Şimdi Ara

Smart Telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhütsüz ve taahhütlü seçenekleri ile fiber ve vdsl internet arayanlar için yeni alternatif. Fiyatlar güncel mi bilmiyorum; dikkatimi çekti. 2024 fiyatları ise fiyatlar çok iyi. Airfiber hizmeti de veriyor.

info@smarttelekom.com.tr

Çağrı Merkezi : 0850 441 9029

VDSL

Smart Telekom

FİBER

Smart Telekom

• bizim burdaymış hocam ilk defa gördüm duydum bu şirketi

• Yeni kulanıcılar için fiyat uygun şuan 100mbit 400-500₺ civarı diğer firmalarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

Firma yeni olabilir. Hakkımızda kısmında Yıldırım İnternet Telekom Ltd. Şti gözüküyor. Btk kaydıda var.

Smart Telekom

Asn si

Smart Telekombgp.he.net
    AS216416 Yildirim Internet Telekom Limited Sti. - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS216416

• 2024 güncel fiyatlar ise çok iyi.Smart Telekom  Bende yeni keşfettim.

• Fiyatlarin güncel olup olmadigini sormak için aradim fakat numara dönmüyor, direkt kapanıyor. 0850 yazarak aradım olmadı, 850 yazarak aradım olmadı, +90850 yazarak aradım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aranmıyor

Smart Telekom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Vodafone net IPTV sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde şu numaraya 0530 770 34 96 bak bakalım. Yıldırım İnternet Telekom Limited. Şti.'ne bağlı olabilir. İletişim kısmında ki bilgileriyle dene.

yildirimtelekom.com.tr
    iletişim – Yıldırım İnternet Telekom Ltd. Şti.
    https://yildirimtelekom.com.tr/iletisim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 21 Mayıs 2024; 19:10:38 >

Hocam sana zahmet olmazsa; sizin oradaymış, yakınsa gidip bakabilirmisin? Bilgi edinirsen paylaşırsın faydası olur. Firma yeni galiba; bilgiler güncel mi bilmiyoruz.

• Aradım, açan olmadı. Muhtemelen mesai bittiği için açmadı. Yarın saat 11-12 gibi tekrar arayıp, yazarım.

• Olabilir; 18:30 dan sonra aradıysan. Sen bak hocam; fiyatlar uygunsa vatandaş faydalansın. Biliyorsun; herşey vatandaş için.Smart Telekom 

• Hocam fırsatım olursa sorarım malum çalışıyorum iş güç derken

Müsait olurda yolun düşerse makbule geçer. Kendim için birşey istiyorsam Smart Telekom ; fiyat uygunsa vatandaşa bir nebze faydamız olsun.

• Sitesinde yayınladığı kurumsal kimliği

Alıntı

metni:
    Ticari Ünvanı: Smart İletişim Bilişim Hizmetleri Telekomünikasyon Ticaret Limited ŞirketiŞirket Türü: Ortak Sayısı Birden Fazla Limited ŞirketiMersis No: 077214237180001Adres: Hacıhalil, Ali Rıza Efendi Cd. No:21, 41400 Gebze / KocaeliVergi Dairesi Ve Numarası: İlyasbey V.D. 7721423718Ticaret Sicil Müdürlüğü: Gebze Ticaret Sicili MüdürlüğüSicil Numarası: 35391Fatura Ödemeleri İçin Ödeme Bilgileri: TR52 0001 5001 5800 7319 8197 96 | YILDIRIM TELEKOM(Vakıfbank)Kurulum Bedeli İçin Ödeme Bilgileri: TR79 0006 2000 7750 0006 2950 89 | SMART İLETİŞİM BİLİŞİM(Garanti Bankası)

https://smarttelekom.com.tr/hakkimizda

• 0530lu numarayı aradım, beni başka bir numaraya yönlendirdi, hep meşgul çalıyor fiyat bilgisi maalesef alamadım.

• firmaya ulaşabildiniz mi? :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.