Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün nokia N 70 ile verilen navigasyon paketini aldım.Fakat ben bu navigasyon olayını N73 de çalıştırmak istedim.Ne yaptıysam beceremedim,öncelikle smart2go yazılı hafıza kartı N73 e uygun değil,hafiza kartından çıkan program sanırım navtürk diye bir program normalde n70 e kartı taktığında smart2go diye çıkıyor bir klasörde ama n73 de çıkmıyor...programı atmamım bir yolu varmı? smart2go nun internet sitesinde program olarak da nokia maps var onu yükledim bu seferde dolaşım için para istedi...Ben nokia maps a 70 euro vermeden önce burada bilgisi olan arkadaşlara N73 de bu programı çalıştıabilirmiyim diye sormak istedim....
  • arkadaşlar ben telimi yeni aldım n73 me ve bi yerde bu programı gördüm ve yüklemeyi denedim.tele attım haritalar die bisi çıktı.bilgisayara da maploader ı yükledim.ama açılırken == No storage medium dedected.connect your device to your computer via USB usind data transfer mode .....== hatası veriyoo neden acaba.yukarda okudum sayfa 9 da ATI Cayatlsyt control kaldır demişler.bende sağ köşede ATI die bişi vardı kaldırdım PC den ama hala çalışmıyoo.bu data transfer mode ne oluyooo.yardımlarnızı bekliyorum
  • öncelikle programı doğru bir şekilde kurduğundan emin ol .. programı aç... haritada gezin 5-10 kb bişyler indirsinn. uygulamadan çık ... nedenmi gps programının((ama bi rproblem war gps modülü lazım sana )) telefonunda gerekli klasörleri oluşturabilmesi gerekli bir prosedür. sonrasında telefonu pcye baplarken bağlantı anında sana bağlantı tipini sorar(pc suite-aktarım modu-ortam yürütücü-yazıcı vs..) sen aktarım moduyla bağlandıktan sonra map loader ı çalıştırdığında açılması lazımm..

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 4 Ocak 2008; 23:07:26 >
  • işte programı hiç açamadım direk bu dediğim hatayı verdi kendileri maalesef :( bende aktarım modu diilde toplu depolama die bi seçenek var o sanırım.cities die bi klasör gördüm orda.programı doğru yüklediğimden emini,m ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

nokia n91e yukledim oldu..

kardeş nasıl yaptın bana anlatsana detaylı n91 de mem card yok
  • N91DE KULLANILAN HAFIZAYI "TELEFON HAFIZASI" SEÇİYORSUN. DAHA SONRAwww.nokia.com.tr den nokia maps telefona atıyorsun 3.0 mb bir dosya.Daha sonra aynı yerden nokia maploader pc yükledikten sonra kablo baglantısı ile güncelliyorsun.güncelleme bittikten sonra haritaları görebilirsin.

GPS-NAVİGASYON dünya üzerinde heryerde PARALIDIR.(ÜCRETLİ)bunu ben buldum beleşe kullanıyım yok.:))) simülasyon olarak ücretsiz ama gerçek zamanlı kullanabilmek için ücretlidir.;)

GPS İLGİLİ HER SORU BANA=)))
  • 3250'ye kuran oldumu bunu ?
  • Peki , bu Maps'i telefona aktifleştirdikten sonra , ne kadar kontör yiyor ?
    edit : telefon( Nokia N73 MusicEdition )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcan ~ -- 10 Mayıs 2008; 11:08:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: laconf

işlem sırası:
    http://www.smart2go.com/ adresinden

1-smart2go'yu yükleyin.telefonda bir kere çalıştırın
    2-maploader'ı yükleyin (pc'ye)
    3-card readerınız varsa hafıza kartını çıkartıp card readera takın ya da telefonu usb'den bağlayıp veri aktarma modunu seçin, tavsiyem card reader, çünkü işlem uzun sürüyor ve veri aktarım modunda telefonun gsm kısmı kapalı kalıyor.
    4-maploaderı çalıştırın, europe'dan türkiyeyi seçin ve + tuşuna basın, download'a basın

bu programı kullanmak için hafıza kartına ihtiyacınız var kartsız olmaz...

N73
    için oluyormu?
    vede kontör gidiyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısa Winston -- 25 Haziran 2008; 1:28:43 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.