Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kmlglc

Arkadaşlar biçok kişi istemiş bunu forumda ma kimse bir link vermemiş.
    Smart2go içi Map loader ile ne telefona nede kart okuyucu ile karta yükleyemiyorum türkiye haritasını ki benim gibi biçok arkadaşta yükleyememiş. Any device or card reader no fount diyor. yani ne telefonu nede kart okuyucu görüyor.Acaba biri Allah rızası için yaa şu türkiye haritasını upload edip linkini verebilir mi????

yokmu elinde olan?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

tamam anladik ya iyiki baska bir topik daha var durup durup ayni seyi tekrarliyorsun onu yazacagina yardim etde n 90 a nasil yukleyecimi goster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: zolaxxx

söylediklerinde haklısın tabi ki.. daha önceki yazdıklarımı okursan bende aynı şeylerden bahsettim zaten.. yukardaki yazı bir arkadaşın sorusuna cevaptı sadece bunu burada da paylaşmak istedim.. özet olarak dediğim de benim aynı zaten gps iniz yoksa navigasyon işe yaramaz.. ama yok hem gps kullanmıcam hemde gprs diyor ve elinizde bir çeşit oyun gibi dursun bunun yanında iki şehir yada nokta arası uzaklık ölçümü yapayım derseniz o şekilde kullanabilirsiniz.. ayrıca demo yu başlatıp hızıda 70 km gibi tutarsan şehir içinde gps siz dolaşabiliyorsun çünkü demo sırasında sesli uyarıda var.. ama bunu yapmak deyim yerindeyse türk işi navigasyon olarak açıklanabilir:))) bunu yapıp yapmamakta size kalmış.. amacım bu konuda bilgi paylaşımı..
    eger tomtom un update zamanı gelirse o zmanda zaten son update in crackli dosyası çıkıyor dostum..
    ayrıca son bir ilave başlık için de teşekkürler daha önce öyle bir başlık oldugunu görmemişim.. pardon.. görsem onun altına yazardım..

Zolaxxx Asagidaki linkte konuyla ilgili daha detayli bir topic daha mevcut

http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/tm.htm

sevgili dostum üslubuna biraz daha dikkat et istersen.. burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.. eger forumda bununla ilgili yazıları diğer topiklerden bulurda telefona yüklersen oluyor.. o yüzden sürekli topik verilmesine agresif bir tepki vereceğine verilmiş olanı değerlendir göreceksin ki işine yarayan şeyler bulacaksın..

• zola dostum smart2go topigindeki yazim sana degil massive adli kendini begenmis sahisa bu adam sen ne yazarsan yaz hemen altina yok zaten topik vardi yok surdan devam falan yaziyor ben ona kizdim zira bu massive adli kisi bu navigasyon programlari satan bir kisi ve bu forumdan aldiklarini gittigidiyorda degisik isimlerde satiyor bunu tespit etik bir kac arkadasla onun icin sen ustune alinma
  • Merhaba arkadaşlar. Programı gayet güzel yükledim ve kullanıyorum. Fakat; Yukarıdan zoom yaparken, istanbul anadolu yakası tarafına "Yukarıdudullu" deyip duruyor. Uyuz oldum. Değiştiremedim. Bilen varsa rica.. Tşk...
  • arkadaşlar cahilliğime verin ama bir şey sormak istiyorum.
    gps alıcısı entegre olan cep telefonu var mı??
  • Var dostum.. Beklediğimiz N95... Dahili GPS'i var.. Ama S60 3th telefonların bazılarına smart2go programını yükleyerek en azından haritalardan yararlanabilirsin..
  • başlığı açan arkadaşa emeği için.. diğer katılımcı arkadaşlara bilgileri ve paylaşımları için
    mobilimcell sana da cevabın için teşekkür ederim
  • quote:

zola dostum smart2go topigindeki yazim sana degil massive adli kendini begenmis sahisa bu adam sen ne yazarsan yaz hemen altina yok zaten topik vardi yok surdan devam falan yaziyor ben ona kizdim zira bu massive adli kisi bu navigasyon programlari satan bir kisi ve bu forumdan aldiklarini gittigidiyorda degisik isimlerde satiyor bunu tespit etik bir kac arkadasla onun icin sen ustune alinma

tamam dostum mesaj alınmıştır
  • Bu tomtom dan daha iyiymiş , emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Yalnız arkadaşlar şöyle bir durum var, program telefona Türkiye haritası için internetten 24 mb küsür birşey yüklüyorya ben oldu da yarın öbür gün silmek istesem nerden silicem , hafıza kartını aradım cities klasörü var o da sadece 2 mb , 24 mb lık dosyayı nereye kaydediyor.
  • oda olmasi lazim yoneticiye baktinmi
  • Ya yöneticiye baktım fexplorer filan hepsinde arattım ama tam yerini bulamadım ,tam adresi bilen varmı hafıza kartı için.
  • yaa arkadaşlar şu türkiye haritasını Allah rızası için biri upload etsin yaa
  • Daha once N95 ana sayfasina yazmistim asagida alinti yaptigim haberi ama bu sayfayada yazmis olmamin daha dogru olacagini dusundum.

