Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki internetten nasıl yükleyecem.pc bağlantısıyla mı,telefon la mı.bir de benim card pkuyum yok.telefona usb den attım.firefoxla değişiklik yaptım.n70 le çalıştıran var mı_
  • kart okuyucuya gerek yok telefonunun bu özelligi var zaten
    yapman gereken .
    telefonunda birkez bu programi caliştirmalisin.haritalar ayrintili olmayacaktir,programi kapatip cik.daha sonra data kablosunu tak telefona ve toplu depolama modunu sec ve map loader i caliştir.odara hafiza kartini gorecektir program ve turkiye yi sec ve yukelem islemini baslat,bu kadar
    saygilar
  • toplu depolama modunu nerde seçeceğim .telefonda mı pcdeki map loader programında mı
  • Emegi gecen herkeze verdigi bilgilerden dolayi cok tesekkur ediyorum.. N95 alali 1 ay oldu ve sirf navigasyon ozelligi icin aldim.. Entegre gps olmasi bayagi ilgimi cekmisti.. Daha sonra ogrendimki bu gps sadece nokianin lisansli programinda calisiyormus.. Dider yukledigimiz programlarda gps tanimiyormuss.. Bu verdiginiz bilgiler dahilinde bu smart2go programini ve map loadre programini indirdim.. BUnlar vasitasiyla haritalarida indirdim..
    Benim sorum
    1 - Bu haritalar otomatik telefonami kaydoluyor yoksa pcden ekstra bisiler yapmam lazimmi
    2 - Bu gps bu sefer bu haritalari tanicakmi
    Simdiden ilgilenenlere cok tesekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: espinho

eger birileri birşey diyorsa inceleyın sonra suclayın

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

espinho arkadasim bu hangi program ..smart2go degil kanimca teleatlas yaziyor sag altta ?benim kullandigim programla alakasi yok senin haritalarin teleatlastan alinma su n70 ile satilan teleatlas haritlar ile parali satilan smart2go haritalari bu sanirim..asagidaki resimde farki gorebilirsin..ben kendi sitesinden indirdim ve buraya upload ettim.sizin nerden aldiginiz bilemem..ayrica kimse kimseyi sucladigi yok .hadi sen resim koy dedim buraya benim yazimdan 1 ay a yakin bir sure sonra resim koyuyorsun.."attın sen kanimca" gibi bir laf ettim..o yaziyi ilk yazan arakadasada ..laf kalabaligi yapacagina senin gibi resim koyar daha o zaman bu konu cozulurdu..ayrica resimlerdeki farkliligi programi kullanan biri olarak daha o zaman uyanman lazimdi buraya 1 ton resim koydum..benim haritalarimda bak bakalim sag altta teleatlas yazisi varmi

saygilar

Gördüğünüz gibi almışbaşını gidiyor arkadaş.
    Madem ki o kadar çok istiyorsun al sana ekran görüntüsü.Sanırım susman için yeterli

Bir de ben nette 20 saatimi harcamıyorum ki senin her dediğine cevap atayım anında.

• e60 var bende suan ki haritalarda 352X416 olan telefon yok cc_man in verdiği haritayı kurcam ama güncelleme var mı yada data kabloyla kurmak istersem nolcak niede bu çözünürlüğe uygun telefon yok
  • yanlız yukardaki resime dikkat edrseniz aydın. yunanistan yazıo yuh yani
  • herdem09

once ne yazdigimi okusan gereksiz laf kalabaligi yapmaya devam etmezdin.alinti yaptigin resime bak altinda yazdiklarimi oku oncelikle..ama okumak sana uzak bir sey belliki orada kullandigimiz haritalar farkli diyorum sen hala gereksiz iletilere devam ediyorsun.hala kullandiginiz telefon ve harita programi nedir onu bile yazmadiniz..ben smart2go dan indirdim ve bendeki teleatlas haritalari degil n80 de kullaniyorum.kapiş
    anladi sen kanimca....
  • 2 sorum olcak bir tanesi cc_man e yuklediğin dosyayı kurdum harita gayet güzel çalısıyor teşekkürler ama ses olayını becernmedim seceneklerde turkce yok ingilizce secsemde ses yok neden acaba

diger sorum ise rota belirleyip simulayon başlattıgımda sağ solu oku oynatırsam işareti takip etmeyi bırakıyor onu tekrar nasıl kilitleyebilirim yoksa kopo gidiyo benip joyistikle takip etmem gerekiyor umarım anlatabilmişimdir

2 dedim ama birşey daha ekliyim imlec her actıgımda berlinde baslıyor bunu istanbul olrak nasıl değiştircem teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 18 Ağustos 2007; 23:00:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

2 sorum olcak bir tanesi cc_man e yuklediğin dosyayı kurdum harita gayet güzel çalısıyor teşekkürler ama ses olayını becernmedim seceneklerde turkce yok ingilizce secsemde ses yok neden acaba

diger sorum ise rota belirleyip simulayon başlattıgımda sağ solu oku oynatırsam işareti takip etmeyi bırakıyor onu tekrar nasıl kilitleyebilirim yoksa kopo gidiyo benip joyistikle takip etmem gerekiyor umarım anlatabilmişimdir

2 dedim ama birşey daha ekliyim imlec her actıgımda berlinde baslıyor bunu istanbul olrak nasıl değiştircem teşekkürler

1-ses ile ilgili sorun bende de var hafiza karti bozuldu yenisini aldim yedeklerden geri yukledim simdi bendede ayarlar/genel/sesli rehber de turkceyi sectigimde bendede ses yok ama zaten telefona format atacagim o zaman sorunu cozebilirim yazarim bunu.........
    2-joistige dokunma baska cözümü yok
    3-egerki bir bluetooth GPS aleti alirsan o zaman bulundugun yer olarak makina kendisi degistiriyor standart berlin olarak cikar.
    saygilar

