yahu beyler bunda n70 n73 felan diyolar n80 olmuyomu yani
diorum ki bu smart2go nun lisans derdine n asıl derman olacaz yok mu yaw bilen
haritalar ne zaman güncellencek yaw
haritaların son halini ve seslerini private klasörüne yüklenecek şekilde birisi upload edebilir mi? map loader la sorun yaşıyorum direk klasöre atılacak şekilde türkiye haritası ve sesleri lazım yardımcı olursanız sevinirim
CONNECTION TO STORAGE MEDIUM HAS BEEN INTERRUPTED. ATTACH YOUR STORAGE MEDIUM AND RETRY.
bu sorunla karşılaşan var mı? 2 farklı kartla önce maps uygulamasını telefonda açıyorum kapatıp pc ye data aktarım modunda bağlıyorum (windows kart içeriğini gösteriyor) map loader ı açıyorum yine sorun yok haritayı seçiyorum yüklüyor burda da sorun yok ancak indirdiği haritayı karta atacağı zaman tak yukardaki hatayı veriyor çıldırttı 2 gündür bununla uğraşıyorum lütfen bu sorunu çözebilen ya da private klasörüne atılacak şekilde haritaları ve seslerin son halini birisi upload edip koyarsa rahatlıcam bıktım aynı şeyleri yapmaktan bir sonuç alamadım...
teşekkürler ama cc man in olanlarsa bu verdiğin burdaki haritalar güncellemeden önceki ben sonrakini arıyordum yani son halini levendis sağolsun diğer n95 konularına koymuş imzasındaki paylaşım alanından sen de yeni versiyonu indir bence güncel olan son hali o çünkü
teşekkürler ama cc man in olanlarsa bu verdiğin burdaki haritalar güncellemeden önceki ben sonrakini arıyordum yani son halini levendis sağolsun diğer n95 konularına koymuş imzasındaki paylaşım alanından sen de yeni versiyonu indir bence güncel olan son hali o çünkü
ben N80 de yeni surumu kullanirken programla ilgili hatalarla karsilastigim icin eski surume dondum..haritalar zaten ayni sadece sis dosyasi farkli bildigim kadar.bizde dahili gps olmadigi icin programi sadece harita olarak kullaniyorum..en azindan benim verdigim linkte izmir i yunanistana bagli gostermiyor
quote:
Orjinalden alıntı: LeVeNdiS
TÜRKİYE HARİTASI VE YÖNLENDİRME SESİ (PRIVATE KLASÖRÜ İÇİN HAZIR)
NOKIA MAP LOADER İLE YÜKLENMİŞ TÜRKİYE HARİTASI VE TÜRKÇE YÖNLENDİRME DOSYASINI YÜKLEDİM ARKADAŞLAR... Yalnız dikkat.. rar uzantılı dosyayı açınca içindeki txt dosyasını okuyun. Private klasörünü komple kopyalamayı tavsiye etmiyorum..
smart2go dolasım mı sorunu na diorum bi care bulsak diorum
quote:
Orjinalden alıntı: SEIKO smart2go dolasım mı sorunu na diorum bi care bulsak diorum
SEIKO vallah bu konuda bir sey diyemiyecegim cunki sadece harita olarak kullaniyorum ben n95 alirsam yada BT gps cihazi o zaman ancak deneme firsatim olacak..o zaman yapariz bir karisiklik
ben N80 de yeni surumu kullanirken programla ilgili hatalarla karsilastigim icin eski surume dondum..haritalar zaten ayni sadece sis dosyasi farkli bildigim kadar.bizde dahili gps olmadigi icin programi sadece harita olarak kullaniyorum..en azindan benim verdigim linkte izmir i yunanistana bagli gostermiyor
haritalar da güncellendi ama çok büyük değişiklikler yok dediğin gibi ama ben bu dosyayı da indirdim içinden de map loader ve maps uygulamalarının eski sürümleri çıkıyor onun için başka indirecek arkadaşlar da varsa yeni sürümü denemelerini ima etmeye çalıştım sadece
bende senin n95 topigindeki yazindan dolayi konuyu burayada yapiştirdim zaten ..dedigin dogru cunki n95 te sanirim program sorunsuz calşiyor..n80 bazen kendi kendine kapandigi icin ben eskisi ile idare ediyorum.üst konuyada atacagim zaten ..tabi once kullanicilardan olumlu yada olumsuz birsey gelecekmi diye yorum bekledim sadece
TÜRKİYE HARİTASI VE YÖNLENDİRME SESİ (PRIVATE KLASÖRÜ İÇİN HAZIR) 20mb lik dosyayı indirdim.smart go 2 den haritalar adlı sis dosyasını kurdum.ama haritalardan bulamıyırum.private klasörünün içine atttım.ne yapmam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ats2017
TÜRKİYE HARİTASI VE YÖNLENDİRME SESİ (PRIVATE KLASÖRÜ İÇİN HAZIR) 20mb lik dosyayı indirdim.smart go 2 den haritalar adlı sis dosyasını kurdum.ama haritalardan bulamıyırum.private klasörünün içine atttım.ne yapmam lazım.
kart taki gorunum bu sekildemi?
hayır.diskcache ve turkishin in önünde sayılar olan klasörler var.bir de english klasörü yok.senin yolldaığını 20 mb lık dosyayı bilg. indirdim.sonra usb den n70 a telefona attım.private klasörünün içine.ne yapmam lazım şimdi.
yukarda belirttim benim verdigim sis dosyasi v3 icindir bu bir. n70 kullaniyorum diyorsun bu işlem s60 v3 icin o sekildedir.senin makina v2.bence kendin map loader ile yapmalisin internet uzerinden.cunki n70 te private klasoru varmi yokmu bilmiyorum.iyisimi sunu yap sen sanirim siteden n70 icin olan sis dosyasini kurmussun telefona bu calişiyor simdi.benim verdigim degilde maploader i ac oradan tr yi sec o sekilde internetten dosyayi yukle.cunki bizde private kalsoru icine programi bir kez caliştirdigimizda o 20001f63 klasorunu olusturuyor program kendisi ..sen n70 kullandigina gore program baska bir yere yeni bir klsor acmistir yani.ya kart icince o klasoru bulup haritalari onun icine at yada maploader ile internetten yukle..simdilik aklima gelen bu saygilar