quote:

Orjinalden alıntı: moztuzcu

N95 icin bedava GPS Navigasyon yazilimi, Smart2Go dan farki eger dogru ise bedava navigasyon hizmeti sunmasi. Smart2go da haritalar ve bulundugunuz yeri gosterme bedava ama navigasyon bilgisi ucretli yanilmiyorsam:

Kaynaklar:

http://www.howardforums.com/showthread.php?t=1154047&page=1&pp=15
    http://www.amazegps.com/welcome.php
    http://www.amazegps.com/forum/viewtopic.php?p=694

amAze is proud to announce a world first - free navigation for the new Nokia GPS enabled Nokia N95!
    As you may be aware, the N95 has an integrated GPS module. Now, you can use your N95 phone to navigate without any subscription costs!

Getting gps permission error messages?
    If you're getting nasty GPS authorizations messages when running amAze please make sure you do the following:
    Menu / Tools / App. mgr.
    Scroll down, select "amAze", and choose Open
    Scroll down to "Positioning" and change value to "Ask First Time"

Yukledikten sonra eger hata mesaji aliyorsaniz soyle yapicakmisiz.

Menu/Araclar/Ugulama Yoneticisinden

"amAze" programini secin Ac diyin Seceneklerden Konumlandirmayi secin Konumlandirmadan Ilk Defasinda Sor secenegini isaretleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 3 Mayıs 2007; 18:54:38 >

• Daha önce ilgili bir sayfada başka bir donanım haber forum üyesi arkadaşın da yazdığı gibi "Amazegps" denilen programda Türkiye ile ilgili haritalar bulunmamaktadır. Zaten program henüz beta aşamasındadır. Hoş smart2go'da beta aşamasında ama en azından çok başarılı olmasa da yorumlardan okuduğum kadarına istinaden, en azından Türkiye haritası var. İstanbul Anadolu Yakası'nı Yukarı Dudullu diye göstermesinin haricinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tilsimkerim

Daha önce ilgili bir sayfada başka bir donanım haber forum üyesi arkadaşın da yazdığı gibi "Amazegps" denilen programda Türkiye ile ilgili haritalar bulunmamaktadır. Zaten program henüz beta aşamasındadır. Hoş smart2go'da beta aşamasında ama en azından çok başarılı olmasa da yorumlardan okuduğum kadarına istinaden, en azından Türkiye haritası var. İstanbul Anadolu Yakası'nı Yukarı Dudullu diye göstermesinin haricinde...

Belki eklerler, yada en azindan yurtdisina gidenler icin bir alternatif olur. Bu arada program java programi yazmayi unutmusum @bagamyanaleks hatirlatti.
  • arkadaslar bırakın bu smart2go yu gercekten wayfinder ile kıyaslanamaz bile..
    19 euroya satın alın wayfinder in earth beta programını smart2go dan 10 defa daha detaylı üstelik tüm avrupayı da kapsıyor...
  • Arkadaşa kızmadan önce link verdiği konuya bakarsan sayflarca bu işin nasıl yapıdığını anlatmış arkadaşlar ayrıca orada bütün harita ve programların linkleri var.Bence bak
    quote:

tamam anladik ya iyiki baska bir topik daha var durup durup ayni seyi tekrarliyorsun onu yazacagina yardim etde n 90 a nasil yukleyecimi goster
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orjinalden alıntı: zolaxxx

söylediklerinde haklısın tabi ki.. daha önceki yazdıklarımı okursan bende aynı şeylerden bahsettim zaten.. yukardaki yazı bir arkadaşın sorusuna cevaptı sadece bunu burada da paylaşmak istedim.. özet olarak dediğim de benim aynı zaten gps iniz yoksa navigasyon işe yaramaz.. ama yok hem gps kullanmıcam hemde gprs diyor ve elinizde bir çeşit oyun gibi dursun bunun yanında iki şehir yada nokta arası uzaklık ölçümü yapayım derseniz o şekilde kullanabilirsiniz.. ayrıca demo yu başlatıp hızıda 70 km gibi tutarsan şehir içinde gps siz dolaşabiliyorsun çünkü demo sırasında sesli uyarıda var.. ama bunu yapmak deyim yerindeyse türk işi navigasyon olarak açıklanabilir:))) bunu yapıp yapmamakta size kalmış.. amacım bu konuda bilgi paylaşımı..
    eger tomtom un update zamanı gelirse o zmanda zaten son update in crackli dosyası çıkıyor dostum..
    ayrıca son bir ilave başlık için de teşekkürler daha önce öyle bir başlık oldugunu görmemişim.. pardon.. görsem onun altına yazardım..

Zolaxxx Asagidaki linkte konuyla ilgili daha detayli bir topic daha mevcut

http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/tm.htm

• Tüm avrupayı kapsıyorda, Türkiye'yi kapsıyor mu?
  • ya bu işlemlerin kolayı yokmu bu map load edene kdr ooo hem tel kapalı kalıyor hemde cok uzun sürüyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.