• cok tesekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

2 sorum olcak bir tanesi cc_man e yuklediğin dosyayı kurdum harita gayet güzel çalısıyor teşekkürler ama ses olayını becernmedim seceneklerde turkce yok ingilizce secsemde ses yok neden acaba

1-ses ile ilgili sorun bende de var hafiza karti bozuldu yenisini aldim yedeklerden geri yukledim simdi bendede ayarlar/genel/sesli rehber de turkceyi sectigimde bendede ses yok ama zaten telefona format atacagim o zaman sorunu cozebilirim yazarim bunu.........
    2-joistige dokunma baska cözümü yok
    3-egerki bir bluetooth GPS aleti alirsan o zaman bulundugun yer olarak makina kendisi degistiriyor standart berlin olarak cikar.
    saygilar

• zzzzz

1.sorunun cevabini vereyim format attim az once yukledim tekrar..bir similasyon baslatmadan once sebeke kullanimina bir kez izin ver o sekilde baslasin simulasyon daha sonra kapatirsin sebekeyi.. sesli rehberde dil secebilmek icin sebeke ile baglandiktan sonra dil secimini onayliyor tanimli hale geliyor..sesli rehber calişiyor artik
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 19 Ağustos 2007; 19:03:02 >
  • evet sesli rehberi çalıstıdım netten cekti ama ingilizce :) hos pekte bişey soylemiyor turn right turn left
  • aslinda netten cekilmis halini ben vermistim benim yukledigim pakette olmasi gerek turkcesi.yada turkcesini secseydin.dil destegini turkce secmeyi dene olmasi gerek
  • slm cc_man kardes ben N80 İE kullanıyorum smart2go programını yuklemek ıstedım verdıgın 25 kusur mblık dosyayı indirdim programı tele yukledım bı ıkı defa programı actım çalıstırdım hatta ılk açtıgımda sebeke alımını acık yaptım bılmedıgım ıcın butun kontorlerım gıttı neyse programı çalıstırmama ragmen prıvate dosyası olusmadı onun yerıne cities adında bı klasor olustu hatta 20001f63 adlı klasorde cities klasorunun ıcınde 20001f63 klasorunun ıcındede sadece diskcache adlı klasor var ne yapmam gerekıyor yardımcı olabılır mısın?Bırde bende usb kablosu kart reader ve bluetooth mevcut fakat pc usb kablosunu ve kart readere gormuyo sadece bluetooth u goruyo bluetooth ile bu ıslemlerı yapamaz mıyız? Simdiden çok tesekkur ederım...
  • bu programa yunan tohumu serpimiş beyler
    ayrıca cc_man programı savunup durma,
    adam demiş işte en olan tüm haritalar tele atlas dır.
    hatta cc_man al programını git forumdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeL*

bu programa yunan tohumu serpimiş beyler
    ayrıca cc_man programı savunup durma,
    adam demiş işte en olan tüm haritalar tele atlas dır.
    hatta cc_man al programını git forumdan

bak kardesım burda herkes en az senın kadar vatanını mılletını sever ama bu senın yaptıgın ne vatan nede mıllet sevgısı programı cc_man uretmedı kımseyı kullanmakla tehtıd de etmedı ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz zaten cc_man eskı surumunden bahsedıyo kı onun gıbı bende de eskı surumu yuklu ve ole bı problem yok ayrıca eger bu kadar gurur yapıyorsan kı haklısında durumu ıyıce arastır ve mahkemeye dava ac ama cc_mana deıl bu programı ureten kısılere....

• cc_man resimleri, kanıtları gördüğü halde halde söylenip duruyo.İstediğim bu pro yu savunmayı bırakması yukarıda da yazdığım gibi
    Öyle kalın harflerle yazıp da sesini duyurmaya çalışma oldu mu?
    Reklam şirketine mi geliyon foruma mı?
  • MeL*
    gevezelik yapma .
    biliyorsan konus ......... bilmiyorsanda sus...............! boşlıklari dolduruver
    gereksiz ileti seni.

mrk_1905
    asagidaki resimdeki gibi olacak verdigim dosya....
    kart okuyucu yada telefonun data kablosunu takinca depolama modundaykende kart okuyucu olarak gorur zaten telefonun.BT ile bunu yapamazsin

ayrica bendeki haritalar eski falan degil sadece sis dosyasi bir onceki sürüm.o kadar.mel hayatinda boyle bir programi gormemiş kurmamiş denememis ,benim icin gereksiz ileti
    ayrica diger o haritalari veren sahislarda sordugum halde cevap veremediler N70 in gps programi ile satilan modeli var ondaki haritalar smart2go nun haritalari degil.onlarda gereksiz ileti benim icin.cunki programa telefonla birlikte para verip alan ...........(burayada ne isterlerse koyup okusunlar).kullandigim programlarin bile ayni olmadigini anlamayarak bu topige yazan ve akli sira TURK luk taslayan kişiler once gitsinler o programi aldiklari sirkete bunun hesabini sorsunlar.
    belkide verdikleri parada yunanistan a gitmistir.onlarda gereksiz ileti benim icin
    saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 14 Eylül 2007; 4:47:53 >

• burada herkesin kafası çalışıyor kimseye de getirin kardeşim telefonunuzu illa karacağız demiyoruz ki istemeyen kurmasın artık cok baydı bu herseye muhalefet olayları. Arkadas üşenmemiş koymus zateyen isteyen n80ve e60 lara suan varmı bilmiyorum ama yokken kendisi usenmedi 25mb dosyayı upload etti ha yunan tohumumu var diyosunuz amerika nın işimi bu kurmayın akrdeim zorlayan yokki
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.