Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin.yani bu sorun kim çözerse helal olsun dicem.ben verilen dosyaları hafıza kartıma yükledim programı açtım fakat hiçbirşey olmadı sarı ekran duruyor.harita falan gelmedi ne yapmama gerekiyor.Program sayesinde atmak istiyorum haritaları ondada aynen şu hatayı veriyor
    Connection to the storage medium has been interrupted.Attach your storage medium and retry. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu?
  • Sorununu tam manası ile yazmamışsın yaptıgın adımları biraz daha detaylı yazarsan eminim çözüm üretmek daha kolay olurduu..

Haritaları yüklemeden önce telefona kurdugun progrmı bir kere çalıştırdıktan sonra mmc karta dosyaları yüklemeyi dene (yüklediğin dosyanın içinde haritaların oldugundan eminsen tabi)... Programı açınca * ve # tuşları ile tetaylara ine bilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

arkadaşlar lütfen yardım edin.yani bu sorun kim çözerse helal olsun dicem.ben verilen dosyaları hafıza kartıma yükledim programı açtım fakat hiçbirşey olmadı sarı ekran duruyor.harita falan gelmedi ne yapmama gerekiyor.Program sayesinde atmak istiyorum haritaları ondada aynen şu hatayı veriyor
    Connection to the storage medium has been interrupted.Attach your storage medium and retry. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar.lütfen yardım edin.

bu hatanın nedeni ATI Catalyst'in kurulu olması olabilir. PC'inde ATI Catalyst Control yüklü ise kaldır öyle dene haritaları atmayı.
  • Ne alaka bende de o hatayı veriyor.bende atı kurulu
  • laconf,
    yardimin icin tesekkurler..Bende de ayni sorun vardi, ATI Catalyst Control Centre' i kaldirdiktan sonra duzeldi

quote:

Orjinalden alıntı: laconf

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatdzgn

arkadaşlar lütfen yardım edin.yani bu sorun kim çözerse helal olsun dicem.ben verilen dosyaları hafıza kartıma yükledim programı açtım fakat hiçbirşey olmadı sarı ekran duruyor.harita falan gelmedi ne yapmama gerekiyor.Program sayesinde atmak istiyorum haritaları ondada aynen şu hatayı veriyor

bu hatanın nedeni ATI Catalyst'in kurulu olması olabilir. PC'inde ATI Catalyst Control yüklü ise kaldır öyle dene haritaları atmayı.

• Gerçekten çok güzel bişey N73 de denedim harika oldu mahallemdeki dönerci bile var Adresiyle

• arkadaslar sorunumu cozemedim zaten cozulmuyormus.son versiyondan kaynaklanan bi sorun var.haritaları atsamda acılmıyor programda malesef.nedense böyle bişey yapmışlar.gps yada gprs desteği istiyor her şekilde.
  • CC_MAN navturk haritalarını inceleyebildin mi? Ben bir GPS cihazı buldum. Cok deneme fırsatım olmadı henuz, başta bir sorun yoktu ama şu anda program (ya da harita sanırım) key istiyor rota ile dolaşmak istediğimde. Sen de yaşadın mı bu sorunu?
  • smart 2 go programı ile navtürkün haritaları çalışıyor gayet de güzel ama royaltek bluetooth gps alıcı alsak ikisini bir kullanabilirmiyiz acaba.yani en azından ben yolda giderken hareketli olarak nerden gitttiğimi gösterse yeter.deneyeniniz var mı?
  • 1. Bugun ben nokia maps+navturk haritasını BT GPS cihazi ile denedim. Gittigim yeri gosteriyor. Ama benim istegim rota. Malesef bunun için key istiyor. Yok mu bunun bir çözümü?

