Şimdi Ara

SM BUS DENETLEYİCİSİ wireless sorunu yardım lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim çok karışık ve 3 gün dür uğraşığta bulamadığım bir driver war.Asus IPIBL-LA anakartın Xp driverını bulamıyorum. Hp - Pavilion m 9050.tr (GX654AA-AB8) Model bir pc var. hp nin kendi sitesinde xp driverları mevcut değil . Ve pc de wireless özelliği varmış fakat ben bu özelliğin nasıl olduğunu kavrayamadım bir türlü çünkü anakartta bir wireless kart göremiyorum ama kasanın üzerine kocaman bir wireless logosu var driverlarını bir şekilde sağdan soldan toplayark buldum SM BUS DENETLEYİCİSİ olarak donanım özelliklerinde görünen donanımı da wireless olarak tanıyormu diye şüpheye düştüm ve o driverida b ir yerde n bularak yükledim fakat kızılötesi olarak gördü donanımıda yükledi ama herhangi birkablosuz bağlantı yok , biosa girip oradanda baktım oradada herhangi bir ayar yok bnöyle bir karışık durum umarım Yazdıklarımı anlamıssınızdır :) bana yardımcı olurmusunuz..? sizden çok amaçok rica ediyorum teşekkürler

• anladıgım kadarıyla sm bus ve wirles driverlerini yükleyemişsin dogrumudur?
  • evet yükleyememiş. hp nin sitesinde araştırdım ama yok sanırım sürücüler. cd den halledecen artık
  • senin anakart chipsetin intel olduğu için intel inf update yüklersen smbus sürücüsü yüklenir.
    http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=816&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go!

aygıt yöneticisinden tanımsız olan donanımımın sağ tık özellikler ayrıntılar sekmesindeki pci\ven ile başlayan satırı yazarsan sürücü bulabiliriz sanırım

• Dostum daha önce yüklemiştim werdiğin linkteki dosyayı teşekkür ederim ayrıca zamanınızı harcadığınız için .Bu dosyayı yükledikten sorna Evrensel Seri yol Denetliyicisi (UsB olarak ) (Ekteki resimde örneği war.)Ehome kızılötesi diye bir donanım yükledi . Tanımsız donanım yok şu anda .Ama bu wireless driveri değil yada wireless özelliği warmı bu pc de ? Kouda dediğim gibi kasaya wireless logosu koymuslar. Hp nin sitesindede Liteon wireless driverı nı koymuslar bu pcinin . Yane karmasık bi durum :(

quote:

Orjinalden alıntı: bdivrik

senin anakart chipsetin intel olduğu için intel inf update yüklersen smbus sürücüsü yüklenir.
    http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=816&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go!

aygıt yöneticisinden tanımsız olan donanımımın sağ tık özellikler ayrıntılar sekmesindeki pci\ven ile başlayan satırı yazarsan sürücü bulabiliriz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverGSli -- 14 Haziran 2009; 2:27:08 >

• o tanımsız olan pci basit iletişim denetcisi üzerinde sağ tık özellikler yapın ve ayrıntılar sekmesine pci/ven ile başlayan satırı yazın size ne olduğunu söyleyebilirim.
  • "PCI\VEN_14F1&DEV_2F20&SUBSYS_200C14F1&REV_00\4&19ABE7DE&0&00F0"(connexant pcı soft modem ) bu driverida bulamamıstım .
    bdivrik saol ilgilendiğin için resimde anlatmaya çalıştığım sm bus denetleyicisi wireless olması gerek miyomu ? ama Ehome kızılötesi olarak yükledi ? wireless yokmu bu cihazda? yoksa bile neden logosu nu koymslarki kasaya? senin bi fikrin warmı yada bu konuyu okuyan arkadslar yardım lütfen :(

quote:

Orjinalden alıntı: bdivrik

o tanımsız olan pci basit iletişim denetcisi üzerinde sağ tık özellikler yapın ve ayrıntılar sekmesine pci/ven ile başlayan satırı yazın size ne olduğunu söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşım senin verdiğin pci modem
    pc nin özlliklerinde wi-fi yok
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&cc=us&docname=c01077641&dlc=en
  • ewet bende baktım verdiğin linkte n yok ama Pc ni vista driverlarına bakınca Lite on Pcı wireless driverı war nese yaws saolasın "PCI\VEN_14F1&DEV_2F20&SUBSYS_200C14F1&REV_00\4&19ABE7DE&0&00F0" bu driveri bulamıyorum yane buluyorumda kabul etmiyor yada tanımıyor bu nada bulabilirmisn ? Saol yardımın için
  • bu değil dostum yaws yine tanımadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.