Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana forum a 4 resim koydum daha once de
    cek resim koyda bizde gorelim aydin nasil yunaistana bagli cikiyor diye
    once iddani ispat et resimli olarak sordum sana aydin smart2go da yunanistana bagli gozukuyor diyorsun ...
    ayrica benim yazimdan alinti yapiyorsun ama verdigim resimleri silip buraya ileri geri konusuyorsun ..
    ben körüm diye yine 3 kez bakt,m hatta izmie cesme otoyolu uzerinde bile yunanistan yazmiyor .. siz bunu nerden hangi programla goruyorsunuz resim koyunda bizde gorelim

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

• herdem09
    sana bir resim daha cektim koyuyorum simdi buraya yine ...sizde bana aydin in uzerindeyken YUNANİSTAN yazan resim koyun bakin bakalim o zaman bu firmayi ben dava ediyorummu etmiyorummu ..turkluk milliyetcilik konularina istersen hic girmeyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 8 Temmuz 2007; 0:32:22 >

• arkadaşlar proğramı ve haritayı yükledim biraz kurcaladım 100 kontörüm gitti telefonum N72 yani gps yok nasıl oldu da 100 köntör gitti anlamadım ben uyarıyım dedim haberiniz olsun bu pro bedava değil ben yandım siz yanmayın sonra
  • ben n73 için olanı yukledim çalıştı ancak program durmadan kendi kendine çıkyıor tam bir yerde gezerken pat kapatıyor sizdede oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

ben n73 için olanı yukledim çalıştı ancak program durmadan kendi kendine çıkyıor tam bir yerde gezerken pat kapatıyor sizdede oluyormu

bende eski surumu var.. yenisini update ettigimde bendede oldu onu kaldirip eskisini kurdum gayet iyi simdi ..
    eskisi nerde dersen once ki sayfada vermistim
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jancker_9

arkadaşlar proğramı ve haritayı yükledim biraz kurcaladım 100 kontörüm gitti telefonum N72 yani gps yok nasıl oldu da 100 köntör gitti anlamadım ben uyarıyım dedim haberiniz olsun bu pro bedava değil ben yandım siz yanmayın sonra

arkadasim ayarlar menusunden sebeke baglantisini kapatacaksin..sebekeyi kapatmadigindan gprs le baglanip kontor un gitmis..pro ucretsiz
  • ya arkadaslar su dolasma işine bir cozum arasak olmaz mı
    70 euro yu kim verecek şimdi
  • merhaba arkadaşlar,
    ben smart2go aldım 399 ytl ye haritalar gayet güzel ama seslendirme berbat.Haritada sağa dönüş gösteriyor seslendirme bana sola dön seslediyor.Çok garip.N70 ve gps alıcısı ile birlikte kullanıyorum.seslendirmeye fazla takılmazsanız sizi istediğiniz yere götürüyor ancak bazen çok gereksiz yol uzatıyor.Bu haritaların en güncel olanını yine map loaderlamı yükleyeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stargazer68

merhaba arkadaşlar,
    ben smart2go aldım 399 ytl ye haritalar gayet güzel ama seslendirme berbat.Haritada sağa dönüş gösteriyor seslendirme bana sola dön seslediyor.Çok garip.N70 ve gps alıcısı ile birlikte kullanıyorum.seslendirmeye fazla takılmazsanız sizi istediğiniz yere götürüyor ancak bazen çok gereksiz yol uzatıyor.Bu haritaların en güncel olanını yine map loaderlamı yükleyeceğiz.

wayfinder alaydın keşke
  • smart2go yu indirmek istedim ama bir türlü tamamlanamadı başka bi paylaşım sitesine upload edebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

smart2go yu indirmek istedim ama bir türlü tamamlanamadı başka bi paylaşım sitesine upload edebilirmisiniz

benim verdigim linkten su anda tam 342 kişi bunu indirmis ve bunlardan sadece 5 kişi kadar yardim istedi benden genlede sorun yok sen hangi linkten indirmeyi denedin tamamlanmadi diyorsun bilmiyorum ama benim linkim hala saglam ve calişir
    saygilar
  • eger birileri birşey diyorsa inceleyın sonra suclayın

