Şimdi Ara

SMART LED TAVSİYESİ 42INC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 3D FullHD Smart Led 42 inç TV almak istiyorum. Fiyat aralığım en fazla 1600-1700 TL. Çok fazla araştırma yaptım inceledim ama o kadar çok televizyon var ki karar veremedim. Televizyonu evime aldığım FullHD D-Smart paketiyle kanalları izle özelliği de olsun yamek. iki haftada bir Ligtvden internetten yayın alarak pc üzeri bağlantı kurarak maç izlemek ve alacağım Tvyi uzun süre kullanmak istiyorum. Sizden ricam benim ihtiyaçlarımı görecek ve fiyat olarak uygun olmakla beraber beni uzun süre götürecek bir televizyon istiyorum. Değiştirme olayım yıllar sonra olur çünkü çok fazla televizyon teknoloji meraklısı değilim.. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taix -- 5 Ağustos 2013; 22:50:26 >

• bence led ve smart tv al philips ve samsung u hem fiyat hem kalite açısından öneririm, 3d kesinlikle alma çünkü işe yarar ve uzun süre dayanabilecek 3d ler 1900-2000 tl den başlıyor 1600 liraya smart tv nin iyi modellerinden birini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erycaliskan

bence led ve smart tv al philips ve samsung u hem fiyat hem kalite açısından öneririm, 3d kesinlikle alma çünkü işe yarar ve uzun süre dayanabilecek 3d ler 1900-2000 tl den başlıyor 1600 liraya smart tv nin iyi modellerinden birini alabilirsin.

Hocam peki tavsiye edebileceğiniz cihazlar nelerdir? LG tavsiye etmez misiniz? Ben şu an Samsung, LG ve Philips araştırıyorum sadece
  • bence ömür olarak en iyisi samsung bende 1-2 ay öncesi televizyon alırken bayağı araştırma yapmıştım bana kalite olarak samsung u öneriyorlardı ama bana samsungun modelleri görüntü olarak kaba geliyodu o yüzden philips aldım , şu ana kadar da hiç bi problemim olmadı, lg hakkında pek bilgim yok.Ayrıca electro world ve vatan bilgisayara bakmanı öneririm fiyatları oldukça iyi
  • quote:

bence ömür olarak en iyisi samsung bende 1-2 ay öncesi televizyon alırken bayağı araştırma yapmıştım bana kalite olarak samsung u öneriyorlardı ama bana samsungun modelleri görüntü olarak kaba geliyodu o yüzden philips aldım , şu ana kadar da hiç bi problemim olmadı, lg hakkında pek bilgim yok.Ayrıca electro world ve vatan bilgisayara bakmanı öneririm fiyatları oldukça iyi

Anladım. Ben araştırmalarıma devam ediyorum o zaman. Şu dakika itibariyle 3D'den tamamen vazgeçtim zaten. Smart LED bi tv işimi görür benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taix

quote:

bence ömür olarak en iyisi samsung bende 1-2 ay öncesi televizyon alırken bayağı araştırma yapmıştım bana kalite olarak samsung u öneriyorlardı ama bana samsungun modelleri görüntü olarak kaba geliyodu o yüzden philips aldım , şu ana kadar da hiç bi problemim olmadı, lg hakkında pek bilgim yok.Ayrıca electro world ve vatan bilgisayara bakmanı öneririm fiyatları oldukça iyi

Anladım. Ben araştırmalarıma devam ediyorum o zaman. Şu dakika itibariyle 3D'den tamamen vazgeçtim zaten. Smart LED bi tv işimi görür benim.

ayrıca smart tv lerin de kendi içinde çok farklı çeşitleri var örneğin bazı tvlerde internet bağlantısı olarak sadece youtube var bazılarında normal bilgisayar gibi her siteye girebiliyosun vs. o yüzden tv nin özelliklerinde sadece smart tv yazıp yazmamasına bakma buna da dikkat etmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

ayrıca smart tv lerin de kendi içinde çok farklı çeşitleri var örneğin bazı tvlerde internet bağlantısı olarak sadece youtube var bazılarında normal bilgisayar gibi her siteye girebiliyosun vs. o yüzden tv nin özelliklerinde sadece smart tv yazıp yazmamasına bakma buna da dikkat etmeni tavsiye ederim.

