Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla yükledim hepsini herseyi yaptım programı actım bos sayfa cıkıyo yeni yeni ilgileniyorum buseylerle acemiyim anlıcanız bi açıklama yapabilirmisiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurty_pirate -- 17 Eylül 2007; 19:23:57 >
  • beyler n 95 ee smart 2 go kuruyom en az 5 dakika sürüyor yüklenmesi yüklendi mesajini aldikdan sonra bakiyom program kurulmusmu diye icinde yok program kurulmamis niye böyle yapdi anlamadim ve progr.-man. yüklenmedi yaziyor sizin bir fikriniz varmi niye böyle yapdi (problem harita yüklemede degil programin kurumundadir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurty_pirate

walla yükledim hepsini herseyi yaptım programı actım bos sayfa cıkıyo yeni yeni ilgileniyorum buseylerle acemiyim anlıcanız bi açıklama yapabilirmisiniz??

yaptigin işlemleri sirasi ile ve telefon marka modelini yazarsan o sekilde yardimic olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: okay020

beyler n 95 ee smart 2 go kuruyom en az 5 dakika sürüyor yüklenmesi yüklendi mesajini aldikdan sonra bakiyom program kurulmusmu diye icinde yok program kurulmamis niye böyle yapdi anlamadim ve progr.-man. yüklenmedi yaziyor sizin bir fikriniz varmi niye böyle yapdi (problem harita yüklemede degil programin kurumundadir)

programin sis dosyasini bir dehttp://www.smart2go.com/en/download tan ve Select your mobile phone:n95 i secerek indir yuklemeyi dene
  • oldu sagolasin kardes birde bir sorum olacak sana cevaplarsan , iyi anlayamadim simdi bir kac kisi soyluyor para filan gitmis kontör filan simdi ben doldurmali kart yok faturali hat olandan var simdi bir yanlis yapsa hesap acayip kabarir su navigationnun para gitmemesi icin sebeke ayarlarin bir ayar yapiliyormus nasil oluyor teker teker anlatirmisin teskurler
  • Arkadaşlar,ben söylenenleri harfiyen yaptım ve herşey çalışıyor. Gps cihazım yok simulasyonu kullanıyorum.benim sorum:
    simulasyonda araç hızı 50 km de sabit bunu değişTirmenin bir yolu yokmu?

bi de bu şebeke kontur olayını bende merak ettim varmı ayar falan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okay020

oldu sagolasin kardes birde bir sorum olacak sana cevaplarsan , iyi anlayamadim simdi bir kac kisi soyluyor para filan gitmis kontör filan simdi ben doldurmali kart yok faturali hat olandan var simdi bir yanlis yapsa hesap acayip kabarir su navigationnun para gitmemesi icin sebeke ayarlarin bir ayar yapiliyormus nasil oluyor teker teker anlatirmisin teskurler

arkadaslar program artik elinizin altinda
    secenekler/ayarlarsebeke/sebekeyi kullan *hic bir zaman i secmeniz gerek baglanmasin diye zaten ben tr haritasini ve turkce ses paketini verdim.ses paketi icin similasyon baslatin sebeke yi sonra kapatin
    50 km hiz i degistiremezsin cunki bluetooth bir GPS cihazi alirsan o zaman sana gercek hiz degerlerini gosterir
    gerisini de karistirin ögrenin korkmayin bozulmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

walla yükledim hepsini herseyi yaptım programı actım bos sayfa cıkıyo yeni yeni ilgileniyorum buseylerle acemiyim anlıcanız bi açıklama yapabilirmisiniz??

yaptigin işlemleri sirasi ile ve telefon marka modelini yazarsan o sekilde yardimic olabilirim

n73 "nokia_maps_1_0_s60_3rd_ed" yi yükledim tele "MapLoaderSetup.1.0w7.02" exe indirip pc ye yükledim ordan telefona türkiyeyi yükledim o kadar tsk. şimdiden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurty_pirate -- 18 Eylül 2007; 17:24:05 >
  • Aynısını bende yaptım yani o nokia maps ı sonrada prog yükleyip usb ile depolama modunda attım.Sonra uncurrecp mi ne öyle bişey dedi tamam dedim.Ama harita yüklenmemiş?