• merak edenlere videolu incelemehttp://forum.donanimhaber.com/m_16032196/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 25 Temmuz 2007; 9:51:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

smart2go yu indirmek istedim ama bir türlü tamamlanamadı başka bi paylaşım sitesine upload edebilirmisiniz

benim verdigim linkten su anda tam 342 kişi bunu indirmis ve bunlardan sadece 5 kişi kadar yardim istedi benden genlede sorun yok sen hangi linkten indirmeyi denedin tamamlanmadi diyorsun bilmiyorum ama benim linkim hala saglam ve calişir
    saygilar

yoo ben kimseyi bişiyle suçlamıyorum ama bir türlü tamamlanamadı. senin paylaşım sitendeki linkten almıştım adresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: stargazer68

merhaba arkadaşlar,

wayfinder alaydın keşke

Bende wayfinder almak istedim ama malesef eskişehirde bulamadım.Smart2go iyi ama güncellemeleri sorun olacak galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: espinho

eger birileri birşey diyorsa inceleyın sonra suclayın

espinho arkadasim bu hangi program ..smart2go degil kanimca teleatlas yaziyor sag altta ?benim kullandigim programla alakasi yok senin haritalarin teleatlastan alinma su n70 ile satilan teleatlas haritlar ile parali satilan smart2go haritalari bu sanirim..asagidaki resimde farki gorebilirsin..ben kendi sitesinden indirdim ve buraya upload ettim.sizin nerden aldiginiz bilemem..ayrica kimse kimseyi sucladigi yok .hadi sen resim koy dedim buraya benim yazimdan 1 ay a yakin bir sure sonra resim koyuyorsun.."attın sen kanimca" gibi bir laf ettim..o yaziyi ilk yazan arakadasada ..laf kalabaligi yapacagina senin gibi resim koyar daha o zaman bu konu cozulurdu..ayrica resimlerdeki farkliligi programi kullanan biri olarak daha o zaman uyanman lazimdi buraya 1 ton resim koydum..benim haritalarimda bak bakalim sag altta teleatlas yazisi varmi

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 26 Temmuz 2007; 0:02:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: espinho

eger birileri birşey diyorsa inceleyın sonra suclayın

espinho arkadasim bu hangi program ..smart2go degil kanimca teleatlas yaziyor sag altta ?benim kullandigim programla alakasi yok senin haritalarin teleatlastan alinma su n70 ile satilan teleatlas haritlar ile parali satilan smart2go haritalari bu sanirim..asagidaki resimde farki gorebilirsin..ben kendi sitesinden indirdim ve buraya upload ettim.sizin nerden aldiginiz bilemem..ayrica kimse kimseyi sucladigi yok .hadi sen resim koy dedim buraya benim yazimdan 1 ay a yakin bir sure sonra resim koyuyorsun.."attın sen kanimca" gibi bir laf ettim..o yaziyi ilk yazan arakadasada ..laf kalabaligi yapacagina senin gibi resim koyar daha o zaman bu konu cozulurdu..ayrica resimlerdeki farkliligi programi kullanan biri olarak daha o zaman uyanman lazimdi buraya 1 ton resim koydum..benim haritalarimda bak bakalim sag altta teleatlas yazisi varmi

saygilar

ben son surum u kullanıyorum bu harıtalarıda senın verdıgın lınkten ındırdım bu arada program en olursa olsun butun dunyada sadece harıta ıslerıne teleatlas bakar maploader 1.1 yuklu telefonda program hakkında de teleatlas ı gorursun bu daha once de vardı sımdıde var her keze ıı forumlar

Bu arada benım pc den harıtları yukluyemıyorum tekrar deneyın falan dıyor 50 kere yaptım olmadı sılıyor ama yuklemıyor delı oldum ne telefon takılıyken nede usb den takılıyken bunun cozumunu bulan varmı bende vista ultimate yuklu

ve bence ingilizceyi ii bilip bu akıllılara anlatabılcek ve bu hatanın duzeltılmsenı saglıcak bırısı lazım
    dava acsak kazanırız ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espinho -- 26 Temmuz 2007; 2:44:38 >

• bu smart2go programı 6600 a uyumlu mudur? ya da uyumlu olan sürümü var mı? deneyen gören?
  • 6600 da calişiyor diyen olmadi bu gune kadar.. zaten asagidaki linkten belki n70 i secip indirecegin sis dosyasini telefonuna atip dene ..sis dosyasini yuklerse calşir ama RAM yetmez diye düsünüyorum...denemesi sana kalmis
    http://www.smart2go.com/en/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 26 Temmuz 2007; 12:59:29 >
  • ccman zahmet olmazsa şu smart2go nun türkiye haritasını rapide upload edebilirmisin prime uploadta yarıda kesiliyo indirme
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.