Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: joseph1979

kazakistan haritası yokmuydu acaba ????

o bolgeye baktim ama haritalar ayrintili degil arkadasim...sekildeki gibi ...sokak cadde isimi falan yok sadece bu kadar ayrinti var smart2go haritalarinda ....

saygilar

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı
  • Ben NavTurk haritalarını denedim ama beceremedim :) Ya olmuyor yada ben kabiliyetsizim
  • Berdano

gps olmadigi icin benim icin cok gerekli bir program degil..ben harita olarak kullaniyorum ..birde yukarda deneyen birisi dolasim esnasinda key soruyor demisti bir arkadas..bende ondan sonra vazcaydim.cunki begenmez ayni klasörü geri atmam 2 saati gecer cünki 90 mb tan fazla oldu bende smart2go haritalari...wifi oldugu icin arada dunyanin merak ettigim bir bolgesini baglanip indiriyorum wlan ile..nasilsa beleş

• Anladım arkadaşım sağol. Zaten bende beceremedim :) :) :) Kurcalamaya gerek yok. bir yapan cıkarda anlatırsa denerim tekrar
    quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

Berdano

gps olmadigi icin benim icin cok gerekli bir program degil..ben harita olarak kullaniyorum ..birde yukarda deneyen birisi dolasim esnasinda key soruyor demisti bir arkadas..bende ondan sonra vazcaydim.cunki begenmez ayni klasörü geri atmam 2 saati gecer cünki 90 mb tan fazla oldu bende smart2go haritalari...wifi oldugu icin arada dunyanin merak ettigim bir bolgesini baglanip indiriyorum wlan ile..nasilsa beleş

• anlatti bir arkadas yukarda ....yada bir önceki sayfada ama sorununuda yazmişti key istiyormus diye..
  • TÜRKİYE --İSTANBUL HARİTASI BULAMAIYORUM VARSA LÜTFEN FORUMDA PAYLAŞIN
  • arkadaşlar ben bilgili arkadaşların denediklerini uyguladım herşey çok güzel çalışıyor yanlız avcıların haritasını sadece hafıza kartını çıkarınca gösteriyor hafıza kartını takınca ayrıntılı harita tekrar kayboluyor, bu sorun navtürk haritalarını yükleyince geçermi ( lütfen sende hafısa kartını çıkar kulan gibi cvp wermeiniz:D )
  • avcilar bende bu kadar ayrintili ............

• kardeş bende hafıza kartını çıkarınca taa sokaklarına kadar ayrıntı gösterio:) o nası bişi yaa
  • elimdeki haritadanda oldum yaa off:( yardım edin eccük:/
  • arkadaşlar navtürk haritaları ile çalıştığını söylediniz peki navtürk haritalarını nasıl bulabilirim......
  • cevap yok mu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

arkadaşlar navtürk haritaları ile çalıştığını söylediniz peki navtürk haritalarını nasıl bulabilirim......

quote:

Orjinalden alıntı: TT75

Merhaba Arkadaşlar,

Sayenizde burda pek çok şey öğrendim, çok teşekkürler hepinize. N73'üme nokia maps (smart2go'dan indirip) kurdum. Telde Haritalar diye bir program kuruldu. cc_man'in haritalarını private\20001f63 klasorune yukledim falan calisti neyse. Belki bilenler vardır ama ben şunları denedim ve super oldu:

1. oncelikle kartta rootta private\20001f63 altındaki klasore gerek yok sanırım, rootdaki cities klasoru yeterli. zaten piravate daki 20001f63 klasörünü sildim ve program calismaya devam ediyor. Ama haritanın detayı cok kotuydu. Yani pendik kartal tuzla falan hic yoktu.

