş harika akşam günbatımı çekimlerim var....Hatta bazen Ucuz esneyen Çinya malı tripotlarda fayda etmiyor.
    Ahhh Fuji ah !. tam 1.5 yıl gecikmeyle S100FS' yi çıkartıyor adamı hasta etti.....
    quote:

İlginç Akşamüstü, günbatımı, silüet fotolarında enstantane hep yüksek kaçar ama.. Tripota ihtiyaç olur mu ki?

• @bipekkan

hocam bende makinayı görünce deli oldum bu ne güzel bir alettir. s6500fd gibi efsane olacak gibi geliyor. umarım fiyatıda güzel olurda TR de bir çok kişi rahatlıkla alır. bende makinay satıp bundan mı alsam diye düşünüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Denklanşör biraz sert. Bu nedenle hep ısrarla belirttiğim bir sınır var. 1/125 sn ve altında yaklaşık 1/50 sn aralığında bu defa el titremesi değil denklanşöre basma anında oluşan sarsıntı devreye giriyor. Bu şekilde 500' üzerinde MUNDAR ! olmuş harika akşam günbatımı çekimlerim var....Hatta bazen Ucuz esneyen Çinya malı tripotlarda fayda etmiyor.
    Ahhh Fuji ah !. tam 1.5 yıl gecikmeyle S100FS' yi çıkartıyor adamı hasta etti.....
    quote:

İlginç Akşamüstü, günbatımı, silüet fotolarında enstantane hep yüksek kaçar ama.. Tripota ihtiyaç olur mu ki?

• Şu an aynı düşüncedeyim ki elimde şu an 2 adet like var ve 2. sini daha 1 ay olmadı alalı. Galiba 2 sini de bende satmayı düşünmeye başladım.
    quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

@bipekkan

hocam bende makinayı görünce deli oldum bu ne güzel bir alettir. s6500fd gibi efsane olacak gibi geliyor. umarım fiyatıda güzel olurda TR de bir çok kişi rahatlıkla alır. bende makinay satıp bundan mı alsam diye düşünüyorum...

quote:

Denklanşör biraz sert. Bu nedenle hep ısrarla belirttiğim bir sınır var. 1/125 sn ve altında yaklaşık 1/50 sn aralığında bu defa el titremesi değil denklanşöre basma anında oluşan sarsıntı devreye giriyor. Bu şekilde 500' üzerinde MUNDAR ! olmuş harika akşam günbatımı çekimlerim var....Hatta bazen Ucuz esneyen Çinya malı tripotlarda fayda etmiyor.
    quote:

• quote:

Şu an aynı düşüncedeyim ki elimde şu an 2 adet like var ve 2. sini daha 1 ay olmadı alalı. Galiba 2 sini de bende satmayı düşünmeye başladım.

Aynen Ben de bu cihazı izlemeye aldım.. Bi yandan da d-slr işine mi girsem diyorum ama; yok lensiydi, sensöre toz kaçtı filan uğraşamam herhalde..
  • 6500fd gerçekten kendi alanında lider. 6 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Ama artık bir D-slr almanın zamanı geldi gibi geliyor. İkinci el fiyatları nasıl? Bilgisi olan bir arkadaş var mı?
  • fujifilm s6000fd için fisheye alamayı düşünüyorum. fisheye olayını önerirmisiniz yani bu makinalar için başarılı mı?
  • Arkadaşlar,
    Berbat bir sorunum var,
    Bu mesajı ancak "dallanan mesajlar"yoluyla gönderebiliyorum. son 4 gündür DH forumlarına girebiliyor ancak bölümlere kadar her şey normal giderken iş topiklere gelince sayfa açılıyor ama iş mesajları görmeye gelince tarayıcılarım duruyor. Ve bu olay sadece donanım haber forumunda böyle. İlgililerle defalarca mesajlaştık ancak kişileri ikna edebilmem mümkün olamadı. Linux kurdum değişmedi XP kurdum değişmedi, win2000 kurdum değişmedi tarayıcılarımı değiştirdim (Opera ve firefox) değişmedi, sürekli cookie' leri sistem ve registre' den siliyorum ve mümkün değil topik içeriklerini görmem. Ben işi bir noktaya kadar çözdüm ama karşımdakilerine durumu anlatabilmem mümkün değil. Nedense tarayıcılarım veya DH server'ı beni bazı menülerde "http://resim.donanimhaber.com/xxxx adreslerine yönlendiriyor. Son yapılan bakım çalışmasından sonra bu yedek server' a girmek mümkün değil (Ben yedek olarak nitelendiriyorum. Çünkü bu adresi Googel' da başka bir server' ı araştırırken bulmuştum ve DH forumlarına girişte sıkıntı yaşamaya başlayınca arasıra kullanıyordum. Şimdi bu adres kapalı)
    Sözüm ona yıllardır donanım işi ile uğraşırım bu derece salakça bir olayla karşılaşmadım. Diğer site ya da forumlarda bir sorunum yok.....
    Bu nedenle artık forumdan istemesemde ayrılmak zorunda kalacağım.
    Hoşçakalın.....
    quote:

quote:

@Mahoni;

• merhaba forumda mesajınızı gördüm aynı makinadan (fujifilm s6500fd)bende almayı üşünüyorum aldıgınız yerin telefon ve adresini verirseniz memnun olurum . ayrıca makina hakkında sormak istediğim bir şey var . video kaydı görüntüleri nasıl fazla ışık olmayan ortamlarda çok karanlık ve koyu görüntü veriyormu? video görüntüsünden memnunmusunuz
    yardımlarınızdan dolayı şimdiden tşk ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Zizim

Almak isteyene benim aldığım yerin irtibat bilgilerini verebilirim. Faturalı ve garantili olarak satıyorlar.
  • up
  • arkadaslar herhalde s6500 yerıne baska bı cıhaz kullanıyo artık.. ıkı aydır kımseden ses cıkmaması garıp dı mı :)
  • Diğer Topikten devam ediyor Muhabbet ondandır. Birde Bu makineyi benimle birkte alanların çoğu sattı, Bununda rolü var....
  • neden sattılar peki sırf 30 sn. de hot pixel çıkarıyor diye mi.
    YAnılmıyorsam 15. sn de çıkarmıyor o da yeter kaç kere 30 sn kullanacaklar ki gene de iyi olur du tabi ama 15 sn. de insana yeter diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.