Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar nokianın navigasyon yazılımı smart2go için türkiye haritasi maploader programı ile indirmek için internette yayınlandı. 21.3 mb lık harita sayesinde ücretsiz olarak ve bir wi-fi bağlantısına ihtiyaç olmaksızın ülkemiz içinde rota belirleyebilir ve aradığınız yerleri rahatça bulabilirsiniz. Saygılar

• paylaşım için eywallah da ayrıca oparetörümüze gpsr ücreti ödices ama...
    yani benim bildiim öle
  • Yanlış biliyorsun hocam. Zaten program gprs ile harita güncellemesini desteklemiyor. Cihazınıza yüklediğiniz Türkiye haritası için cihazınız bir internet bağlantısı ihtiyacı duymayacaktır. Durum böyle oluncada herhangi bir bedel ödemeniz gerekmeyecektir.
  • direk indirebileceğimiz bir link varmı acaba Türkiye haritası için.
  • aynen dırek ındırebılecegımız bı lınk verır mısın dostum ...
  • Teşekkür ederim. Harita iniyor şu anda...
  • ya dostum ben nokıa maploader ı pc ye ındırdım yukledım orda turkıye ıcın paketı buldum 21 mb lık bı dosya onu yuklemek ıcın cep telefona smart2go yu mu yukluycez .... bı yardımcı olr muusun bunu nasıl yukluycez acaba ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet telefonda da programın kurulu olması ve telefonun bilgisayara veri aktarım modunda bağlanmış olması gerekiyor...

Sanırım Türkiye haritasına çok talep var şu anda...
    2 saat oldu ancak %60 a gelebildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyker -- 30 Mart 2007; 22:14:39 >
  • ya ben bunu bı yapamadım gıttı ya delı olcam sımdı smart2go yu telefona yukledım pc suite baglı telefonum maploader ı actım turkıye yı sectım download dedım download etmıyo :(
  • ya adı geçiyor ama nerede bulamadım link falan yokmu turkiye haritası var mı? birde ben tomtom adlı navigasyon kurmustum dun cok harika bişeye benziyor ama turkiye haritası yok bunun için var mı veya bu dediğini bu kadar kalitelimi tomtom kadar eğer öyleyse bana gerekli dosya ve kurulum talimatını verirseniz sevinirim.
  • bu arada telimin modeli n73 bu dedikleriniz uyar mı acaba?
  • ilginçtir.ben TR yi yüledim ama hala detaylarıgöremiyorum.
  • ya nerden indiriyorsunuz hala hiç bir link cevap gelmedi?
  • bende yüklüyorum şuan inşallah güzeldir
    quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

ilginçtir.ben TR yi yüledim ama hala detaylarıgöremiyorum.
  • ya birileri bana anlatsın nereden yukluyorsunuz nasıl yukleniyor n73 için ve linki nedir birileri bana cevap verebilir mi?
  • arkadaşım nokia maploader indirceksin oradan yükliyeceksin
  • iyide nereden indireceğim tam surum olarak bana link verirmisiniz tele nasıl kuracağım bu maploaderi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

arkadaşım nokia maploader indirceksin oradan yükliyeceksin

dostum en basından tek tek anlatır mısın ne yaptıgını ???
  • öncelikle smart2go sitesine girin ve orda tel modelinize göre programi ve maploaderi indirin. programi kurduktan ve bir kez calistirdiktan sonra haritalari maploader vasita ile indirin. gerekli aciklamalar orda var zaten cok zor degil.daha önce ayrintili bir sekilde anlatmistim arama yapilirsa cikar.simdi zamanim yok :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.