2. Bunun uzerine kuzenim navturkun haritalarını yukledi karta. Dosyaların extensionu nokia maps ile aynı, yani cdt. Ve navturkun 2 dosyası vardı. Bunu da soyle yaptik. cities\diskcache klasorunun icini sildik, sadece klasor adı kaldi. navturkun dosyalarını cities klasorune koyduk. nokia mapsi calistirdik. ve diskcache in içini doldurdu. Sonunda da detaylı haritalara erişebildim. Her yer detaylı valla. Navturk dosyalarının adı: turkey_navturk.cdt ve navturk_en_en_turkey_city_42_vwsy.cdt

3. Haritali resimler ve navturk dosyalarını su anda koyma imkanım yok ama en kısa zamanda koymaya calışacagım.

4. Daha once bunu deneyen oldu ve soylendiyse tekrar için kusura bakmayın. Simulasyon guzel ama BT GPS im olmadıgı icin gercek dolasımı deneyemedim. Yakinda onu da alicam ve yolda kalmicam insallah :)

5. İlave olarak karaköyden eminonune galatakoprusunden gecirdi :)

Herkese iyi çalışmalar...

quote:

CC_MAN

dosyaları ekliyorum:

http://rapid share.com/files/63714130/navturk_maps.zip.html

Ayrica maploader ile indirdigimiz haritada gorunmeyen Pendik'in bu haritadaki goruntuleri:

• Selamun aleykkum ya kardesler beım kontorum gitti nasıl ucretsız kulanacagım bunu ! bilen yok mu !
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu

arkadaşlar navtürk haritaları ile çalıştığını söylediniz peki navtürk haritalarını nasıl bulabilirim......

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Sayenizde burda pek çok şey öğrendim, çok teşekkürler hepinize. N73'üme nokia maps (smart2go'dan indirip) kurdum. Telde Haritalar diye bir program kuruldu. cc_man'in haritalarını private\20001f63 klasorune yukledim falan calisti neyse. Belki bilenler vardır ama ben şunları denedim ve super oldu:

1. oncelikle kartta rootta private\20001f63 altındaki klasore gerek yok sanırım, rootdaki cities klasoru yeterli. zaten piravate daki 20001f63 klasörünü sildim ve program calismaya devam ediyor. Ama haritanın detayı cok kotuydu. Yani pendik kartal tuzla falan hic yoktu.

2. Bunun uzerine kuzenim navturkun haritalarını yukledi karta. Dosyaların extensionu nokia maps ile aynı, yani cdt. Ve navturkun 2 dosyası vardı. Bunu da soyle yaptik. cities\diskcache klasorunun icini sildik, sadece klasor adı kaldi. navturkun dosyalarını cities klasorune koyduk. nokia mapsi calistirdik. ve diskcache in içini doldurdu. Sonunda da detaylı haritalara erişebildim. Her yer detaylı valla. Navturk dosyalarının adı: turkey_navturk.cdt ve navturk_en_en_turkey_city_42_vwsy.cdt

3. Haritali resimler ve navturk dosyalarını su anda koyma imkanım yok ama en kısa zamanda koymaya calışacagım.

4. Daha once bunu deneyen oldu ve soylendiyse tekrar için kusura bakmayın. Simulasyon guzel ama BT GPS im olmadıgı icin gercek dolasımı deneyemedim. Yakinda onu da alicam ve yolda kalmicam insallah :)

5. İlave olarak karaköyden eminonune galatakoprusunden gecirdi :)

Herkese iyi çalışmalar...

quote:

CC_MAN

dosyaları ekliyorum:

http://rapid share.com/files/63714130/navturk_maps.zip.html

Ayrica maploader ile indirdigimiz haritada gorunmeyen Pendik'in bu haritadaki goruntuleri:

kardes bu dosyaları nere ekliycezzz bır yadımcı olun yoksa kafayı yiycem

• programı nerden indirebilirim?
  • www.smart2go.com
  • Nokia Maps Haritaları Yenilendi...

25.3 küsür gibi boyuta ulaştı. Aynı zamanda MapLoader programıda 1.3 sürümüne güncelleşti.

Dikkatle Duyurulur...
  • navtürk haritalarını anlatan arkdaş klasör isimlerini doğru verdiğinden emin mi? yani citiese atmakla olmuyo
  • doğru smart 2go programı ve navtürk haritaları beraber çalışıyor.sokaklar falan gayet detaylı ama gideceğin yeri göstermiyor.yani rota belirle diosun.olduğun yeri ve gitmek istediğin yeri yazıyosun rotayı göster diyosun gösteriyor.ama dolaşmayı başlat diyince discaimler at purscase diyor.
    N70te kullanıyorum ben bunu. klasörüm de haritalar die bişey çıkıyor ama rota belirleyip de dolaş diyemiyorum purscase diyor ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 26 Aralık 2007; 18:31:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.