Cc_man başka yere yükleyebilirmisin dosyanın en yeni halini malum mayıstan beri değişmiştir mutlaka.zaten ben o serverden indiremedim.Flashgetle ie7 ile ve mozillayla indrimeye çalıştım.Hep yarıda kesti.İnş.Cvp verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 18 Eylül 2007; 19:59:50 >
  • quote:

n73 "nokia_maps_1_0_s60_3rd_ed" yi yükledim tele "MapLoaderSetup.1.0w7.02" exe indirip pc ye yükledim ordan telefona türkiyeyi yükledim o kadar tsk. şimdiden .

telefonda programi bir kez caliştir.(caliştirdiginda kartin icine bir klasor acacak program.. caliştirmazsan MapLoader no stoge card olarak görür yoksa )
    maploaderi ac data kablosunu toplu depolama modunda sec ve daha sonra maploader i caliştir turkiye haritasini sec ve yukle.yukleme uzun surecektir..olay bu
    saygilar
  • arkadaslar bunla ugrasmaniza gerek yok benim alanima atiyorum simdi linki asagida verecegim.
    map loader falan ugrasmayin .
    indirdiginiz klasordeki 20001f63 klasörünü dogrudan hafiza kartinizdaki private klasörü icine atin ve programi caliştirin bu kadar
    saygilar

paylasim alanima atamiyorum ama rapid e atmistim daha once link calişiyor

http://rapid share.com/files/45246818/smart2go___MapLoaderSetup.rar.html

hafiza kartinin goruntusu bu sekilde olacak
    G:\private\20001f63

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 19 Eylül 2007; 1:27:18 >

• haritalar güncellendimi ne öle duydum sanki? doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

telefonda programi bir kez caliştir.(caliştirdiginda kartin icine bir klasor acacak program.. caliştirmazsan MapLoader no stoge card olarak görür yoksa )
    maploaderi ac data kablosunu toplu depolama modunda sec ve daha sonra maploader i caliştir turkiye haritasini sec ve yukle.yukleme uzun surecektir..olay bu
    saygilar

===}cok saol walla çalıstırmamıstım ben ok şimdi yüklüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

haritalar güncellendimi ne öle duydum sanki? doğru mu?

valla benim haritalar güncellenmedi de sitedede guncellendigini sanmiyorum sadece sis dosyasi benim verdigim bironceki surum.ve n80 de yeni sis dosyasi yukluyken kendi kendine kapaniyordu program; bende eskisi ile harita olarak kullaniyorum.
    saygilar
  • arkadaşlar, ben 6120c kullanıyrum, maploader ı tele kurmak istedim lakin sis olduğundan sanırım pc suiteden tele aktardıktan sonra programı kurmuyor, yükleme iptal edildi diyor, yarımcı olur musunuz
  • arkadaşlar ben n80 e yükledim smart2go yu.. fakat haritada gezmek biraz yavaş.. sizdede böylemi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: k0rayy

arkadaşlar ben n80 e yükledim smart2go yu.. fakat haritada gezmek biraz yavaş.. sizdede böylemi acaba??

evet
  • arkadaşlar daha önce yazdık diyip bana kızıcaksınız ama...
    turkişi elli kere sorucaz illa...

bu sis'li dosyayı telefonun hafızasına atıp bi kere calıstırcam...
    map loader bilg.da onunla haritayı bilgisayara indiricem,ordan hafıza kartına,kartta telefona takıcam..
    sora calıstırmaya baslıcam...

budur diilmi?
  • selam arkadaşlar

cc_man arkadaşın düzenlediği smart2go'yu bende

N70 kullanıcıları için hazırladım
    (Bende o kadar çok uğraştım ki sonunda n70 de nasıl çalıştırıldıgını deneme yanılma yöntemi ile buldum.Artık N70 kullanıcıları daha kolay çalıştıracak )

Linki aşagıda,
    indirilecek dosyanın içersinde ayrıntılı bir şekilde N70 e smart2go nun nasıl kurulup çalıştırılacagı detaylı bir şekilde anlattım.

http://rapid share.com/files/60915622/N70_i_in_smart2go___map_loader.rar.html
    (d ve s arasındaki boşlugu kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconbir -- 7 Ekim 2007; 22:26:29 >
  • slm arkadaşlar.yakın zamanda n73 almak istiyorum(gps olayı için).sürekli seyahat ettiğim için gps çok lazım oluyo.daha önce siemens sxg75 almayı düşündüm(sırf gps için)ama o tel inde epey sorunu var.

şimdi sizden ricam n73 ile bu programi sağlıklı olarak çalıştırabilir miyim.tsk
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.