2. N73'e tomtom ve route66 da kurdum. Ancak route66 için Türkiye haritası yok sanırım. Tomtom için de doğu avrupa haritası varmış ancak 1.6 GB civarında yer tutuyormuş, ben de ise 1 GB lık kart var. Yok mu bunun küçük boyutlusu acaba?
  • N95 im in haritalari son versiyon, maps programi da. Eger N95 iniz varsa bir Gayrettepe ve Sisli kismina detayli olarak bakin ne goreceksiniz, harita yanlis. Ben Istanbul Avrupa yakasini bilenler icin ben Akaretler yokusunu cikip Mackaya vardigimda N95 in GPS i Maps de beni yanlis haritasinda Gayrettepede gosteriyordu sadece yuhhhhhhh :

N95 teki haritaya ornek:
     Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

Google Maps sitesindeki daha dogru harita (Bu haritada tam dogru degil. En dogru Istanbul haritasi IBB sitesinde ama nedense erisemedim):

NOT: Merak edenlere, haritayi silip defalarca tekrar kurdum. Maps programim son versiyon. Evet haritalarim guncel. Yani Nokia nin Istanbul haritasi yanlis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 4 Kasım 2007; 14:18:16 >

• N70 cihazıma harita yüklemek istiyorum, telefona atacağımız dosyayı istiyorum arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, yukardaki linkler ölü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

N70 cihazıma harita yüklemek istiyorum, telefona atacağımız dosyayı istiyorum arkadaşlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, yukardaki linkler ölü.

You have requestedhttp://rapid/share.com/files/45246818/smart2go___MapLoaderSetup.rar (27230 KB).

haritalari istedin sanirim
    imzam altindaki linktede var baska bir link raapid i kontrol ettim hala calişiyor..sis dosyasi 3rd dir yanliz onu siteden indirmen gerek

• Map loaderi yükledim N70 cihaza, şimdi haritalar lazım, haritaları tam olarak nereye atmam lazım hafıza kartında?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 3rd de private kalasoru icine atiyor ..ama sunu yap ..programi bir kez caliştir ve asagidaki benzer dosyalar hafiza kartinda olusturmuşmu ona bak ...n70 dedin 2rd oldugu icin dosya sistemi farklidir.n70 te harita kullanmamiştim ...bir dene

sunuda yapabilirisin;
    prgrami bir kez caliştiririsan program gidip hafiza kartina dedigim gibi bir klasor aciyor..programi kapat ve maploader i caliştir.. cardreader olarak bagla.ve netten de yukleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 8 Kasım 2007; 23:05:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Map loaderi yükledim N70 cihaza, şimdi haritalar lazım, haritaları tam olarak nereye atmam lazım hafıza kartında?

quote:

Orjinalden alıntı: falconbir

selam arkadaşlar

cc_man arkadaşın düzenlediği smart2go'yu bende

N70 kullanıcıları için hazırladım
    (Bende o kadar çok uğraştım ki sonunda n70 de nasıl çalıştırıldıgını deneme yanılma yöntemi ile buldum.Artık N70 kullanıcıları daha kolay çalıştıracak )

Linki aşagıda,
    indirilecek dosyanın içersinde ayrıntılı bir şekilde N70 e smart2go nun nasıl kurulup çalıştırılacagı detaylı bir şekilde anlattım.

http://rapid share.com/files/60915622/N70_i_in_smart2go___map_loader.rar.html
    (d ve s arasındaki boşlugu kaldırın)

Önceki sayfadaki bu bilgileri tekrar etmek işini dahada kolaylaştıracak sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 9 Kasım 2007; 0:14:54 >

• Navturk dosyalarını N95 e nasıl yukleyebiliriz???

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

smart2go haritalarinda pendik kartal civari bundan daha ayrintili degil.
    link icin sagol indirdim en yakin zamanda haritalari yukleyecegim.farklari buraya yazarim..tesekkurler
    saygilar

• yüklenebilir sanirim.denemedim..ben sadece harita olarak gerektiginde bakiyorum N80 kullaniyorum ve smart2go nun haritalarini degiştirmedim daha ...gps ilgimi cekmiyor kisacasi..cunki tam ayrintili bir gps haritasi hala yok belli bölge ve sehirler disinda ...harita niyetine kullanmaya devam

saygilar
  • kazakistan haritası yokmuydu acaba ????
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.