Web tarayıcısı mı olması lazım yoksa başka birşey mi yazıyor? Wifi olunca doğal olarak tarayıcı olmaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞHİRDEN LED TV ALMAK ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte sorun da zaten her smart tv de wifi olmaması örneğin benim tv de smart ama wifi özelliği yok arkasına özel bi flashbellek gibi bi aparat var onu takıyosun sadece youtube a girebiliyosun, ama tv nin wifi özelliği varsa her siteye girer sorun olmaz.
  • bu arada tv nin çözünürlüğüne dikkat etmen gerektiğini söylemeyi unutmuşum, bence en önemlisi çözünürlüğü , yani görüntü kalitesi smart veya 3d olup olmaması çok ek özellikler bence tüm bunların yanında çözünürlüğe de bakmalısın o kadar parayı verdikten sonra tv yi açtığında adamları bulanık olarak görmek istemezsin sanırım:)
  • quote:

bu arada tv nin çözünürlüğüne dikkat etmen gerektiğini söylemeyi unutmuşum, bence en önemlisi çözünürlüğü , yani görüntü kalitesi smart veya 3d olup olmaması çok ek özellikler bence tüm bunların yanında çözünürlüğe de bakmalısın o kadar parayı verdikten sonra tv yi açtığında adamları bulanık olarak görmek istemezsin sanırım:)

Evet o konuda yapılan yorumları okuyorum sürekli. izlenmesi gereken mesafeler, çözünürlük kalitesi, hz felan ama ben pek anlamadığım için tv işinden bu araştıurma takip baya uzun sürecek gibi :) Siz şu an tekrar alacak olsanız o fiyat aralığında hangi cihazı tercih ederdiniz.
  • quote:

quote:

bu arada tv nin çözünürlüğüne dikkat etmen gerektiğini söylemeyi unutmuşum, bence en önemlisi çözünürlüğü , yani görüntü kalitesi smart veya 3d olup olmaması çok ek özellikler bence tüm bunların yanında çözünürlüğe de bakmalısın o kadar parayı verdikten sonra tv yi açtığında adamları bulanık olarak görmek istemezsin sanırım:)

Evet o konuda yapılan yorumları okuyorum sürekli. izlenmesi gereken mesafeler, çözünürlük kalitesi, hz felan ama ben pek anlamadığım için tv işinden bu araştıurma takip baya uzun sürecek gibi :) Siz şu an tekrar alacak olsanız o fiyat aralığında hangi cihazı tercih ederdiniz.

piyasada genelde 2 tür çözünürlüğe sahip tv var birincisi 100 herz diğeri 400 hz.100 hz yi tavsiye etmem normal programları, haberleri falan izlersin ama maçlarda görüntü kalitesi düşer.philips 5000 series smart led tv leri öneririm.

• sihirli kumandası ödül almış,smart menüsü çok kullanışlı ve sade olan lg yi bir düşün istersen..sihirli kumada tam bir teknoloji harikası düşünen çok iyi düşünmüş..kumandadan,klavyeye gerek kalmadan tv den 6-7 mt uzaktan çok kısık bir sesle bile sesli arama yapabiliyor anında nete bağlanabiliyor girdiğiniz her türlü sitede sorun olmadan tüm videoları izleyebiliyorsunuz..tabi bu anlamda seçenek çok ama fiyat performans olarak LG-SAMSUNG ikiside olabilir.

edit=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 6 Ağustos 2013; 14:52:45 >
  • Bana tam marka model önerebilecek yok mu peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 40" eu-f6500 :) yada Lg 42" Ls675 :)
    Amblight sevdiyseniz phlips pfl 7606 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaximo

Samsung 40" eu-f6500 :) yada Lg 42" Ls675 :)
    Amblight sevdiyseniz phlips pfl 7606 :)

Samsung ekran olarak uygun değil. LGyi bulamadım. Philipsde bana pahalı geldi biraz :) başka yok mu acaba?
  • Arkadaşlar konu güncel ve tavsiyelerinizi hala beklemekteyim..
  • Aynı şekilde bende aramaktayım. Arkadaşın aklına yatan Tv'yi alabilme ihtimalim yüksek kontrollü şekilde takip edilecek.
  • Ben hala bi seçim yapamadım maalesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.